Klan: Lodos Hiç şaşirmadım.katar yazdı::ugeek:katar yazdı:Lan Lost asıl sen Seagle yle nasıl böle konuşursun lan KaaamiiiiL ! in nasıl biri olduğu anlaşılıo ztn ...Hergün yeri öpüp vızıklıyan velet bugün kimlere dikleniyor... :ugeek: :twisted: :ugeek:LosTT yazdı:Sen kimsın len ? Her konuda atıp tutuyon welet. Kamil abiyi ne kadar tanyon kı yorum yapıyorsun ?seagle yazdı: :twisted: Kamil çok konuşuyorsun motorun soğusun...yediremiyorsanız girmiceksiniz klana... :twisted:
Oyuna girdiğimde yanına 2 kişi almanı tercih ederim ancak bana öle yetersizniz tek yakalıyınca kolay ölüyorsunuz... :ugeek:
Sayfalara bakılırsa KAAAAAAAAAaaamiİİiiiLlllll !!! ... abbbbiiin çok sadık birisiymiş baksana öv öv bitmedi :lol: :lol: :lol: arzlar bile ondan nefret edio gel miş bide SeaGle ye kafa tutuo çömez... :roll:
:ugeek:
Kullandırmayınız
- LosTT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kullandırmayınız
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

LosTT yazdı:Klan: Lodos Hiç şaşirmadım.katar yazdı::ugeek:katar yazdı:Lan Lost asıl sen Seagle yle nasıl böle konuşursun lan KaaamiiiiL ! in nasıl biri olduğu anlaşılıo ztn ...Hergün yeri öpüp vızıklıyan velet bugün kimlere dikleniyor... :ugeek: :twisted: :ugeek:LosTT yazdı:Sen kimsın len ? Her konuda atıp tutuyon welet. Kamil abiyi ne kadar tanyon kı yorum yapıyorsun ?seagle yazdı: :twisted: Kamil çok konuşuyorsun motorun soğusun...yediremiyorsanız girmiceksiniz klana... :twisted:
Oyuna girdiğimde yanına 2 kişi almanı tercih ederim ancak bana öle yetersizniz tek yakalıyınca kolay ölüyorsunuz... :ugeek:
Sayfalara bakılırsa KAAAAAAAAAaaamiİİiiiLlllll !!! ... abbbbiiin çok sadık birisiymiş baksana öv öv bitmedi :lol: :lol: :lol: arzlar bile ondan nefret edio gel miş bide SeaGle ye kafa tutuo çömez... :roll:
:ugeek:![]()
![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Nedense herkes Hamza ile ilgili aynı şeyleri söylüyor . Demekki bir doğruluk payı var .iskar43 yazdı: Kardeşxhamza şimdiki hamza değil loncada iken bambaşka saygılı dürüst biri sanırdım ama günler geçdikce hamza çok değişdi.Heleki eline ejder takınca bambaşka oldu onu alan kişiler bi ekip kurdular ve bölgelerden düşen eşyalar ile iyce değişdi bu hamza . Hamzanın ben itemle değişiceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim ama insanoğlu işte paraya karşı kendini satarlar derler ya o laf cukkada oturur. Hamza sen Kardeşxhamza değilsin sen Köşkxlideri olarak afedersin g.tü kalkan bir kişi oldun dikkat et fazla uçma kanatların kırılır. Yarı yolda kalırsın.
Ve Kamil abi ben sana demişdim Bu hamza çok değişdi die ama sen yok değişmedi dahada iyi oldu die onu savunmuşdun ne diyim Oyun bu ciddie alamaya gelmez.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Bende katılıyorum hamza ile söylenen sözlere .Gerçekten bu durum çok üzücü :? .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Eskiden Oyunda saygı vardı simdi ise yavas yavas eskiyi unutuyoruz kmsenin sadece dostları haric baskalarına saygısı olmadıgı bir dööneme geldik ALLAH ins. daha beter etmez .
BU OYUN TÜRK OYUNU VE TÜRK KÜTLÜRÜ İLE ÖZDESLESTİRİLMİSTİR BUNU UNUTMAMAK LAZIM .
BU OYUN TÜRK OYUNU VE TÜRK KÜTLÜRÜ İLE ÖZDESLESTİRİLMİSTİR BUNU UNUTMAMAK LAZIM .
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- TayFaxCoUrAgEuX
- İri Fare Avcısı

