Bu gmlerin dedikleri birbirini tutmuyor
Sayın erdoğan demişki:
-Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Adını tam olarak hatırlayamadığım GM ama bu söylediklerine eminim:
(GM?):
-Oyun içindeki piyasa oyuncuları ilgilendirir piyasa oyuncular tarafından tasarlandırılır
Bu tarz da bişiy demişti Vallahi pes doğrusu
Çok Yakında Develüasyon Olacak...
Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Selamlar,Erdogan yazdı:Merhaba,
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.
Yöneticiler öyle diyor fakat oyuncular isyana kadar geliyor. Oyunda bulunan madenleri hiç test etmeden koymuşsunuz galiba. 7 saat içinde 1 Ganoderma çıkmıyorsa sunucunun piyasası nasıl olur sizce?
Hadi onu geçelim maden öbeklerinin çıkma süresi bile artırılmış. 7 dakikada 1 mantar madeni çıkıyor ve bunların 100 tanesinin içerisinde 1 tane Sinek mantarı yok, Ganoderma hayal.
Şans işi diyorsunuz. Hadi 1-2-3-4-5-6-7...10-11.. şans olmadı peki 500 adet mantarı ben ne yapayım? onuda bırakalım benim şansım yok tüm sunucunun mu şansı yok? Bi oyuna girip oyuncuların çektiği dertleri görseniz çok güzel olacak. Madenler yüzünden isyan bayrağını çekecek durumdayım. Bir aydır uğraşıyorum fakat madenlerin sorunu yüzünden Ashab-ı Kehf üretemedim(!)
Oyun içerisinde testlerin tekrar yapılmasını rica ediyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bugün iridyum alınır dedim 3 pm geldi biri 20 m biri 17 biri 19. Birisi yücelen halit takı yansıttı ne kadar dedim 17m dedi. Bu mudur oyundaki piyasa anlayışı. Bir el atın artık şuna.
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
GM Erdoğan Nedenleri İle Birlikte Desteğe Mesaj Atın Sizin Yararınıza Olacak Demiş
Bende Desteğe Mesaj Atanlardan Biriyim Yine Kopyala Yapıştır Yapmışlar Olumsuz Cevabıyla Birlikte
İşte Mükemmel Kopyala Yapıştır Cevabı
;
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
Bende Desteğe Mesaj Atanlardan Biriyim Yine Kopyala Yapıştır Yapmışlar Olumsuz Cevabıyla Birlikte
İşte Mükemmel Kopyala Yapıştır Cevabı
;
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Tamam öneri mi istiyorsunuz işte bi tane geliyo.
Şuan da piyasada bir kıtlık var Arkadaşımın da dediği gibi bir Ganoderma 7 saatte çıkıyor ben derimki bu süreleri azaltın piyasayı doyurun , Saf MAdenlerin ve 3. derece madenlerin (Mantar,SinekMantarı,Ganoderma) çıkma olasılığı artsın. Arayı uzatmayla Oyunda Kalma sürelerimiz uzuyo evet ama zaten bi yere gittğimiz yok bu madenleri mynette tavla oynayan adam kullanmayacak bize lazım. Piyasayı doyurun bi süreliğine.
Oyunda da Reel de olduğu gibi Tekelciler var. İStifleme yapıp piyasanın daha çılgın bir hal almasını bekliyen vampirler var
BİZ İSE SADECE ŞAHESER ÜRETMEK VEYA EŞYA ÜRETMEK İSTERİZ OYUNCU OLARAK.
Söylediğim gibi bence piyasayı doyurun Madenlerin saf verme olasılığı artırılsın herkes işine gücüne baksın. Böyle maymunlara yar etmeyin güzelim oyunu. Oynanabilirlik yerlerde çünkü şuan.
Şuan da piyasada bir kıtlık var Arkadaşımın da dediği gibi bir Ganoderma 7 saatte çıkıyor ben derimki bu süreleri azaltın piyasayı doyurun , Saf MAdenlerin ve 3. derece madenlerin (Mantar,SinekMantarı,Ganoderma) çıkma olasılığı artsın. Arayı uzatmayla Oyunda Kalma sürelerimiz uzuyo evet ama zaten bi yere gittğimiz yok bu madenleri mynette tavla oynayan adam kullanmayacak bize lazım. Piyasayı doyurun bi süreliğine.
Oyunda da Reel de olduğu gibi Tekelciler var. İStifleme yapıp piyasanın daha çılgın bir hal almasını bekliyen vampirler var
BİZ İSE SADECE ŞAHESER ÜRETMEK VEYA EŞYA ÜRETMEK İSTERİZ OYUNCU OLARAK.
Söylediğim gibi bence piyasayı doyurun Madenlerin saf verme olasılığı artırılsın herkes işine gücüne baksın. Böyle maymunlara yar etmeyin güzelim oyunu. Oynanabilirlik yerlerde çünkü şuan.

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Hiç unutmam yeraltı bölgesi yeni çıkmış adamın tekinde 3 tane iridyum var herkez oha çüş falan diyor. Ben de 3ünü birden toplam 3mye aldım. Daha sonra pişman oldum ulan bunun fiyatı ilerde düşer 500 olur zarar etmiyim diye 1mden geri sattım 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Melankolik yazdı:Hiç unutmam yeraltı bölgesi yeni çıkmış adamın tekinde 3 tane iridyum var herkez oha çüş falan diyor. Ben de 3ünü birden toplam 3mye aldım. Daha sonra pişman oldum ulan bunun fiyatı ilerde düşer 500 olur zarar etmiyim diye 1mden geri sattım
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu durum artık maden satanların insafını aşmış durumda. Sunuculardaki talebi karşılamak için madenler çok yetersiz kaldı.
Patiklipenguen
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Kısa vadede düşünmüyorlar...YaLnIzKaLp yazdı:GM Erdoğan Nedenleri İle Birlikte Desteğe Mesaj Atın Sizin Yararınıza Olacak Demiş![]()
Bende Desteğe Mesaj Atanlardan Biriyim Yine Kopyala Yapıştır Yapmışlar Olumsuz Cevabıyla Birlikte![]()
İşte Mükemmel Kopyala Yapıştır Cevabı![]()
;
Sanırım millet oyunu komple bırakınca düşünürler...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Çıkma ihtimalleri tek sorun değil yenileme süreleri de uzun :?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006