ö.dwsyegel yazdı:tamm saolfaysbok yazdı:tmm öncekileri hazırlayım 3 4 tane daha istek var seninkinden önce onlarda yapılsın sonra seninkiwsyegel yazdı:tamm kardeş hareketsiz yaparmısın ?faysbok yazdı:hareketli yapmıyoruzwsyegel yazdı:banada 2 ejder arası Kajmeranxxxlkoly glsn (hareketli olursa güzl olur
Kullanıcı imzaları hazırlanır
Re: Kullanıcı imzaları hazırlanır
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Zaten sana kalmadım korkma webtasarımcıyız photoshop yarışına girelim istersen ? Siz böyle baştan yıkılırsanız 8 saat donan bilgisayarda site yapın patlarsınızfaysbok yazdı:konuyu kirlettigin için sana yapmıyorum...bilinmez yazdı:Grandxtexas yazdı:forumdaki kişilere imza konusunda yardımcı olamıyorum ve senin bu olayı devam ettirmene çok sevindim kolay gelsin!
iyi forumlar!
Post kasma lütfen
Banada 2 ejder arasında Catashrop yazarmısın ?
Ayrcıa sende post kasıcısın
birader onlar değil ama snn post kastığın açık....zaten İKV forum da post kasmak bir işe yaramıo eski forum gibi rütbe yok bunda haberin olsunbilinmez yazdı:Zaten sana kalmadım korkma webtasarımcıyız photoshop yarışına girelim istersen ? Siz böyle baştan yıkılırsanız 8 saat donan bilgisayarda site yapın patlarsınızfaysbok yazdı:konuyu kirlettigin için sana yapmıyorum...bilinmez yazdı:Grandxtexas yazdı:forumdaki kişilere imza konusunda yardımcı olamıyorum ve senin bu olayı devam ettirmene çok sevindim kolay gelsin!
iyi forumlar!
Post kasma lütfen
ah güzel eski ikv'li günler...
En dogru cevap madem photo shop var git kendine ne istersen yap ve burayı kirletme olurmuwsyegel yazdı:birader onlar değil ama snn post kastığın açık....zaten İKV forum da post kasmak bir işe yaramıo eski forum gibi rütbe yok bunda haberin olsunbilinmez yazdı:Zaten sana kalmadım korkma webtasarımcıyız photoshop yarışına girelim istersen ? Siz böyle baştan yıkılırsanız 8 saat donan bilgisayarda site yapın patlarsınızfaysbok yazdı:konuyu kirlettigin için sana yapmıyorum...bilinmez yazdı:Grandxtexas yazdı:forumdaki kişilere imza konusunda yardımcı olamıyorum ve senin bu olayı devam ettirmene çok sevindim kolay gelsin!
iyi forumlar!
Post kasma lütfen
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Ard arda 9 konu açan ben değilim veya 5 mesaj atan 
Ben oraya ne yazdım mausum takıldı yazdım bi sorun varki yapılmış bi hata bilip bilmeden her bişeye burnunu sokmabilinmez yazdı:Ard arda 9 konu açan ben değilim veya 5 mesaj atan
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Mouse 9 kere takıldı anladım ard arda 5 ayrı mesaj ne demek ? Mesaj istiyorsan 5 bini geçik forumlarda mesajım var bu forumda mesaj hava sanıyorsunuz.faysbok yazdı:Ben oraya ne yazdım mausum takıldı yazdım bi sorun varki yapılmış bi hata bilip bilmeden her bişeye burnunu sokmabilinmez yazdı:Ard arda 9 konu açan ben değilim veya 5 mesaj atan
saçma saçma konuşma zaten ben o konuları güncel tutmadım farkındaysanbilinmez yazdı:Mouse 9 kere takıldı anladım ard arda 5 ayrı mesaj ne demek ? Mesaj istiyorsan 5 bini geçik forumlarda mesajım var bu forumda mesaj hava sanıyorsunuz.faysbok yazdı:Ben oraya ne yazdım mausum takıldı yazdım bi sorun varki yapılmış bi hata bilip bilmeden her bişeye burnunu sokmabilinmez yazdı:Ard arda 9 konu açan ben değilim veya 5 mesaj atan
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Çocukla çocuk olunmaz kötü seni içine çeker sonra tecrübesiyle berteraf eder. Ne haliniz varsa görün yağcılar.
yagcı diyenede bak bebilinmez yazdı:Çocukla çocuk olunmaz kötü seni içine çeker sonra tecrübesiyle berteraf eder. Ne haliniz varsa görün yağcılar.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR