Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
Ben sizlere veda edince sizler bir agaçin dallariydiniz,Uzun zaman geçirdik birlikte güldük eğlendik,nedesem bilmiyorumki hayal kırıklığına uğradim şuan nerede kaldi lodosluk ? Ne oldu erolun lodoslarina gerçekten uzucu.
Takma kafana. Cenqiz
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Cengizim takma kardeşim sen kafana neden dert ediyorsun anlamadım senin nasıl bir insan oldugunu herkes biliyor onun için kimseye dert anlatmak zorunda degilsin seni kadimin 30 canı varken 1 pençe için gruptan atıyolarsa sende kadimi kaçırıyorsan çok normal bişey helal olsun sana begenmeyen gider kendi keser kadimini boş laf yapmaz bu oyunda istisnalar hariç kadimi genelde belli loncalr kesiyor zaten Mevlana Yakamoz Roa Osmnlı loncası genelde bu loncalar kesiyor kadim için tankda bu loncalardan bir kişi oluyor eger lonca dışından olupta kadim kesmek isteyen olursa tankın dedigi sıraya göre ve tankın dedigini yapmak zorundadır bunun başka bir alternatifi yok begenmeyen gider kendi keser eger sende o kadar ugraşıpta üstüne bide iftiraya ugruyorsan hiç ugraşmazsın olur biter zaten sana iftira atanlr konudada göründügü gibi kendilerini rezil ettiler neden kimse onlara destek çıkmıyorda herkes sana destek oluyor bir düşünsünler bunlar heralde seni çok kolay rezil edebileceklerini sandılar herkes haddini bilecek cengize laf edecek birisi varsa her zaman karşısında başta mevlana loncası olmak üzere bütün serverı karşısında bulur kimseyi kırmak istemiyoruz oyunda o yüzden sesimiz çıkmıyor ama gerektigi zamanda MEVLANA loncası olarak sesimizi yükseltiriz işte o zaman kimsede önümüzde duramaz bu böyle bilinsin
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
O Sımyacı kadar malını görmedim adam durduk yere bölgeden yazı yazmışım diye sardı banada
sebebide bölgeye yazı yazınca lag oluyomuş
siparişlemi gönderiyolar bunları anlamadımki
Cengiz 3-5 çapulcu için oyunu bırakmaya değmez. Onların da istediği bu zaten. Meydanın kendilerine kalmasını istiyorlar.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Aynen timura katılıyorum.Onların amacı bu zaten.XTIMURX yazdı:Cengiz 3-5 çapulcu için oyunu bırakmaya değmez. Onların da istediği bu zaten. Meydanın kendilerine kalmasını istiyorlar.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Cengizle Konuştum Yanlış ANlama Yüzünden Bana Hakaret Etmiş . Üzür De Diledi Bende Ondan Üzür Dİliyorum. Leonar Loncana SAygılı Düzgün Kişilere Alsan Daha İyi Olur Adam İlk Önce Lafı Bana Atıyor Dİor Şerefsizlik Sizde Esat Dior . Yani Ben Chelsexfanı Tanımam Etmem . Benle Düzgün Konuşsun . Mevlanadan Ayrıldım Diye Kin Duymuyorum Üstelik Mevlana Sevdigim Çok Kişi Var Onlardan Birisi İse Leonar . Bu Cengizin Konusu Esatın Konusu Deqil KolaY Gele
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
cheLseXfan, 3 senedır kuklacıda tanıdım saygı duydum bır oyuncu esatcım 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Gazap Hakkımda İşlem Yapmaya Çalış !
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
yanLıs anlasıLmar sorunlara yol açar sız sız oLun bır şeyı arastırmadan hareket etmeyın 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR