Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

YA uğraşmayın şu çakma başkanla
GAnodermaya 15m cekiyo klana 5m den akik alınır yazıyo zeki :lol: :lol:
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

yahu bırakın uzatmayın kendi egomonyasını tatmin etmek için başkan dedirtiyor kendine zaten herkesin ne olduğu apaçık biliniyor kadim pençeye 100m çekip sonra ilkokul çocukları gibi kapısından giremeyeceği bir oluşuma dil uzatan birisi ...

konu kilit
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Pangea »

XottomancavalryX yazdı:YA uğraşmayın şu çakma başkanla
GAnodermaya 15m cekiyo klana 5m den akik alınır yazıyo zeki :lol: :lol:
Zamanında lonca başkanım diye Ganoderma yı 4 m ye vermişliğim vardır.Deymezmiş :cry:
Kullanıcı avatarı
Sizinti
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sizinti »

Ciwra seni tebrik ediyorum 2 dk yağ gibi su yüzüne çıktın yeşili 60 canı iken kömürgözlüm ve sızıntı bizi yeşili tehdit ediyo diyosun kaçırılar die yazmısın 1 cisi arkdasım bn yeşili kestiğinizi bile bilmiyodum + ben zaten kadımın orada bekliyoduk 4 kişi onlarda sahit bn ne zamn gelip sizi tehdit etmisim bununla ilgili bi belgen varmı ? kanıtla yeşilde sizi kaçırım die tehdit etiğimi bn çarımı silerim ben sizi kadıma geldiğiniz de gördük zaten biz orda en fazla 5 kişi vardık kadımı sağ sola oynatmaya çalısıyo demişiniz bi 5 kişilemi kadımı kescektik kanuni o arada adam toplamaya gitmişti onu bekliyoduk sizin yanına gelip sırala keselim dediğimimde sn kefal gibi atladın yok biz keseriz dediğinizde + ( aranızda konusuyodunuz bizim tank savscımız yok acaba kadımı kesebilirmiyiz die madem kadımı kesmeye geldiniz neden bu tür konusma yaptınız hatta ben size bizde 2 tank var biz tanklık yaparız sırala keselm demiştim ) ve 2 cisi kömür ve sızıntı biz kesmeye gitiğmizde çekti diyosun ya snn gözün kör yha snde biseylik var ben sizin kadımı çekmedim oradaki herkezde sahit kendi kafandan bi insana yalanlama suçlama atma + biz keserken ödük diyosun bu tam tersi siz 3 yada 4 kere denediz siz kesemediz ve çoğunuz öldünüz bn size yine sırala keselm dedm sen değilmidin o zmn al sen kes die bende sana demedimmi sn bizim adamlar gelmedi nasıl keselm die + o arda biz yeşili kesmeye gitik ve geldiğmizde siz kadımın canını daha 96 yha bile indiremednz en az 5 ten fazla deneme yaptınız kesemediz biz o kdar sizi beklicektik bn sizin kadımı çekmediğimi snde oradakilerde daha iyi biliyo bilsedim bu palavyaları atıcağını kadımı çekerdim bu tür ceza alımları olurken iyice incelensin bn sizin yesili ve kadımı çektiğimi kanıtların dediğim gbi bn çarımı silerim... eğer ben erkeğim diyosan doğruları anlat eğer dönerim diyosan palavlarını sallmaya dewam et arkdasım ...
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Bizlerin bu gibi konulara erken müdahale etmesi, üzerinizde olumsuz bir etki bırakıyor ve şikayetlerinize sebeb oluyor ama bu konuda da görüldüğü üzere konu, tamamiyle tartışma ortamına dönüşüyor...
Bizim tutumumuzun, aksinin bir kez daha isbat edilememiş olmasının isbatıdır, bu konuda... Bu isbatınız üzerine;

Forum Kuralları;
...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...

İlgili kural ve inisiyatfi dahilinde konu kapatılacaktır!...

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön