kaç kez aynı şey başıma geldi foto aldım şikayet ettim gelen cevap ; oyun içi şikayet butonunu kullanınız
adamın teki çıkıp karakterimi siliyo. foto alıyorrum resimde şunlar yazıyo ; ''karakterini ben sildim'' yönetime yolluyorum gelen cevap ; oyun içi şikayet butonunu kullanın, ayrıca yeterli kanıt bulunmamaktadır.
Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
En son Leqendxkinq tarafından 03 Eki 2010 14:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
Canceazi yazdı:Theanswer3 yazdı:Canceazi yazdı:haklısın küfür eden kişiler benim belalım mı ? sonuçta oyundan çıkanı da şikayet etmekk bi kolaylık. :|MoziLLa yazdı:Zaten adam susturulsa bile benim elime bişey geçmicek neden oyundan çıkıp fotoraf saat tarih sunucuyla uğarşıyım kiCanceazi yazdı:Fotoraf alma işi çok zahmetli![]()
katılıyorum bencede
Doğru değilmi sonuçta ??? :idea:
doğru
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
adam size sövsün siz rahat durmayın.
kusura bakmayın arkadaşlar ben o kadar soğuk kanlı değilim.
kusura bakmayın arkadaşlar ben o kadar soğuk kanlı değilim.
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Al işte sanki güzel birşeymiş gibi ....ibrahimking yazdı:güzelmiş ben bunu kullanıyım bixbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.denıyek :mrgreen: :mrgreen:
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
Ozelxharekat yazdı:Al işte sanki güzel birşeymiş gibi ....ibrahimking yazdı:güzelmiş ben bunu kullanıyım bixbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.denıyek :mrgreen: :mrgreen:
katılıyorum arkadaşım :geek: :geek: :geek: :geek:
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
:ugeek: :ugeek: insanlar ne yapcağını şaşırdıTheanswer3 yazdı:Ozelxharekat yazdı:Al işte sanki güzel birşeymiş gibi ....ibrahimking yazdı:güzelmiş ben bunu kullanıyım bixbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.denıyek :mrgreen: :mrgreen:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
evet dünya barışı sevgi kardeşlik yaşasın küfür yaşamasınCanceazi yazdı::ugeek: :ugeek: insanlar ne yapcağını şaşırdıTheanswer3 yazdı:Ozelxharekat yazdı:Al işte sanki güzel birşeymiş gibi ....ibrahimking yazdı:güzelmiş ben bunu kullanıyım bixbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.denıyek :mrgreen: :mrgreen:
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Saçmalamasanda iyi olurduTheanswer3 yazdı:
evet dünya barışı sevgi kardeşlik yaşasın küfür yaşamasın![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xDErdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.
Bilginize.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Ahahaha evetfaysbok yazdı:çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xDErdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.
Bilginize.
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______