kenan ws ben

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
wilfredo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: kenan ws ben

Mesaj gönderen wilfredo »

Dogukars yazdı:tebrikler kemkan geçen gün 42 levelı kesemedin :D kenanı tek başına kesıorsun müthişsin
:D :D :D
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

neyseki okullar açılıyor.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

HaNdSoMe yazdı:üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
240 direnç puanımız war 260 deqil :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

HaNdSoMe yazdı:üstünü direnc full ypasan 260 +300 iksir geriye kaldı 560 en az 10 shen item lazım nasıl tamamladın xD heheheheheh
Yok direnç sorun değil 240 puan 300 iksir etti 540 bir shen kou item 60 direnç veriyor.Eldiven, ceket, ayakkabı, pantolon, yüzük, kolye shen kou olsa 60.6=360 m2 element gözlük olsa 420 ejder asada direnç yok hadi diyelim ki kesim sırasında shen kou asa kullandı sonradan ejderi taktı 480.540+480=1020(Ama direnç 1000'i geçmez.)Hadi elektrik direncini tamamladı diyelim 4 şaltere nasıl yetişti?Tamam o da zor ama yapılabilir bir şey.Peki zehiri nasıl bozdu?Hadi diyelim büyü bozmayı 15 yaptın zehiri bozma ihtimali %25 ve kenan 3-4 kere zehir atıyor.Eğer ilkinde bozamazsan ölürsün.Hepsinde ilkinde mi bozdu?Aslında tek kesmek yapılamayacak bir şey değil.Ama bu arkadaşın tek kesmediği kesin.Hatta bu konuyu açarak bazılarına tek kesme ümidi vermiştir belki kim bilir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

xFirelifex yazdı:
Yok direnç sorun değil 240 puan 300 iksir etti 540 bir shen kou item 60 direnç veriyor.Eldiven, ceket, ayakkabı, pantolon, yüzük, kolye shen kou olsa 60.6=360 m2 element gözlük olsa 420 ejder asada direnç yok hadi diyelim ki kesim sırasında shen kou asa kullandı sonradan ejderi taktı 480.540+480=1020(Ama direnç 1000'i geçmez.)Hadi elektrik direncini tamamladı diyelim 4 şaltere nasıl yetişti?Tamam o da zor ama yapılabilir bir şey.Peki zehiri nasıl bozdu?Hadi diyelim büyü bozmayı 15 yaptın zehiri bozma ihtimali %25 ve kenan 3-4 kere zehir atıyor.Eğer ilkinde bozamazsan ölürsün.Hepsinde ilkinde mi bozdu?Aslında tek kesmek yapılamayacak bir şey değil.Ama bu arkadaşın tek kesmediği kesin.Hatta bu konuyu açarak bazılarına tek kesme ümidi vermiştir belki kim bilir.
qüzel fantazi ama yapılamaz :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
wwinchester
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wwinchester »

Çocukla muhabbet etmek bir yerlerinizi Camla tıraş etmeye benzeR . Eninde sonunda bir yerlerinizi kesersiniz.
Varsın bu arkadaşta kendini avutsun dursun elleşmeyin bence :=)))
Resim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|

Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Kullanıcı avatarı
emreli
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen emreli »

SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY :D :D ;) ;)

Resim

Resim
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...

DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

emreli yazdı:SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY :D :D ;) ;)

Resim

Resim
Merak ettim 5. sıradaki yetenek nedir :D Niye iki resimde de 1 saniyesi var :D Yoksa resimleri tıpatıp birbirine benzetmeye mi çalıştın :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

xFirelifex yazdı:
emreli yazdı:SEN DAHA KENAN İLE WS ATADUR. BEN BİR AY ÖNCE JUNON LA WS ATIYORDUM. HEY YAFRUM HEYY :D :D ;) ;)

Resim

Resim
Merak ettim 5. sıradaki yetenek nedir :D Niye iki resimde de 1 saniyesi var :D Yoksa resimleri tıpatıp birbirine benzetmeye mi çalıştın :D
O bendede oldu tazı yı cıkardım cıkardıgımız an olusan 1 saniye yetenek süresinde onu yeteneklerde ncıakrdım sonra öle kaldı
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Sohbet” sayfasına dön