Merhaba Royal & Army ailesi ,
Nasılsınız,umarım keyifler yerindedir . Özellikler Army loncasından bahsetmek istiyorum biraz . Bu kısa zamanda içinde barındırdığı birçok oyuncunun 49 olması gerçekten takdire şayan .
Royal ise açık konuşmak gerekirse biraz disiplini sağlamalı,oyuncuları çabuk alevlenip hakarete varan sözler sarfedebiliyor ne yazık ki , amacım münakaşa yaratmak değil kesinlikle , ama bunlar gerçekler .
İyi oyunlar,iyi forumlar ...
RoyalArmy RESMİ SOHBET SAYFASI
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: RoyalArmy RESMİ SOHBET SAYFASI
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Teşşekkür ederiz sağol iyiyiz Royal loncasında ki kişilerin çabuk alevlenmesi konusunda haklısın fakat bize karşı taraftan hakaret gelmediği sürece bizde kimseye durduk yere hakaret etmeyiz... 
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- sametdie
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
aynen katılıyorum oyunda bize karşı bir hakaret söz konusu önüne gelen küfür vb. şeylerle bunu devam ettiriyor :evil: :evil:
ıGuArDiAnSı/ULTİO/Jabra
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
limonata cappy le mıs gıbı annem yapmıs gıbı lımonata cappy le buz gıbı ferahlatır senı lımonataaaaaaaaaaaaaaaaaa
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Emin misin?Ixxreisxxl yazdı:Teşşekkür ederiz sağol iyiyiz Royal loncasında ki kişilerin çabuk alevlenmesi konusunda haklısın fakat bize karşı taraftan hakaret gelmediği sürece bizde kimseye durduk yere hakaret etmeyiz...
Bir daha düşün...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Emir uzatma iyi forumlar gereken açıklama yapılmışEmirBerkKorkmaz yazdı:Emin misin?Ixxreisxxl yazdı:Teşşekkür ederiz sağol iyiyiz Royal loncasında ki kişilerin çabuk alevlenmesi konusunda haklısın fakat bize karşı taraftan hakaret gelmediği sürece bizde kimseye durduk yere hakaret etmeyiz...
Bir daha düşün...![]()
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

düşüncelerine saygılıyız fakat oyun içinde sizinde başınıza gelmiştir o kadar çok üstümüze geliniyorki bunun nedenini bir türlü çözmüş değiliz bu kadar kısa zamanda 49 level çar yapıp şaheser ürettik hırsız olduk arkadaşlarımız bilir günde ne kadar migrat sıgınak yaptıgımızı.. bir kaç çapulcu yüzünden Ergenekonx Mafyaxyargıç gibi foruma gidip salakça şeyler yazıp sayfayı kırlettıklerınde mecburen yenı konu açıyoruz ve buda herkezı rahatsız edıyor yani kısacası çekememezlik söz konusu neden oldugunuda çözmüş değilim böyle giderse lodos klanını bırakıcaz belki o zaman rahatlarlarFianxaspendos yazdı:Merhaba Royal & Army ailesi ,
Nasılsınız,umarım keyifler yerindedir . Özellikler Army loncasından bahsetmek istiyorum biraz . Bu kısa zamanda içinde barındırdığı birçok oyuncunun 49 olması gerçekten takdire şayan .
Royal ise açık konuşmak gerekirse biraz disiplini sağlamalı,oyuncuları çabuk alevlenip hakarete varan sözler sarfedebiliyor ne yazık ki , amacım münakaşa yaratmak değil kesinlikle , ama bunlar gerçekler .
İyi oyunlar,iyi forumlar ...
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Loncanızdakiler Mısır'da boşboş bana laf atıyorlar sonra başkaları sataşıyor diyorlar...Schaeffer yazdı:Emir uzatma iyi forumlar gereken açıklama yapılmışEmirBerkKorkmaz yazdı:Emin misin?Ixxreisxxl yazdı:Teşşekkür ederiz sağol iyiyiz Royal loncasında ki kişilerin çabuk alevlenmesi konusunda haklısın fakat bize karşı taraftan hakaret gelmediği sürece bizde kimseye durduk yere hakaret etmeyiz...
Bir daha düşün...![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Emir sana yemin ediyorum bu sinirle öyle bir laf koyarım ki aklın hayalin uçar ulan ne salça bişeysin sen öle ya + bir de yüzsüzsün sana bu lonca sayfasına yazma dedikçe daha çok dadanıyon git post unu başka yerde kas :evil:
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- EmirBerkKorkmaz