lan gerzek bebe bıseyı bılıp bılmeden konusma tayfunun yalakası ben neyın ne olduğunu senden kat kat daha iyi bilirim 2 dk delikanlı olda 2 dk erkek sansınlar seni ama malesef olamassın cunku 40 yıllık avrat gıbı dolaşıon ortalardaOnereal yazdı:Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi ftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne b*q yiyosanz yiyin .Kastilyax yazdı:
Tayfun u eskiden beri tanıyorum, çıkarları uğruna yapmayacağı şey yoktur.Daha düne kadar beni kas ezik vuruyorum itemini ver az kullanayım diye gezen biri tuttu lonca açtı sonuç oalrak yönetemedi. Lonca çarımada abuk subuk konuşarak dostluğumu kaybetti , diyeceğim o ki tayfun gibi biri yönetemez yönetse bile hayrı dokunmaz .
Hayırlı forumlar selamtle .
Kum Loncası ( Ailesi ) Güncel Üye Listesi
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kum Loncası ( Ailesi ) Güncel Üye Listesi
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Tayfun arkadaşımızı uzun süredir tanırım bir yanlışını görmedim iyi çocuktur..
bu arada loncanız hayırlı olsun...
Ataxolcaytoo
bu arada loncanız hayırlı olsun...
Ataxolcaytoo
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Merhaba,
Konu başlığına sadık kalarak mesaj gönderiniz, kişisel tartışmaya dönüşen konu kapatılacaktır.
İyi Forumlar.
Konu başlığına sadık kalarak mesaj gönderiniz, kişisel tartışmaya dönüşen konu kapatılacaktır.
İyi Forumlar.
Mamo ben erkeğim [Uygunsuz içerik silindi.]Kastilyax yazdı:lan gerzek bebe bıseyı bılıp bılmeden konusma tayfunun yalakası ben neyın ne olduğunu senden kat kat daha iyi bilirim 2 dk delikanlı olda 2 dk erkek sansınlar seni ama malesef olamassın cunku 40 yıllık avrat gıbı dolaşıon ortalardaOnereal yazdı:Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi ftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne b*q yiyosanz yiyin .Kastilyax yazdı:
Tayfun u eskiden beri tanıyorum, çıkarları uğruna yapmayacağı şey yoktur.Daha düne kadar beni kas ezik vuruyorum itemini ver az kullanayım diye gezen biri tuttu lonca açtı sonuç oalrak yönetemedi. Lonca çarımada abuk subuk konuşarak dostluğumu kaybetti , diyeceğim o ki tayfun gibi biri yönetemez yönetse bile hayrı dokunmaz .
Hayırlı forumlar selamtle .ha bide bnu yazarak asıl iftiracı sahtekar sen oluyorsun
![]()
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Darkxreal [49]
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
[Uygunsuz içerik silindi.]Onereal yazdı:Mamo ben erkeğim [Uygunsuz içerik silind.]bide ben kimseye yalakalık etmem . haberin ola .Kastilyax yazdı:lan gerzek bebe bıseyı bılıp bılmeden konusma tayfunun yalakası ben neyın ne olduğunu senden kat kat daha iyi bilirim 2 dk delikanlı olda 2 dk erkek sansınlar seni ama malesef olamassın cunku 40 yıllık avrat gıbı dolaşıon ortalardaOnereal yazdı:Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi ftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne b*q yiyosanz yiyin .Kastilyax yazdı:
Hayırlı forumlar selamtle .ha bide bnu yazarak asıl iftiracı sahtekar sen oluyorsun
![]()
[GM]Kindar]
Frkncl
Frkncl
Sürekli oyunda forumda birileriyle atışan biri olarak bana öğüt verecek biri olduğunu sanmıyorum Kaan, kimseyle kavga da etmiyorum bilmem nasıl algılıyorsun ama bu bi oyun yanlış yaptılar karşılık vereceğimi söyledim bu bir kavga değil yaniOceans yazdı:Kavga yapacak yer arıyorsunuz.koca koca adamlar olmuşsunuz yakışmıyor size.kupluce yazdı:Önüne gelen kişiye dalan aç herifin teki lonca kurmuş peşine de bir kaç kişi almış adam olduğunu sanıyor.
Sana tek bir şey söyliyeyim bir an önce 49 olun, birine kızıp gidip başkasına dalmayı loncan üstünde deniyeceğim![]()
AteşSalih -- TERBİYECİ

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
qq susim diyorum cocuksunuz dıyorum cevap vermım dıyorum ama artık yeter benım arkamdan attınız tuttunuz derdınız varsa bana soyle Loncamın sayfasını kırletmeye , Loncanın adını lekelemeye ve Loncaya gelecekleri vazgeçirmeye yönelik hareketler yapma. ben konuşmaya başlarsam daha beter şeyler olur şimdi işine bak .
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
La adam mısın ki birine adam deil muammelesi yapıyon edebine takın . Bu arada senden başka tayfunla problemi olan war mı sw de mal cocuk uza Şimdi .!Kastilyax yazdı:Onereal yazdı:Uygunsuz içerik silindi.Kastilyax yazdı:lan gerzek bebe bıseyı bılıp bılmeden konusma tayfunun yalakası ben neyın ne olduğunu senden kat kat daha iyi bilirim 2 dk delikanlı olda 2 dk erkek sansınlar seni ama malesef olamassın cunku 40 yıllık avrat gıbı dolaşıon ortalardaOnereal yazdı:Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi ftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne yiyosanz yiyin .Kastilyax yazdı:
![]()
Uygunsuz içerik silindi.
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
Darkxreal [49]
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kastilyax yazdı:Onereal yazdı:Uygunsuz içerik silindi.Kastilyax yazdı:lan gerzek bebe bıseyı bılıp bılmeden konusma tayfunun yalakası ben neyın ne olduğunu senden kat kat daha iyi bilirim 2 dk delikanlı olda 2 dk erkek sansınlar seni ama malesef olamassın cunku 40 yıllık avrat gıbı dolaşıon ortalardaOnereal yazdı:Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi ftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne b*q yiyosanz yiyin .Kastilyax yazdı:
![]()
Uygunsuz içerik silindi.
serwerde başkalarının problemi olan veya olmayan beni ilgilendirmez . Ben neyin ne olduumu biliorm merak etme 1 DEFA daha cevap yazma sinirliyim zaten adam olamamışın sus bari ..
Frkncl
Frkncl
serwerde başkalarının problemi olan veya olmayan beni ilgilendirmez . Ben neyin ne olduumu biliorm merak etme 1 DEFA daha cevap yazma sinirliyim zaten adam olamamışın sus bari ..[/quote]SEnn gibi iFtira Atan İtLeRle sabaha kadar konuşurum bide snaa soracak kadar maL deiLim kes sesini . Edebini Takın.
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
Darkxreal [49]