-90 kişiye sorduq !...
- Dortting
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: -90 kişiye sorduq !...
La bu anket gerçek bile olsa sorduğu kişiler güçlülüğe değil tanıdık olmasına bakmıştır.
No Aşk No Dır-Dır Online Makara Online Gır-Gır
- StaLLoneXunruly
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Tşk Ederim Beni SeCenlere Ama monsterdarker Sen Diosun Ws de Tskxkomutan Ben Şifamla wS Atmam Artırmamda Haa En iiler VArsa Cıksın GösterSiN Kendinii .... Bu KadaR ...
-
- İskele Babası
şifacılardan müdürü çıkarırsanız sevinirim
FiaNNa yazdı:Sancağa gel kendini bişey sanan mahluklar okul açılınca gidiceksinizya ona seviniyorum.bilinmez yazdı:FiaNNa yazdı:bilinmez yazdı:haha
badwOrm:+
bu kim la
Ne o çok gülmüşsün benim sorunmu vardı ?Adımı Yeni Gördüm Çevremdeki Birilerden Biri Söylemiştir Hiç bir konuda Hiç bir iddam bulunmamaktadır . Bilinmez Sen kimsin Peki ?
Dünkü çocuklar havalanıyor arkadaşlar öok ecel ejder üğretin yan gel yat 32 saat maden çek bakıyım
Oyunda kullandığın karakterleri yazarmısın ? seninde kim olduğunu öğrenelim eğerki dünkü çocuk diyor isen daha benim kim olduğunu bilmediğin ve buda senin dünkü çoçuk olduğunu ortaya koyarNeyse tartışmak istemem eğerki varsa yaran gocunmaya devam
Çok güzel tekerleme söylerim sakız olma
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bEnde YAZdıGınız YoRumLARı okuyaRak Su CeVApı verCEgım cEKemıyosunuz veYA kıskanıyosunuz 
AhmeDxunruLy ... MaqArAxunruLy ŞakıRpAŞaLı.
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
AHMETXUNRULYX yazdı:bEnde YAZdıGınız YoRumLARı okuyaRak Su CeVApı verCEgım cEKemıyosunuz veYA kıskanıyosunuz
hadi la ezik gel ws
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

bilinmez yazdı:FiaNNa yazdı:Sancağa gel kendini bişey sanan mahluklar okul açılınca gidiceksinizya ona seviniyorum.bilinmez yazdı:FiaNNa yazdı:bilinmez yazdı:haha
badwOrm:+
bu kim la
Ne o çok gülmüşsün benim sorunmu vardı ?Adımı Yeni Gördüm Çevremdeki Birilerden Biri Söylemiştir Hiç bir konuda Hiç bir iddam bulunmamaktadır . Bilinmez Sen kimsin Peki ?
Dünkü çocuklar havalanıyor arkadaşlar öok ecel ejder üğretin yan gel yat 32 saat maden çek bakıyım
Oyunda kullandığın karakterleri yazarmısın ? seninde kim olduğunu öğrenelim eğerki dünkü çocuk diyor isen daha benim kim olduğunu bilmediğin ve buda senin dünkü çoçuk olduğunu ortaya koyarNeyse tartışmak istemem eğerki varsa yaran gocunmaya devam
Çok güzel tekerleme söylerim sakız olma
Kendimi birşey sandığım yok yalnız benim senin üzerinde çok baskım var
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- Elano
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
tolga Bordonun da üstünü bilioz merak etme Justplayy in ful nadide istersen sizinkinide sayem 
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
- Ayazkalpli
- İskele Babası
Sanırım Seçilenlerin 3 üde UNRULY Loncasından
buRda etiKeT GeçmeZ. ne enTeL AyakLar, ne suLu TavırLar, buRası Beyaz KöşK, Yok öyLe!
Huaweı ..!
Huaweı ..!