Katiliyorum mt2 donerCengaverx yazdı:Zaten oyunumuzda yeterince çocuk dolaşıyor birde kanal-d atv show tv gibi kanallarda reklamımız yapılırsa düşünün geleceği
Neden Oyunumuz Hiç Tv KanaLLarında yok ?
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Neden Oyunumuz Hiç Tv KanaLLarında yok ?
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Birincisi Oyuna Reklam Vermeleri İçin Bence Oyundaki Lag Oranının Azalması Gerekmektedir.
İkincisi Fuarda En İyi Oyun Olarak İstanbul Kıyamet Vakti Seçildi, Ve Bunun Haberlerde Yayınlandığını Gördüm Öncedende Yayınlandıysa Bilemem Benim Görüşlerim Bunlar.
İkincisi Fuarda En İyi Oyun Olarak İstanbul Kıyamet Vakti Seçildi, Ve Bunun Haberlerde Yayınlandığını Gördüm Öncedende Yayınlandıysa Bilemem Benim Görüşlerim Bunlar.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Getto yazdı:Bu konuyu neden yeniden güncelledin ?..BorisX yazdı:Skyturkte Yayınlandı hata aksam gazetesınde de yayınlanmıstı ama gormemısenız bılelemem
Kod: Tümünü seç
[color=#0040FF][b]cnm sıkıldı oyuzden guncelledım :D :D :D :D [/b][/color]
BoRiSx
X Kralına Yolvermısım Soytarısınla Uğraşmam X
[Dailymotion]
X Kralına Yolvermısım Soytarısınla Uğraşmam X
[Dailymotion]
- ...Meransız Oyun Oyunsuz Meran Olmaz..
Kod: Tümünü seç
oyundaki Adım:= Borıs
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Skytürk -habertürk vs haber ve teknoloji kannallarnda pc oyunlarıyla ilgili bölümlerde çıkıyor arkadaşlar..tanıtım için..
2-3 ay önceye kadar tam olarka kanalı hatırlamıorum fakat tanıtım yapılıodu.. bu aralar tv izlemediğimden bilemiyorum..
2-3 ay önceye kadar tam olarka kanalı hatırlamıorum fakat tanıtım yapılıodu.. bu aralar tv izlemediğimden bilemiyorum..
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
DİKKAT EDERSEN SKYTÜRK de geneLde çıkıyor geçende atv haberde çıktı
:arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
:arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
BorisX yazdı:Getto yazdı:Bu konuyu neden yeniden güncelledin ?..BorisX yazdı:Skyturkte Yayınlandı hata aksam gazetesınde de yayınlanmıstı ama gormemısenız bılelememKod: Tümünü seç
[color=#0040FF][b]cnm sıkıldı oyuzden guncelledım :D :D :D :D [/b][/color]
Post Kasmak için olmasın ?..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
her haLde Ben hiç denk geLmiyorum 
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Yani öyle mega kanallarda (Kanal D Star gibi) çıkmaz habertürkte ve atvde 1 kez gördüm o kadar...aKeSinTi yazdı:her haLde Ben hiç denk geLmiyorum
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
bnde 3.5 yıllığım ama dc çekmio flan ahah :D o kdar plus alıyoruz show da verseler yada şampiyonlar ligi kurtlar vadisi gibi izlenen yayınlardan snra ilk rklam olarak vrlse iyi olur 1hafta yeter :DYesilbuyuxqanq yazdı:Ben Dediğim gibi 3.5 yıllığım ama inanmıyolar :)
BUndan 2.5 yada 3 yıl önce Discovery Channel'da Yayınlandı reklamı..Hatta Vİmeo'da görebilirsiniz.Ben İlk DC'de gördüğümde inanmamıştım ama meğer yayınlamışlar..
- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Strongxsifa yazdı:bnde 3.5 yıllığım ama dc çekmio flan ahahYesilbuyuxqanq yazdı:Ben Dediğim gibi 3.5 yıllığım ama inanmıyolar
BUndan 2.5 yada 3 yıl önce Discovery Channel'da Yayınlandı reklamı..Hatta Vİmeo'da görebilirsiniz.Ben İlk DC'de gördüğümde inanmamıştım ama meğer yayınlamışlar..o kdar plus alıyoruz show da verseler yada şampiyonlar ligi kurtlar vadisi gibi izlenen yayınlardan snra ilk rklam olarak vrlse iyi olur 1hafta yeter
:arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen:
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)