Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bazoz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .

Mesaj gönderen bazoz »

Bence bu maden başında uzunca zaman geçirenler için şöyle yapılabilir. (Yine maden başında çok oturmak gerekecek ama en azından daha az yorulma olur kendini harap etmez ) Madenin yanına gittiğimizde sağ tıklayıp "toplamaya başla" gibisinden birşey yazmalı. Tıkladığımızda toplamaya başlamalıyız. Belli bir sürede yada şans faktörüne bağlı olarak 1 dk vs.de maden çıkabilir. Ama mesela 5-6 kişi aynı anda toplayacabilecek. Sanki bir maden ocağında kazma alıp madeni kazıp çıkarmaya çalıştığınızı düşünün. Yine şimdikiyle aynı oranda saf çıkma olasılığı olabilir. Bence bu düşünce geliştirilip oyuna konulabilir.Hem böylece gece güvenli bir madende karakteri açıp uyuyabiliriz veya gündüzleri bakkala felan gidin bişey olmaz :D Bence böyle birşey gelmeli diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aDosiSxunruLyx »

Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .
Adosisxunruly - Turanadosis
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

aDosiSxunruLyx yazdı:Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .

katılıyorum . . .özellikle saf platin
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Theanswer3 yazdı:
aDosiSxunruLyx yazdı:Yeni Mor Ceketlerın gelmesıyle oyundaı maden fıyatları alt üst oldu..Hayır Acaba saf madenlerın cıkma oranımı düşürüldü diye düşünüyorum ama mavi topaz 3 m ken 18 m olmasını aklım almıyor benım 18 m mavi kayaydı bır ara ama pekte şikayetci değilim aslında Farklar Ortaya Çıkıyor oyuna yenı baslıyan herkes veya yenı car acan herkes ejder uretmesını bızım farkımız ortaya cıksın güclüyle gücsüz arasındakı fark ortaya cıktı dıye dusunuyorum. . .

katılıyorum . . .özellikle saf platin
Eskiden saf platini çantadan almazdım ben yer yok diye :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
ALTAIRSNew
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ALTAIRSNew »

önceden madeni para kazanmak için değil, arkadaşlarımızla yarış için çekerdik biz :D baktık saf çıktı ihtiyacı olan birine ücretsiz verirdik şimdi nerdee 8 kişi bi madenin başında 18m için robot gibi el mause'ta beklior. Gitti o günler gitti :)
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

ALTAIRSNew yazdı:
önceden madeni para kazanmak için değil, arkadaşlarımızla yarış için çekerdik biz :D baktık saf çıktı ihtiyacı olan birine ücretsiz verirdik şimdi nerdee 8 kişi bi madenin başında 18m için robot gibi el mause'ta beklior. Gitti o günler gitti :)
Oyuncularda bu tabloya göre şekillenmeye başlayacak yakında zaten. TOpazların başından ayrılmayacak kimse. Boru değil yılbaşından sonra 55 m bulacak Mavi.

Haydi topaza herkes :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Wizards yazdı:en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun
sağlığın için evet :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Canceazi yazdı:
Wizards yazdı:en iyisi savaşçı heralde. en azından grup bölgelerine almıyorlar da 1 2 saat ekranın başında mahsur kalmıyorsun
sağlığın için evet :D
oda doğru :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

mitmet yazdı:orası istanbul deqil :D
:arrow:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön