TILSIMIN İLK ÇARLARI
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
Arşivin tozunu alalım mı emrecim ? 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Serserizaza Haşin melle kelle Songurdanangel Cimcime Masumprens yeniceribaşkan
aklıma gelenler bunlar fotolarada bakıyorm
Kralvanli
aklıma gelenler bunlar fotolarada bakıyorm

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
ilker snnmiydi?? yalana bak
ben vezir arkadaşlar ilker de bnm çok samimi oldugum bi arkadaşımın hemde mahalleden...
Vezir
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
faysbok yazdı:ellbette ilkerin kardeşi dahi vardı onuda tanırım İnfazxfatih ilkeri oyuna çagırmamı istedi bugün 5 dklıkda olsa ilker bugün oyunda idi ne konuştuklarından haberim dahi yoktur yani ilker ara sıra çara giriyorFearoftheclipse yazdı:İlker,Amorphous,Karargahxilker,Karahancer charlarının sahibi ilker yakın arkadaşlarımdan birisiydi kendisi oyunu bıraktı duyduğum kadarıyla charlarında bazen kardeşi oluyor ama kesinlikle bu ilkersavaşcımıdır nedir o değildir kendisi...faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
la olm sen ne sallıyon ilker kendisi bnm en yakın arkadaşım...
yalan söylüyo arkadaşlar
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
İlk karakterim Sakrya idi 2008'in Ağustos ayının başlarında açmıştım sanırım.
Bu arada İlker karakteriyle alakalı söylemek istediklerim var. Karakter kime aitti, ne iş görürdü bilmem ama eskilerde onun olduğunu hatırlar gibiyim. Hatta Lodos klanı savaşçısıydı yanılmıyorsam... İsmini eskiler arasında göremediğim Ayışığı (Kadın-Savaşçı) var ayrıca kızıl, düz saçlı bir kadın savaşçı daha vardı sunucumuzda, daha sonra pek çok sunucuda aynı özelliklere aynı isme sahip karakterler açıp onları en üst seviyeye getirmişti ismi aklımda değil, bu kişiyi hatırlayanlar var mı ?
Ben en son Sancak'ta görmüştüm sanırım...
Bu arada İlker karakteriyle alakalı söylemek istediklerim var. Karakter kime aitti, ne iş görürdü bilmem ama eskilerde onun olduğunu hatırlar gibiyim. Hatta Lodos klanı savaşçısıydı yanılmıyorsam... İsmini eskiler arasında göremediğim Ayışığı (Kadın-Savaşçı) var ayrıca kızıl, düz saçlı bir kadın savaşçı daha vardı sunucumuzda, daha sonra pek çok sunucuda aynı özelliklere aynı isme sahip karakterler açıp onları en üst seviyeye getirmişti ismi aklımda değil, bu kişiyi hatırlayanlar var mı ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Arkadaşlar az da olsa nostalji yaşıyor eski tılsımlılar ,
Konuyu tartışma ortamına çevirmezseniz iyi olur.
En başta sen Sefa , bir daha yorum yapma , seni gören konuya giriyo...
Konuyu tartışma ortamına çevirmezseniz iyi olur.
En başta sen Sefa , bir daha yorum yapma , seni gören konuya giriyo...
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
ilker lodos klanındaydı rütbesi falan vardı ama sonra klanda bazı tatsız olaylar oldu hep berabe arz klanına geçtik şmdi ise oyunda yok kardeşi arada sırada giriyo oda item kasmak için...
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Rescuer yazdı:İlk karakterim Sakrya idi 2008'in Ağustos ayının başlarında açmıştım sanırım.
Bu arada İlker karakteriyle alakalı söylemek istediklerim var. Karakter kime aitti, ne iş görürdü bilmem ama eskilerde onun olduğunu hatırlar gibiyim. Hatta Lodos klanı savaşçısıydı yanılmıyorsam... İsmini eskiler arasında göremediğim Ayışığı (Kadın-Savaşçı) var ayrıca kızıl, düz saçlı bir kadın savaşçı daha vardı sunucumuzda, daha sonra pek çok sunucuda aynı özelliklere aynı isme sahip karakterler açıp onları en üst seviyeye getirmişti ismi aklımda değil, bu kişiyi hatırlayanlar var mı ?Ben en son Sancak'ta görmüştüm sanırım...
Byceo ?
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Tılsım ın Eski Loncalarından Hilal Loncası Zaten Bilmeyen Yoktur
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi
Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.
Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi
Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu
Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir
)
Üstadx Loncasınıda Hatırlıyorum Sunucunun En'lerinden Oluşuyordu Zaten Ama Hilalxx Loncası Ondan Daha Eskiydi
Yanlış Anlaşılmasın Tartışma Yaratmak İçin Yazmadım..
Buarada Bana İlk Carımın Adı Diyarbakırspor du Ardından Mavipoyraz Hilalxxmagician ve Fenomen Serisi
Diyarbakırspor & Mavipoyraz ı Yeraltı Güncellemesi Gelmeden Uzun Bi Süre Önce Silmiştim.
Yukarda Zaten Eskileri Yazmışlar Ama Henüz 9 Lwlken Ben Bir Büyücü Vardı Lilith die,Sanki Kp Gelirdi Paso Keserdi
Birkaç Kişi Daha Var Yukardaki Arkadaşların Unuttuğu
Netmavisi ve Sexytown ( Bana Diyarbakırspor Karakterini Açan da Kendisidir

xXFENOMENXx