Junon ve zırhlar . .
Re: Junon ve zırhlar . .
Evet gruplara giremiyorum fakat bu yazımı okuyan ve gruplara girebilen savaşçı ve büyücü arkadaşlar varsa bana özel mesajla hangi item ve hangi yeteneklere kaç puan vererek girebileceğimi söylerse çok sevinirim.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]

Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Genius yazdı:Herkes surdan itiraz etse belki biseyler olur..
Hiç Bişey Olmaz :twisted:
Aynen öyle şeyin olmasına çok az ihtimal veriyorum kötü zırhlar çok düşse bu bize moral olur.SERDARBEY yazdı:Genius yazdı:Herkes surdan itiraz etse belki biseyler olur..
Hiç Bişey Olmaz :twisted:
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adı üstünde nadide,yani aktarılamıyor yada alışverişe konamıyor.
Yüzlerce kez girip de zırh kolye yuzuk düşüremeyen o kadar çok kişi var ki...Bence oyunda grup bölgelerindeki en büyük hata şu.Bir karakter diyelim ki alternatör zırh düşürüyor , sonra aynı karaktere tekrar aynı zırh düşüyor. :evil:
Zaten alternatör zırhı düşürmüş bir karaktere tekrar onun verilmesi saçmalıktır.Aktaramadığı satamadığı birşeyin aynısını o karakter napsın :?: Zırhı varsa kolyesi yoksa kolye dussun bari karaktere.Zırh düşürüp bundan 5 tane olup 200kere kesmiş olup da bi kolye yuzuk edinemeyenleri de biliyorum.Millet bıkıyor artık,"bende olan zırh düşmesin bana başkasına dussun diyor." :!:
Şans olduğu kesin ancak birşey daha kesin.Madenler nasıl günde 2-3 tane 3. saf veriyorsa bu bir kesinliktir.Bunun gibi bir ayar grup bölgelerine de yapılabilir. :idea: Herhangi br nadide eşya kategorisine giren zırh,kolye ve yuzugun aynısı tekrar tekrar düşmesin karakterlere. :| Bir karakterin 10tane nucleus yuzuge yada 4 tane alternatör zırha ihtiyacı yoktur :!: aktarılamayıp satılamadıktan sonra. :!:
Yüzlerce kez girip de zırh kolye yuzuk düşüremeyen o kadar çok kişi var ki...Bence oyunda grup bölgelerindeki en büyük hata şu.Bir karakter diyelim ki alternatör zırh düşürüyor , sonra aynı karaktere tekrar aynı zırh düşüyor. :evil:
Zaten alternatör zırhı düşürmüş bir karaktere tekrar onun verilmesi saçmalıktır.Aktaramadığı satamadığı birşeyin aynısını o karakter napsın :?: Zırhı varsa kolyesi yoksa kolye dussun bari karaktere.Zırh düşürüp bundan 5 tane olup 200kere kesmiş olup da bi kolye yuzuk edinemeyenleri de biliyorum.Millet bıkıyor artık,"bende olan zırh düşmesin bana başkasına dussun diyor." :!:
Şans olduğu kesin ancak birşey daha kesin.Madenler nasıl günde 2-3 tane 3. saf veriyorsa bu bir kesinliktir.Bunun gibi bir ayar grup bölgelerine de yapılabilir. :idea: Herhangi br nadide eşya kategorisine giren zırh,kolye ve yuzugun aynısı tekrar tekrar düşmesin karakterlere. :| Bir karakterin 10tane nucleus yuzuge yada 4 tane alternatör zırha ihtiyacı yoktur :!: aktarılamayıp satılamadıktan sonra. :!:
arkadaşlar zırh işi şans işidir.. gruplarda genelde buyucu agırlıklı oluyor. varsayalımki 1 savascı 4 buyucu 1 sifacı var junona giderken
(savascıda bol can iksiri vardır ) :lol:
boyle bir grupta sifacı ve savascıya cıkma olasılıgı en cok
buyucu sınıfına zırh cıkma olasılıgınıda 4 e bolunce her buyucuye kalan zırh cıkma sansını gorursunuz..
dikkat ettiyseniz savascı ve sfacılara zırh kısa bir surede dusuyor ama buyuculer bazen yuzlerce defa girince bile zırh sahibi olamıyor..
(savascıda bol can iksiri vardır ) :lol:
boyle bir grupta sifacı ve savascıya cıkma olasılıgı en cok
buyucu sınıfına zırh cıkma olasılıgınıda 4 e bolunce her buyucuye kalan zırh cıkma sansını gorursunuz..
dikkat ettiyseniz savascı ve sfacılara zırh kısa bir surede dusuyor ama buyuculer bazen yuzlerce defa girince bile zırh sahibi olamıyor..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR