Dogukars yazdı:tebrikler kemkan geçen gün 42 levelı kesemedinkenanı tek başına kesıorsun müthişsin
kenan ws ben
Re: kenan ws ben
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
240 direnç puanımız war 260 deqilHaNdSoMe yazdı:üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Yok direnç sorun değil 240 puan 300 iksir etti 540 bir shen kou item 60 direnç veriyor.Eldiven, ceket, ayakkabı, pantolon, yüzük, kolye shen kou olsa 60.6=360 m2 element gözlük olsa 420 ejder asada direnç yok hadi diyelim ki kesim sırasında shen kou asa kullandı sonradan ejderi taktı 480.540+480=1020(Ama direnç 1000'i geçmez.)Hadi elektrik direncini tamamladı diyelim 4 şaltere nasıl yetişti?Tamam o da zor ama yapılabilir bir şey.Peki zehiri nasıl bozdu?Hadi diyelim büyü bozmayı 15 yaptın zehiri bozma ihtimali %25 ve kenan 3-4 kere zehir atıyor.Eğer ilkinde bozamazsan ölürsün.Hepsinde ilkinde mi bozdu?Aslında tek kesmek yapılamayacak bir şey değil.Ama bu arkadaşın tek kesmediği kesin.Hatta bu konuyu açarak bazılarına tek kesme ümidi vermiştir belki kim bilir.HaNdSoMe yazdı:üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
qüzel fantazi ama yapılamazxFirelifex yazdı:Yok direnç sorun değil 240 puan 300 iksir etti 540 bir shen kou item 60 direnç veriyor.Eldiven, ceket, ayakkabı, pantolon, yüzük, kolye shen kou olsa 60.6=360 m2 element gözlük olsa 420 ejder asada direnç yok hadi diyelim ki kesim sırasında shen kou asa kullandı sonradan ejderi taktı 480.540+480=1020(Ama direnç 1000'i geçmez.)Hadi elektrik direncini tamamladı diyelim 4 şaltere nasıl yetişti?Tamam o da zor ama yapılabilir bir şey.Peki zehiri nasıl bozdu?Hadi diyelim büyü bozmayı 15 yaptın zehiri bozma ihtimali %25 ve kenan 3-4 kere zehir atıyor.Eğer ilkinde bozamazsan ölürsün.Hepsinde ilkinde mi bozdu?Aslında tek kesmek yapılamayacak bir şey değil.Ama bu arkadaşın tek kesmediği kesin.Hatta bu konuyu açarak bazılarına tek kesme ümidi vermiştir belki kim bilir.HaNdSoMe yazdı:üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çocukla muhabbet etmek bir yerlerinizi Camla tıraş etmeye benzeR . Eninde sonunda bir yerlerinizi kesersiniz.
Varsın bu arkadaşta kendini avutsun dursun elleşmeyin bence :=)))
Varsın bu arkadaşta kendini avutsun dursun elleşmeyin bence :=)))

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY

Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Merak ettim 5. sıradaki yetenek nediremreli yazdı:SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY![]()
![]()
![]()
![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
O bendede oldu tazı yı cıkardım cıkardıgımız an olusan 1 saniye yetenek süresinde onu yeteneklerde ncıakrdım sonra öle kaldıxFirelifex yazdı:Merak ettim 5. sıradaki yetenek nediremreli yazdı:SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY![]()
![]()
![]()
![]()
Niye iki resimde de 1 saniyesi var
Yoksa resimleri tıpatıp birbirine benzetmeye mi çalıştın
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome