Merhabalar
Resimler bir kanıt niteliği taşımamaktadır, lütfen yargısız infazdan kaçınınız.
KANKAXMAGİCİAN (SAVAŞ) IN ÇARLARINI SİLMİŞLER
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KANKAXMAGİCİAN (SAVAŞ) IN ÇARLARINI SİLMİŞLER
Öncelikle selam arkadaşlar yapılan yorumları tek tek gördüm savaşı severdim bu sıgınak ve migratlar gelmeden önce yine severim ama kırgınım ve her ne olursa olsun sonucta giden bir emek burda en cok yorum atanlardan biride loncamız üyelerinden ismail sanırım arkadaşlar bu bir oyun her ne olursa olsun oyunu oyun gibi oynayalım ve ismailin fotoda adının ubeyd oldugu söylenmiş adı ubeyd savas hakkı her neyse bu kimseyi ilgilendirmez belki birşeyleri gizli tutmak istiyordur bu onun fikri ve ismail bu konuyla ilgili yada forumda carım caldın gibi yorumlardan uzak dur kardeşim bize yakışmayan seyler giden gitmiştir bırak orda kalsın çaldıgına dair kanıtın varsa gönderirsin ikv destege gereken yapılır türk ceza kanununda tek bir seye önem verilir delil olmadıgı sürece herkes masumdur ve küçük birde tavsiye her kim olursa olsun düşmanında olsa o sana taş attıkca sen ona gül at k o utansın gülüde öbür dünyayı düşünerek at varsın o düşünmeden taş atsın... şimdi geçmiş olsun der en kısa zamanda oyuna geri dönersin umarım iyi forumlar...
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
VatanXLydeR yazdı:Savaş ne der biLmiyorum ama benım hakkımda yorum yazanLar sadece Emegıme laf edenlerdir.
Ben bu itemlere saatlerimi verdim gecemi gündüz yaptım. Belkide şuan sunucunun en iyi itemleri olan büyücülerdenim. ( İtem diyorum yetenek değil ). Bunu cekemeyenlere hıc bı lafım yok.
Bu arada İsmail sen benim düşmanım değilsin. Ama madem ben savaşa cok benziyorum , benimde düşmanım ol.
beNim yaptığım Yorum un Saatine bakaRsan iyi oLur fatih. eğeR Düşman oLalım Diyorsan eyw Baş tacı...bENle düşman qeÇinmek iSteyenLe beN sateN düşmanımdıR kendisine ....
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
Bu Konuya son Yorumundur ... Herkes eMek eMek Diyor peKi oNunqi eMekde Bizimqi eMek deiLmi QMuSaMeQ karakterim bEN o kadar eMek vermişim,onunqi eMekde Bizimqi eMek deiLmi bENim Son Sözlerim BunlaRdır. ..
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
- freze61
- Teşkilat Neferi
Öncelikle merhaba ; herkezin mübarek bayramı kutlu olsun
Arkadaşlar konuya gelecek olursak; benim anlamadığım şu biz hala neyi tartışıyoruz ki ; sonucta adamın karakterleri gitmiş ; burada geçmiş olsun demekten yapacak başka birşey yok ; benim söylediklerimin amacı burada tartışma çıkarmak değildi ; karakter yine kasılır ; ejder yine üretilir ; zırh yine düşürülür bunlar savaş dediğiniz adam için dert değil ; ama sorun olan şu ; ben bu olaydan savaşın akıllanacağını düşünmüyorum ; kalp kırmaya ve KENDİ MENFAATİ doğrultusunda devam edeceğini düşünüyorum bunlarıda aklı başına gelsin ; eskiden yaptıklarından ders alsın diye yazıyorum . Buraya yorum atan insanların çoğundan iyi tanıyorum bu adamı kendisi işi düştüğü zaman oo kanka naber nasılsın ; işi düşmediği zaman pm attığınızda CEVAP BİLE VERMEYE TENEZZÜL ETMEYEN bir insandır . Kendi işine geldiği gibi davranır ve sürekli kalp kırar . bunlarla ilgili elimde fotolarıda var ancak hem karakterinin çalınmış olması hemde kendisine duyduğum saygıdan dolayı bunları göstermeyeceğim zaten hiç kimse kusura bakmasın adamlığından şüphe ettiğim birisinin arkasından foto yayınlamam hatta konuşmam bile burda yazdıklarımın hepsini zaten kendisine bizzat söyledim . bunları niye yazıyorum ;
savaş ile uzun zamandır konuşmuyorum ; burdandan ilk defa kendisine sesleniyorum ; bak sen kötü bir insan değilsin ancak çıkarcısın bu yaşananlar bu mübarek günde inşallah sana ders olur ; inşallah bir daha tükürdüğünü yalamazsın ; neye ihtiyacın olursada ben oyunda yokum şifremi bilen 3 arkadaş var hepsi ile telefondan görüşeceğim istediğin birşey olursa bu kişilerden iste ne istersen alırsın.. çünkü insanlık bizde kalsın ; bunuda okadar verdiğin emekten dolayı yapıyorum.. dilerim allahtan karakterin bulunur
Karakteri çalana gelince ona sadece şunu yazıyorum gerisine gerek yok : Muhakkak ki allah ADALETİ İYİLİĞİ emreder ; ÇİRKİN İŞLERİ ;FENALIĞI yasaklar o tutasınız diye size öğüt veriyor (Nahl suresi'nden alınmıştır)..
Arkadaşlar konuya gelecek olursak; benim anlamadığım şu biz hala neyi tartışıyoruz ki ; sonucta adamın karakterleri gitmiş ; burada geçmiş olsun demekten yapacak başka birşey yok ; benim söylediklerimin amacı burada tartışma çıkarmak değildi ; karakter yine kasılır ; ejder yine üretilir ; zırh yine düşürülür bunlar savaş dediğiniz adam için dert değil ; ama sorun olan şu ; ben bu olaydan savaşın akıllanacağını düşünmüyorum ; kalp kırmaya ve KENDİ MENFAATİ doğrultusunda devam edeceğini düşünüyorum bunlarıda aklı başına gelsin ; eskiden yaptıklarından ders alsın diye yazıyorum . Buraya yorum atan insanların çoğundan iyi tanıyorum bu adamı kendisi işi düştüğü zaman oo kanka naber nasılsın ; işi düşmediği zaman pm attığınızda CEVAP BİLE VERMEYE TENEZZÜL ETMEYEN bir insandır . Kendi işine geldiği gibi davranır ve sürekli kalp kırar . bunlarla ilgili elimde fotolarıda var ancak hem karakterinin çalınmış olması hemde kendisine duyduğum saygıdan dolayı bunları göstermeyeceğim zaten hiç kimse kusura bakmasın adamlığından şüphe ettiğim birisinin arkasından foto yayınlamam hatta konuşmam bile burda yazdıklarımın hepsini zaten kendisine bizzat söyledim . bunları niye yazıyorum ;
savaş ile uzun zamandır konuşmuyorum ; burdandan ilk defa kendisine sesleniyorum ; bak sen kötü bir insan değilsin ancak çıkarcısın bu yaşananlar bu mübarek günde inşallah sana ders olur ; inşallah bir daha tükürdüğünü yalamazsın ; neye ihtiyacın olursada ben oyunda yokum şifremi bilen 3 arkadaş var hepsi ile telefondan görüşeceğim istediğin birşey olursa bu kişilerden iste ne istersen alırsın.. çünkü insanlık bizde kalsın ; bunuda okadar verdiğin emekten dolayı yapıyorum.. dilerim allahtan karakterin bulunur
Karakteri çalana gelince ona sadece şunu yazıyorum gerisine gerek yok : Muhakkak ki allah ADALETİ İYİLİĞİ emreder ; ÇİRKİN İŞLERİ ;FENALIĞI yasaklar o tutasınız diye size öğüt veriyor (Nahl suresi'nden alınmıştır)..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- secret
- FareAdam Düşmanı
Şimdi bende bi şey diyecem ama yine kötü ben olacam onun için bi şey demiyorum.. Olan olmuş biten bitmiş arkadaşa geçmiş olsun

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Amaçin nedir senin ? ne saniyorsun kendini ? Senden buyucu olursa Kemal kiliçdaroğlu başbakan olur la sipa.sokan28 yazdı:Yazık olmuş önceden vs dediğimde itemlerimle ezerim seni derdi ama vsye gelemezdi.Şimdi o bile yok...
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Herkez,n görüşü kendine siyaset karıştırmayalım.. Çalınan bir emek varsa bu düşmanımda olsa dostum kadar üzülürüm.. Olucağı avrmış olmuş ölenle ölünmez gidenle gidilmez en kısa zamanda toparlayıp eski haline gelmek için çabalamanı beklerim
İyi forumLar...
Junonn
İyi forumLar...
Junonn
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Yeni charın 13 lvl olunca haber verde vs yapalım benimkiyle
silmecesine 
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
sokan28 yazdı:Yazık olmuş önceden vs dediğimde itemlerimle ezerim seni derdi ama vsye gelemezdi.Şimdi o bile yok...
Çar siliniyor senin dediğine bak ?