Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)

Mesaj gönderen mitmet »

IxMykonSxI yazdı:mitmet sunucu arkadaşıda olacaz Lan artık :D
hayırlısı :) :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Büyücü ye büyücü vs lerinde zihinsiz kesmeyi nasıl düşünüyorsun. karşı taraf seni kitlediğinde 2 kere enerji doldurur 11+11 den %22 bide 15 medisi varsa 14+14 %28. senin 2 vuruşunda kritikse enerjileriniz eşitlenir ancak kritik değilse karşı tarafın enerjisi senden yukarda olur.15 büyü bozma büyücü vs lerinde bence fazla iyi olmuyor.15 meditasyon daha mantıklı gibi.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Arkadaşlar bence oko da kont yetenek degil kont a wermeniz yanlış olur nedeni basit
buyucuyle karşılastn klan savaşında aç kont u adam kutup açar bosa gder weya buyu bozarakta 1 buyunu engeller
şavaşcılarda ise
kont açtıgnda tamam yuksek hasar werebilırsn ama hareket edemessn konta savaşta sana bi guzel yaklaşır bi durdurma pert
bana kalırsa kont yerine başka yeteneklere dagıtabilirsiniz ama kutuba 15 wermekte saçma mesala savaş ustune deparladı sende zihinledin menzili aldın eger menzili koruyamassan savaş sana durdurma attcek sende açtın kutubu 15 sn adam hapis kalır sen once açılırsn ama adamın deparın suresi dolar we pert dikkat atarsa artık kaçamasnda adam bi gusel yaklaşır bence buyu bozma daha işe yarar kutub 1 weya 5 daha fazlası gereksiz bana kalırsa zihinsiz we buz okusuz buyucu bir hiçtir bunlarn faydaları detaylı bi şekilde anlatmış arkadaşlar hepsini eline saglık bence cok faydalı bilgiler war
Resim
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sokrates »

zaten amaç kutubunu açtırmak adamın ;)
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki :) ) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

exoriusII yazdı:savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki :) ) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
seni gidi acemi :P :D kutup 15 olursa savaşçının zaman avantajı olur. durdurmanın süresi gelir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
RushMoLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RushMoLe »

mitmet yazdı:
exoriusII yazdı:savascı ıle vs de kullandıgın yetenekler yanls bence kutup 15 olması lasm , zıhın saldırısı depar için , kutub ise durdurma yedgnde kullanman ıcın (zihin tutmazsa tabiki :) ) daha mantıklı olr bence diğerlerine katılıyorum medıtasyon yerne kutup olmalı
seni gidi acemi :P :D kutup 15 olursa savaşçının zaman avantajı olur. durdurmanın süresi gelir.

(nokta)
İki Ters , Bir Düz !

IIxMykonSxII
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ula Ogün , buraya damı parmak attın.
Görevinin başına davet ediyorum seni. :D
Kullanıcı avatarı
RushMoLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RushMoLe »

La ben her yere parmak atarım aman dikkat !! :D
Hem ben Darbe yaptım
Ergenekonlada alakam yok :D
İki Ters , Bir Düz !

IIxMykonSxII
Resim
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

mitmet yazdı:
acemi ha :D tamam teskılatta savascın varsa çarına vs atalm eger kaybedersem ejder asa, alternator zırh,alternator yuzuk, kolye ve bilge azat ceketi olan çarı vereym sana :D sadece biraz dıkkat ederek mesafeyi koruman yeterli durdurma süresi gelse bile

“Büyücü” sayfasına dön