:|Kskxmage yazdı:haysiyetin yokmu kendin itiraf et,bak karşı çıkamıyorsun ,demeliydinki yok öyle bişi ama sen ispat et diyorsun demekki yaptın sende polemiktesin insan sarrafı olmuşum ben senin gibileri adam etmekle geçmiş ömrüm
Lonca-ı Maksat Çalışmaları Başladı *
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Lonca-ı Maksat Çalışmaları Başladı *

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Kskxmage yazdı:haysiyetin yokmu kendin itiraf et,bak karşı çıkamıyorsun ,demeliydinki yok öyle bişi ama sen ispat et diyorsun demekki yaptın sende polemiktesin insan sarrafı olmuşum ben senin gibileri adam etmekle geçmiş ömrüm
[İçerik Silimiştir.] Forum içerisinde sergilediğiniz uygunsuz davranıştan dolayı forum hesabınız 7 gün süreyle kapatılmıştır.
Tahirbey
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Hayırlı Olsun kardesim ..Umarım güzel işlerin altında sizinde imzalarınız olur 
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Tşk Hayırlısı
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
[İçerik Silimiştir.] Forum içerisinde sergilediğiniz uygunsuz davranıştan dolayı forum hesabınız 7 gün süreyle kapatılmıştır.Ferhatbey yazdı:Kskxmage yazdı:haysiyetin yokmu kendin itiraf et,bak karşı çıkamıyorsun ,demeliydinki yok öyle bişi ama sen ispat et diyorsun demekki yaptın sende polemiktesin insan sarrafı olmuşum ben senin gibileri adam etmekle geçmiş ömrüm
[İçerik Silimiştir.] Forum içerisinde sergilediğiniz uygunsuz davranıştan dolayı forum hesabınız 7 gün süreyle kapatılmıştır.
Tahirbey
Tahirbey
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- leonardodavinci
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları