GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

1m a azat yüzük buna şişme fiat mı diorsun oyunu bırak daha ii :) çok deil eğer 1m çok geliyosa satmam çöpe atarım daha ii oturupda 1m un derdinemi düşeceğim artık .zaten bankada duruyordu yoksa sana pmde atmazdım 1m u o yüzük için çok görüyorsan ne dieyimki azat tek item ceket 10m ama ben şikayet etmiyorum şuanki konumuz madenler ve element itemler nese ii forumlar .. konuyu sağtırmayalım gerekli yorumuda sen yaptın zaten tşkler.

desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar...
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Evet bu konunun da Güncel Tutulması gerek kanımca.Çünkü Piyasaya da güvenilmez oldu.Ne yapsak zarar.elince paradan başka bişey olmayacak mı?? :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kptm »

Hazır forma girmişken piyasayada bakıyromda bune ya harbi çok pahalı piyasa resmen dışlanıyoz ejdersiz büyüler ben utanıyom artık ejder yok diye :twisted: Sıgnaga inecez adam gelmiş üstünü yansıt diye ulan ejder olsa ne yansıtması saniyede gelmek istemesen bile gurup daveti ederler :twisted: :twisted: Yeni günceleme gelsin ne biliyim saherser üretiminde istenen itemlerin sayısı düsün bu ne ya offfff hiç biri olmadı maden sayısı çogalsın :evil: :evil:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Bu konuda sana hıc katılmıyorum cok sacma bı konu ne adam mıgrata sahersersız adam cagırııp rezıl mı olsun herkes bı amac ıcın gıdıyo o kadar zaman gıdıp sonra kesemeden gerımı gelcen saçmasın o zaman zamanında uretseydın saheserını adam taabı ıstıcek saheserlı adam rezıl olmak ıcın gıtmıyo oraya
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

Merhaba,

Yeraltı Bölgesi yani 49 seviye açılmadan önce şaheser silahlarda oyunculara reklamla tanıtılmıştı ve söylenilmiştiki; "Bu şaheser silahlara yalnızca sınırlı kişiler sahip olacak" tı!!! Fakat görülüyor ki daha dün oyuna başlayan oyuncu bile bugün şaheser silah üretebilecek konuma gelebiliyor. Benim düşünceme göre bu fiyatlar az bile.

İyi oyunlar/Forumlar...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

motorinden düşen asalar ve meditasyona azami 5 puan verip akıllı oynayan büyücüyü ejderi olmasada havada kaparım, savaşçı ise yaratığı üzerinde tutabiliyorsa yani tank görevini yerine getirebiliyorsa grup bölgelerinin vazgeçilmezidir , bilhassa miğrat onlarsız düşünülemez.
bu şartlarda yapılması gereken kendinize bir hedef koyup, çevre edinip, bölgelere girmeye çalışarak üzerinizi dizmek ve işte "xxx" şahsı geldi diyerek gruptan birini çıkartıp kendinize yer bulacak kadar iyi olabilmektir.
herkes akıllıca oynayıp grup bütünlüğünü bozmazsa, görevlerden verilen itemler dışında bir kaç item alabildiyse üstüne, işte o kişi aranılan kişi olur.

Daha öncede dediğim gibi;
grubumda öncelikle oyunculuğu iyi olan(tanıdık diye ararım), hasar yüksekliği (600+ elektrik hasarlı) sonrasında , ejderli kişileri arıyorum bırakta üçüncü sıraya koyduğumu seçme hakkım olsun değilmi ?

Ezberbozan
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Sahinhilebazmsti yazdı:Merhaba,

Yeraltı Bölgesi yani 49 seviye açılmadan önce şaheser silahlarda oyunculara reklamla tanıtılmıştı ve söylenilmiştiki; "Bu şaheser silahlara yalnızca sınırlı kişiler sahip olacak" tı!!! Fakat görülüyor ki daha dün oyuna başlayan oyuncu bile bugün şaheser silah üretebilecek konuma gelebiliyor. Benim düşünceme göre bu fiyatlar az bile.

İyi oyunlar/Forumlar...
Bencede :D :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Bana Kalsa Herkes Üretsin Kimse mahrum kalmasın.O yüzden diyorum ki az düzelse....Ha ama herkeste olmasını istemiyosanız karar sizde...
Resim
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Tabiki herkezde olması kötü bişi ama piyasayla farkında olmadan bizde oynuyoruz..

Mantarın başında 5.5 saat durdum adada arzların ilersinde hep ben çektim ama 8 sinek mantarı ( hç bi işime yaramadı ), hiç Ganoderma çıkmadı... Gerçekten çok üzücü bir olaydı 5.5 saatim heba olmuştu.. Gano zor çıkınca fiyatlarında da fırlama oluyor 1 ay öncesine kadar 4mden 5mden sattığım ganoyu 10 mden geri almaya çalışıyorum.. Burda yönetimede iş düşüyor.. İrid çekmek için illa mandende sabahlamak mı gerekiyor ? SaBAHLADIĞIM HALDE ÇEKEMEDİM...

hERŞEYE RAĞMEN

2 gün sonra kardeşim rastgele metoordan geçti çekti gano çıktı :)

Migrat ve Sığınakta ortalama 3 saat kalıyoruz.. Sonuç genelde madalya.. Oyun herkezi kendine bağımlı ediyor ve insanlar uzun süre oyunda kalıyor.. İKV bence diğer online oyunlara göre gerçekten zor. Ama zor olmasını seviyorum..

29 lwlde elimde 8 krip 6 apa vardı.. Çarşı karışık metoor dizmiştim.. Çok zengindim. 39 lwller geLdi kripler apalar elimde kaldı :(

Sonra Tesla Dış dizdim..

49 geldi gene elimde kaldı..

Maxları dizdim.. Morlar geldi..
Element çift item dizdim çeyizime saklıyorum sanki kasada bekliyor para etmiyor.
4mlik urban takıları 1me satamıyorum..

Kısacası zamanı yakalamak için sürekli aktif olmak piyasayı iyi takip etmek lazım.. Şimdi oyunu bırakıp 1 ay sonra dönsem piyasayı hayal edemiyorum kimbilir neler neler değişecek..[/color]
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

“Genel Sohbet” sayfasına dön