10 Eylül 2010 tarihinde 59.Seviye adlı konuyu açtın gereksiz ve saçma.Orda sana cevabını vermiştim.Birşey yazamamıştın.+O saçma konuyu yönetici aynı gün kilitlemişti..
Senin için ellerimi fazla yormak istemediğimden dolayı sana o konuya yazmış olduğum cevabı tekrar yazıyorum..
Ayrıca senin forumu boş konularla doldurduğunu düşünen tek kişi ben değilim.Klavyeden konuşmak kolay .Senin normal yaşamda nasıl biri olduğunu ve kaç yaşında olduğunu inan hayal edebiliyorum.İletime yazdığın cevaplardanda bu düşüncemin yanlış olmadığını bir kere daha gördüm..
[quote]Yani varya genel etkileşime tüm oyunun sayfasında 3 konuyu sen açmıssın,Tılsım Genel Sohbete Bakıyorum 15 konunun 10 u senin bu boş konuların.Arkadaşım post kasmıssın zaten 1100leri bulmuşsun.Amacın ney.Yeter artık..
Sürekli yeni şeyler istiyosun ve bu işlerin kolay olmadığını anlaman gerek..
Lütfen artık boş konularla forumu doldurma..
Umarım anlamışsındır..!
+++[/quote]
güldürüyorsun beni sendenmi korkum olucak gel bakalım alalım boyunun ölcüsünü
sizingibiler artisliğini klavyeden yapar gel ne sanıyorsan kendini
10 Eylül 2010 tarihinde 59.Seviye adlı konuyu açtın gereksiz ve saçma.Orda sana cevabını vermiştim.Birşey yazamamıştın.+O saçma konuyu yönetici aynı gün kilitlemişti..
Senin için ellerimi fazla yormak istemediğimden dolayı sana o konuya yazmış olduğum cevabı tekrar yazıyorum..
Ayrıca senin forumu boş konularla doldurduğunu düşünen tek kişi ben değilim.Klavyeden konuşmak kolay .Senin normal yaşamda nasıl biri olduğunu ve kaç yaşında olduğunu inan hayal edebiliyorum.İletime yazdığın cevaplardanda bu düşüncemin yanlış olmadığını bir kere daha gördüm..
[quote]Yani varya genel etkileşime tüm oyunun sayfasında 3 konuyu sen açmıssın,Tılsım Genel Sohbete Bakıyorum 15 konunun 10 u senin bu boş konuların.Arkadaşım post kasmıssın zaten 1100leri bulmuşsun.Amacın ney.Yeter artık..
Umarım anlamışsındır..!
+++
sizingibiler artisliğini klavyeden yapar gel ne sanıyorsan kendini [/quote] Ver gerçek ismini adresini ama kendi ismini ver görelim erkekliğini bu arada iki itemle erkek olduğunu sanma alırum boyunun ölçünüsünü..
Umarım anlamışsındır..!
+++
sizingibiler artisliğini klavyeden yapar gel ne sanıyorsan kendini
Ver gerçek ismini adresini ama kendi ismini ver görelim erkekliğini bu arada iki itemle erkek olduğunu sanma alırum boyunun ölçünüsünü..[/quote]
gel al bakalım aikidocuyum ben izmirde oturuyorum sen ?