Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .
Re: Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .
Bence bu maden başında uzunca zaman geçirenler için şöyle yapılabilir. (Yine maden başında çok oturmak gerekecek ama en azından daha az yorulma olur kendini harap etmez ) Madenin yanına gittiğimizde sağ tıklayıp "toplamaya başla" gibisinden birşey yazmalı. Tıkladığımızda toplamaya başlamalıyız. Belli bir sürede yada şans faktörüne bağlı olarak 1 dk vs.de maden çıkabilir. Ama mesela 5-6 kişi aynı anda toplayacabilecek. Sanki bir maden ocağında kazma alıp madeni kazıp çıkarmaya çalıştığınızı düşünün. Yine şimdikiyle aynı oranda saf çıkma olasılığı olabilir. Bence bu düşünce geliştirilip oyuna konulabilir.Hem böylece gece güvenli bir madende karakteri açıp uyuyabiliriz veya gündüzleri bakkala felan gidin bişey olmaz
Bence böyle birşey gelmeli diye düşünüyorum.
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .
Adosisxunruly - Turanadosis
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
aDosiSxunruLyx yazdı:Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .
katılıyorum . . .özellikle saf platin
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Eskiden saf platini çantadan almazdım ben yer yok diyeTheanswer3 yazdı:aDosiSxunruLyx yazdı:Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .
katılıyorum . . .özellikle saf platin

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
önceden madeni para kazanmak için değil, arkadaşlarımızla yarış için çekerdik bizEskiden saf platini çantadan almazdım ben yer yok diye![]()
Oyuncularda bu tabloya göre şekillenmeye başlayacak yakında zaten. TOpazların başından ayrılmayacak kimse. Boru değil yılbaşından sonra 55 m bulacak Mavi.ALTAIRSNew yazdı:önceden madeni para kazanmak için değil, arkadaşlarımızla yarış için çekerdik bizEskiden saf platini çantadan almazdım ben yer yok diye![]()
baktık saf çıktı ihtiyacı olan birine ücretsiz verirdik şimdi nerdee 8 kişi bi madenin başında 18m için robot gibi el mause'ta beklior. Gitti o günler gitti
![]()
Haydi topaza herkes :twisted:

en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
sağlığın için evetWizards yazdı:en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

oda doğruCanceazi yazdı:sağlığın için evetWizards yazdı:en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun
auril & DoubleLift
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
:arrow:mitmet yazdı:orası istanbul deqil
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!