XXCEZAXX--ŞİFACIAYMET--Xxcezaxxbüyü Serverde İlk
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: XXCEZAXX--ŞİFACIAYMET--Xxcezaxxbüyü Serverde İlk
H.o kardeşim güle güle kullan ben şanssızım ve oyuna çok zaman ayıramiyorum eğer iyi bir adamsan kim tutar seni devam . en büyük lodoslar EN İYİ BAŞKAN ismet paşam 
Başarılarının Devamını Diliyorum...
Bana İstanbul'u niçin fethettiklerini sorduklarında önce o benim gönlümü fethettiği için
'' Fatih Sultan Mehmet ''
Bayevet (??) Çok Yakında...
'' Fatih Sultan Mehmet ''
Bayevet (??) Çok Yakında...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
ßen dede ßal olsa ßende Dizmiştim yav
Ama Bİ tane Zırh yoq
)
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
İnşaallah Daha niceleri düşer.
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
demek istediği resimdede görüldüğü üzere zırhı olmayan chara düşürmek için olanlar son 1-2 can kala alt f4 cekıyor kalana düşssün diye. farkettiyseniz büyüsü zindandan gelirken düşmüş ve grup 4 kişi. öyle yada böyle hayırlı olsun demek lazm. banada ilk junonda alternator zırh dustu. yapcak bişi yok düşmeyenlerede düşer umarım.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Birincisi ötle alt f4 mus falanmış felanmış hıkayelerı anlatma.
İkincisi grup 4 kişi deği 6 kişiydi kestikten sonra gruptan cıktı arkadaslar.
Üçüncüsü zindana göndermesiyle ne alakası var beni zindana yolladığında canı 4-5 felandı ve aşagıya inerken kestiler.
Bunu senin bilgisizliğine veriyorum.Zindana yolladığı için demiş oldugun cümle tamamen saçmalığını gösterir.
Dördüncüsü Teşekkür ediyorum.Fakat eleştireceğinize ilk önce tebrik etseniz daha iyi olurdu.Sizide anlıyorum Rekabet
İkincisi grup 4 kişi deği 6 kişiydi kestikten sonra gruptan cıktı arkadaslar.
Üçüncüsü zindana göndermesiyle ne alakası var beni zindana yolladığında canı 4-5 felandı ve aşagıya inerken kestiler.
Bunu senin bilgisizliğine veriyorum.Zindana yolladığı için demiş oldugun cümle tamamen saçmalığını gösterir.
Dördüncüsü Teşekkür ediyorum.Fakat eleştireceğinize ilk önce tebrik etseniz daha iyi olurdu.Sizide anlıyorum Rekabet
XXCEZAXX
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
benim yazdıklarımdan birşey anlamadığın açıkça ortada ben olay anında nerde olduğun söyledim bunun düşen itemle alakasının olmadığın en az senin kadar herkeste biliyor. okuduğunu anlayamama cehaletin okulu asıp oyun oynamadan ileri gelse gerek. 5. 6. diye sıralayarak sana öğütverecek değilim. düşen itemde umrumda değil zaten. ben sadece alt f4 kullanrak item düşürüldüğünü bildiğim ve resimde 4 kişi gördüğüm için dedim. o zamn sunu sorayım girdiğin arkadaşların düşeni görecek ve cıkmadan hayırlı olsun demeyecek kişilermiş demekki. çantadan alınanlar dısında bir konusma gözükmüyor belkıde alıs anını geri sarmıssındır. acıkcası umrumdada değil. senınle neden muattap oldum onuda bilmiyorum.
herkese iyi forumlar.
herkese iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
XXCEZAXX