hayırlısıIxMykonSxI yazdı:mitmet sunucu arkadaşıda olacaz Lan artık![]()
Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Büyücü ye büyücü vs lerinde zihinsiz kesmeyi nasıl düşünüyorsun. karşı taraf seni kitlediğinde 2 kere enerji doldurur 11+11 den %22 bide 15 medisi varsa 14+14 %28. senin 2 vuruşunda kritikse enerjileriniz eşitlenir ancak kritik değilse karşı tarafın enerjisi senden yukarda olur.15 büyü bozma büyücü vs lerinde bence fazla iyi olmuyor.15 meditasyon daha mantıklı gibi.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- kamilcix64
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar bence oko da kont yetenek degil kont a wermeniz yanlış olur nedeni basit
buyucuyle karşılastn klan savaşında aç kont u adam kutup açar bosa gder weya buyu bozarakta 1 buyunu engeller
şavaşcılarda ise
kont açtıgnda tamam yuksek hasar werebilırsn ama hareket edemessn konta savaşta sana bi guzel yaklaşır bi durdurma pert
bana kalırsa kont yerine başka yeteneklere dagıtabilirsiniz ama kutuba 15 wermekte saçma mesala savaş ustune deparladı sende zihinledin menzili aldın eger menzili koruyamassan savaş sana durdurma attcek sende açtın kutubu 15 sn adam hapis kalır sen once açılırsn ama adamın deparın suresi dolar we pert dikkat atarsa artık kaçamasnda adam bi gusel yaklaşır bence buyu bozma daha işe yarar kutub 1 weya 5 daha fazlası gereksiz bana kalırsa zihinsiz we buz okusuz buyucu bir hiçtir bunlarn faydaları detaylı bi şekilde anlatmış arkadaşlar hepsini eline saglık bence cok faydalı bilgiler war
buyucuyle karşılastn klan savaşında aç kont u adam kutup açar bosa gder weya buyu bozarakta 1 buyunu engeller
şavaşcılarda ise
kont açtıgnda tamam yuksek hasar werebilırsn ama hareket edemessn konta savaşta sana bi guzel yaklaşır bi durdurma pert
bana kalırsa kont yerine başka yeteneklere dagıtabilirsiniz ama kutuba 15 wermekte saçma mesala savaş ustune deparladı sende zihinledin menzili aldın eger menzili koruyamassan savaş sana durdurma attcek sende açtın kutubu 15 sn adam hapis kalır sen once açılırsn ama adamın deparın suresi dolar we pert dikkat atarsa artık kaçamasnda adam bi gusel yaklaşır bence buyu bozma daha işe yarar kutub 1 weya 5 daha fazlası gereksiz bana kalırsa zihinsiz we buz okusuz buyucu bir hiçtir bunlarn faydaları detaylı bi şekilde anlatmış arkadaşlar hepsini eline saglık bence cok faydalı bilgiler war

zaten amaç kutubunu açtırmak adamın
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
İki Ters , Bir Düz

- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki
) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
seni gidi acemiexoriusII yazdı:savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:seni gidi acemiexoriusII yazdı:savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
![]()
kutup 15 olursa savaşçının zaman avantajı olur. durdurmanın süresi gelir.
(nokta)
İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

Ula Ogün , buraya damı parmak attın.
Görevinin başına davet ediyorum seni.
Görevinin başına davet ediyorum seni.
La ben her yere parmak atarım aman dikkat !!
Hem ben Darbe yaptım
Ergenekonlada alakam yok
Hem ben Darbe yaptım
Ergenekonlada alakam yok
İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
acemi hamitmet yazdı:seni gidi acemiexoriusII yazdı:savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
![]()
kutup 15 olursa savaşçının zaman avantajı olur. durdurmanın süresi gelir.