acılan konu ile yazılanlar arasında bir baglantı kurabilmiş deilim ve burada forum yöneticilerinede seslenirim forum kurallarını unutmuslar sanırım
konuya dönecek olursak sevdigim birlikte cok zaman gecirdigim kişilersiniz arada hos olmayan tartısmalar olsa bile fakat birbirinizi kırmamanızı öneririm bu benım kendi düsüncem
sevgi ve saygılarımla
sevgi ve saygılarımla
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
AncyraTR yazdı:İlk Önce Kamil Abi Eskiden Bana Sen Şusun Sen Busun Diyen Olmadı,
Militano Adında Bir Kişiye Denildi Onlar Hali ile Bizim Loncada Olduğu İçinde Biz Savunduk.
Sonuç Olarak Militano Bıraktı Gitti Kalan Sahalar Bizimdir.
Ben Bunun Çilesini Çekmedim, Neden;
Adamlar Zaten Yapıcaklarını Yapıyorlar En İyisinden En Kötüsüne,
Adamlardaki Mantık 1 Loncada 1 Kişi Suçlu İse Her Kez Suçlu,
ve Bununla Birliket Bizde Suçlandık,
Peki Neyle Suçlandık Suçlayan kim ?
Küfür'den Suçlandık Hırsızlıktan Suçlandık Suçlayanda Bir Kaç Kendini Bilmez Soysuzun Teki.
Ama Ne Oldu;
Senin Konusmanla Olmadı, Şu Ana Kadar Her Hangi Biri Çıksın Desin ki Yasin Küfür Etmiş Yada Hırsızlık.
Diyemez Neden Yapmadım ee Atılan İftiralar Boşa Çıktı Kendi İplerini Çektiler.
Her Zaman Diyorum ve Genede Derim Ağır Taşı Kimse Yerinden Oynatamaz.
Bu Arada Şeplemm Gelsin O Kadim Kesimini Bi Anlatsın Sonra Onunla Özelden Konustuklarımızı Yazsın?
O Gün Biz Ancyra Olarak Yoktuk Bunu Anlamıyorsunuz Siz Bir Ancyra Tutturdunuz Gittiniz.
O Gün Ben ve Loncamda 2 Eleman Vardı Gerisi Başka Lonca İdi.
Kadim Bize Kesildi Neden Çünkü İlk Sıra Bizimdi.
ve İkinci Sıra Sizindi Ne Oldu Ordan Biri Çıktı Dedi ki Hayır Sıra Bizim.
Olaylar Bununla Devam Ederken Orda Yanlış Hatırlamıyorsam 7 - 8 Grup Vardı.
ve Bir Kafadan Yeniden Zar Atılsın Siz Zarın Kendinizde Olduğunuzu Yinetirken Başkaları Hayır Bizdeydi Diyerek Muhalefet Olmaya Çalışmalar Kargaşalar Ardı Arkası Kesilmedi.
Gelsin Anlatsın Şeplemm O gün Bize Kesildikten Sonra 1 Saat Bekledik Daha Kesim Olmadı.
ve Bizim Grup Dağıldı Hali ile;
Bende Kolay Gelsin Diyerek Em'den E.Ö ' ne Geçtim.
Tüm Ancyra'lar Aldıkları Ayakkabıları Yansıtıyorlar Diyosun Ama Bilmeden Konusuyorsun.
Gecenin Saat 3 ' ü İdi Bazukist Gelsin Söylesin Ondan Son 1 Maden Aldım Üretim Yapabilmek İçin.
ve Üretimimi Yaptım Klandan Yansıttım Sonra Siz Atladınız.
Olay Tamami İle Bundan İbarek Aksi İnkar Edilemez Edecek Varsa Buyursun.
Bugüne KAdar Kimseyi Satmam Satmadım da ! ! !
Ama O Gün Lodosların Yasini Grubunuza Alırsanız Size Kesmeyiz Lafından Sonra
Beni Gruba Almayıp Kadim Kesmeye Çalışıp Lodoslarla Kesememeniz Bana Dokundu
Sonuç Ne Oldu Ertesi Gün 5 Grup Arz Gittik Çok Temiz Bir Kesim Oldu.
Saygılarımla . . . .
Helal .. (:
Haniballllll
Sanırım bazı kardeşlerim bana çok kırılmış ama bunu yeri bura deyil keşke bu şikayetlerinizi bizzat bana bildirseydiniz bilerek veya bilmeyerek bir kardeşim kalbini kırdıysam özür dilerim hatam varsa afola dostlarım tabi bu konuyu açan adam ı kastetmiyorum burda neyse anlayan anladı allahaemanet fazla uzatmaya gerek yok :!:
tayfa kardeşim Forum yöneticiler bu tartışmaya bizzat izin veriyolar çünkü adamlar bizim küfür etmemizi bekliyo sanırım hesap kapatmak için Çok beklerler
tayfa kardeşim Forum yöneticiler bu tartışmaya bizzat izin veriyolar çünkü adamlar bizim küfür etmemizi bekliyo sanırım hesap kapatmak için Çok beklerler
Merhaba;
Konunun seyrini bilmıyorum ama 1. sayfasından 5 sayfasına kadar okudum.Konu 5. sayfaya kadar tartışma var.Ama forum yöneticileri Gmler Konuyu daha kitlememişler.İnsanın aklına konuyu acanla tartışma içende olanlar,Forum yöneticileri ve Gm ler arasında Arkadaşlık,Dostluk olduğunu sanıyor.
Yoksa kızılbey Erdoğan konuları kitlemisti...
Konunun seyrini bilmıyorum ama 1. sayfasından 5 sayfasına kadar okudum.Konu 5. sayfaya kadar tartışma var.Ama forum yöneticileri Gmler Konuyu daha kitlememişler.İnsanın aklına konuyu acanla tartışma içende olanlar,Forum yöneticileri ve Gm ler arasında Arkadaşlık,Dostluk olduğunu sanıyor.
Yoksa kızılbey Erdoğan konuları kitlemisti...
-
ozkanpasa
- Acemi Savaşçı

ASIL KONUYA GELINCE
TARTIŞMAYIN AIP OLUO AMA BURDA AILE VAR
SEVGI VE SAYGILAR MUCUKS
Özkanpaşa-Temizkan-Hazalımmm