JoKeR26 yazdı:arkdaşlar oyunda 999m son oLmasına Ragmen Pram [1 T.] BuLmuŞtur..
İşte Buda FotosuduR... OYun Hatası mıdıR nedıR ? CaRLarımın İsmini Kapadım Cünkü Calınma Tehlıkesı Yüksek OLdugu İçin.. http://img138.imageshack.us/img138/866/parat.jpg
Buda Kadimlerimiin Fotosudur >> BUYRun bakın 1tane fotoshop yoqdur http://img525.imageshack.us/img525/5259 ... 159531.jpg Madenlerimi (kasamı) resmini koymadım ugrasamam ama ne oldugunu bilen bilior ayrı ayrı hesaplarda madenler fılan ugrasamadım hepsını 1 hesapa toplamak ıcın ; Coq kişi Artislik Yaptı eziq meziq 100göster carımı fılan vercem carınızı fılan ıstemıorum para vurdu 1 tirilyonu item desen akıor burdan herkese Saygılar bu servetide >>Globalwarninq 'e bırakıyorum en ıyı kankamdır 1 kere hırsızlık yapmamışdır..SAygıLarımLa SotkaLı.. Ayık OL >>>>Bu Dünyanın Cefasından Sefasına Zaman KaLmaz...
Ben Globalwarninq... La Sotkalı Sn Bırak Bana Srvetını Vrmıyı Gunahını bıle vermssın orda Butun sRvetım Globalwarninq'indir Yazmıssın La Snn Ne Kdr Bncıl oldugunu bılıyorum bı yıkıl karsımdan ya..
DeathxShock yazdı:orda üstünü çize çize yazmışlar 1 milyar değil 999 milyon paranız olabilir diye ama nerde bunda o zeka
1inci Arkadasım sen gerizekalı mısın ? başta belirttim 999m olabilior ama 1 trilyon oldu dıe dikkatli okumadın ise bnm sorunum deiL..asıl sende nerde o zeka ) atlama bıda öle herkonuya :lol: :lol:
DeathxShock arkadaşımız Doğru diyor Sende çevirmeye çalışıoyn mal herif
999 milyondan fazla paran olamaz sen Kıt Olduğun İçin Anlamazsın
Bu Fakedir KESİNLİKLE İnanmayın Böle Saçma Konular Açarakta Konu Kirliliği Yapma !!!
Lan maL wallahi war gm ye sorarsın naparsın allahın üzerine yemn ederim param 1 trilyon oldu bende sasırdım nası inandırıyım bilmiom ki sizin kıt beyninizi böle bnmle kavga edicegine git sor gm ye oluor mu olmuyor Enbesil. !
SotkaLı
Ayık OL >>>>Bu Dünyanın Cefasından Sefasına Zaman KaLmaz...
DeathxShock yazdı:orda üstünü çize çize yazmışlar 1 milyar değil 999 milyon paranız olabilir diye ama nerde bunda o zeka
1inci Arkadasım sen gerizekalı mısın ? başta belirttim 999m olabilior ama 1 trilyon oldu dıe dikkatli okumadın ise bnm sorunum deiL..asıl sende nerde o zeka ) atlama bıda öle herkonuya :lol: :lol:
DeathxShock arkadaşımız Doğru diyor Sende çevirmeye çalışıoyn mal herif
999 milyondan fazla paran olamaz sen Kıt Olduğun İçin Anlamazsın
Bu Fakedir KESİNLİKLE İnanmayın Böle Saçma Konular Açarakta Konu Kirliliği Yapma !!!
Lan maL wallahi war gm ye sorarsın naparsın allahın üzerine yemn ederim param 1 trilyon oldu bende sasırdım nası inandırıyım bilmiom ki sizin kıt beyninizi böle bnmle kavga edicegine git sor gm ye oluor mu olmuyor Enbesil. !
SotkaLı
Ayık OL >>>>Bu Dünyanın Cefasından Sefasına Zaman KaLmaz...
kırmızıyla işaretledim bunlara fazlasıyla katılıyoreeeeeeee
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.