İkvplayer GameOver (MasumprenS)
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkvplayer GameOver (MasumprenS)
Öncelikle şunu belirtim mehmetle savaş güzel olurdu en azından kaçmadan bi arz kalaesi bi lodos sancak arasında herkes gider gelirdi
oyunu bırakmana üzüldüm böle bi konu için her ne kadar foto var deselerde belki başka bişey vardır ortada bilemem bi yandan sevindim oyunu bırakmana bu kadar oyunda velet varken bizi bilen bilir yaşımızıda bilen bilir 12 yaşında bi çoçuk sana laf sölerse yakışı kalmaz işte bu yüzden oyunu bırakmana sevindim benden yanı sende ne hakkım varsa helal olsun real hayatında başarılar dilerim sana A E O
Hunxbaşkan

MuktediR... Mahkemeye başvurman sevindiRdi beni Ama masum a sordun mu başvurmadan önce ?
Bir insan bu kadar olaylar herkez yorum yazarken tek bir soruya bir cevap atmadaN gidiyorsa kacıyordur kabulenıyordur beniM fikriMde... Masum sor sonra ac derim suc duyrusu kendi arkadaşıN başını yakma deriM...
Ayrıca benden eskiymişsiN pek sanmıyorum ama neyse ben tılsıma geldiM de 39 kimse yoktu ATomkarınca ya bizat sorursuN...
He benıM ilk carlarım bu sanma
Beni bileN iyi biliR...
üçkağıtcı demişsiN... Nerem üçkağıtcı Madem üçkağıtcıyıM Masum kalkardı orda suclamalara bir yorum yazardı böyle veda etmes di Ayık ol ....
Bir insan bu kadar olaylar herkez yorum yazarken tek bir soruya bir cevap atmadaN gidiyorsa kacıyordur kabulenıyordur beniM fikriMde... Masum sor sonra ac derim suc duyrusu kendi arkadaşıN başını yakma deriM...
Ayrıca benden eskiymişsiN pek sanmıyorum ama neyse ben tılsıma geldiM de 39 kimse yoktu ATomkarınca ya bizat sorursuN...
He benıM ilk carlarım bu sanma
üçkağıtcı demişsiN... Nerem üçkağıtcı Madem üçkağıtcıyıM Masum kalkardı orda suclamalara bir yorum yazardı böyle veda etmes di Ayık ol ....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
slm aleyküm konu bizzat avukat aracılıgıyla mahkemeye taşınmak üzere
yalakalar bence girecek fare deligi arayın ben arkasına düştümmü bırakmam işin peşini
5 yaşındaki bebe yok karşınızda söyleyim size her kim bilerek bilmeyerek
yalakalık yaparak iftira ettiyse haklarında açılan dagvada göreceklerdir bu iş bölemi bitecek
ayhilal senin huyunu suyunu bilmek içim alim olmaya gerek yok
ne yaptıgın kimlerle takıldıgın hal ve haraketlerin senin daha büyümen gerektigini gösteriyor
neyse evlenirsen o zaman beni anlarsın
neden mahkemeye gitme mehmete git dedin?
bizim bilmedigimiz sizin bildiginiz başka sırlardamı var?
fotoları varmı hemen ekle rastgelede olsa nede olsa düşman çok
foto varsa bakmadan her şey yazan baksada öle görmek istiyen
kendini bilmez çok kişi var sen ekle bak
oraya öküz resmi ekle evet evet masum çalıyor resmen belli diyeceklerdir
kim nasıl görmek istiyorsa öle görüyorlar embesil gibi
bu konuda tek yanıt yazılmayacak mahkeme kararı çıkana kadar
o zaman yüzünüze vuracagımız celp ile konuşursunuz
he şunuda söyleyim mahkeme komplo dahi olsa çıkarır
ben yaptım devlet yer deme sana söyleyim
mehmet soruya cevap vermediyse
bu sizin illa soruma cevap verecek anlamına gelmez
mehmet sizin uşagınız paranızla aldıgınız kapıcınız yada tabiri caiz ise ev hayvanınız degil
yat kalk otur diyesiniz
siz ancak oyundakilerin bazılarına bunu yapabilirsiniz
sen bana betadan beri oyundayım ayagı tutacaksın degilmi
git atomkarınca serdara sorsana ben ne zamandır oyundayım
üçkagıtçı olmadıgını ıspatla saçma soruların saçma cevapları vardır unutma
saglam olduguna dair foto koy bu konularda çok iyi ustalarsınız
tek marifetiniz her bişeye foto çekiyorsunuz
eminimki siz msn de konuştugunuzda cama çıkanların fotoları yada videolarınıda çekiyorsunuz ne maglum her bişeyi fotoladıgınızda aklıma bunlarda geldi
neyse iyi forumlar
iyi oyunlar demiyorum çünkü siz varken oyunun poku çıkıyor girmiyorum
yalakalar bence girecek fare deligi arayın ben arkasına düştümmü bırakmam işin peşini
5 yaşındaki bebe yok karşınızda söyleyim size her kim bilerek bilmeyerek
yalakalık yaparak iftira ettiyse haklarında açılan dagvada göreceklerdir bu iş bölemi bitecek
ayhilal senin huyunu suyunu bilmek içim alim olmaya gerek yok
ne yaptıgın kimlerle takıldıgın hal ve haraketlerin senin daha büyümen gerektigini gösteriyor
neyse evlenirsen o zaman beni anlarsın
neden mahkemeye gitme mehmete git dedin?
bizim bilmedigimiz sizin bildiginiz başka sırlardamı var?
fotoları varmı hemen ekle rastgelede olsa nede olsa düşman çok
foto varsa bakmadan her şey yazan baksada öle görmek istiyen
kendini bilmez çok kişi var sen ekle bak
oraya öküz resmi ekle evet evet masum çalıyor resmen belli diyeceklerdir
kim nasıl görmek istiyorsa öle görüyorlar embesil gibi
bu konuda tek yanıt yazılmayacak mahkeme kararı çıkana kadar
o zaman yüzünüze vuracagımız celp ile konuşursunuz
he şunuda söyleyim mahkeme komplo dahi olsa çıkarır
ben yaptım devlet yer deme sana söyleyim
mehmet soruya cevap vermediyse
bu sizin illa soruma cevap verecek anlamına gelmez
mehmet sizin uşagınız paranızla aldıgınız kapıcınız yada tabiri caiz ise ev hayvanınız degil
yat kalk otur diyesiniz
siz ancak oyundakilerin bazılarına bunu yapabilirsiniz
sen bana betadan beri oyundayım ayagı tutacaksın degilmi
git atomkarınca serdara sorsana ben ne zamandır oyundayım
üçkagıtçı olmadıgını ıspatla saçma soruların saçma cevapları vardır unutma
saglam olduguna dair foto koy bu konularda çok iyi ustalarsınız
tek marifetiniz her bişeye foto çekiyorsunuz
eminimki siz msn de konuştugunuzda cama çıkanların fotoları yada videolarınıda çekiyorsunuz ne maglum her bişeyi fotoladıgınızda aklıma bunlarda geldi
neyse iyi forumlar
iyi oyunlar demiyorum çünkü siz varken oyunun poku çıkıyor girmiyorum
HA şunu ıyı bileydiN beniM foto' m kanıtım olmadan ben konuşMAM.......
AYrıca takıldım ınsanlarla bizat reel de kendın konustun görüştüN bu adamlarla takılıyoruM.
söyle bu adamlar da soruN varsa bende bileyiM???
AYrıca takıldım ınsanlarla bizat reel de kendın konustun görüştüN bu adamlarla takılıyoruM.
söyle bu adamlar da soruN varsa bende bileyiM???
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
emo konuyu bence uzatmasan mahkeme kararını beklesen böle her bişeye lafın var o zaman her bişeye laf çıkar tamam realde buluştugumun kişileri karıştırmasana sana zahmet ben onlarla görüştüm oyundan uzaklaşın diyorum
anla artık bu olay büyük bir olaya dönüşecek burda konuya cevap vermeyerek mahkeme seyrine bırak bence
anla artık bu olay büyük bir olaya dönüşecek burda konuya cevap vermeyerek mahkeme seyrine bırak bence
Anlamadım bana laf et de takıldım adamlar dediN hepsi 20 yaş üzeri Serdar yası 30 hata haşin 30 kusur fantom 36 dı breeze nın 35 raz 31 selcen 26 asabidj 24 daha sana saysam hepsi 20 yaş üstü hepsi benden biza büyük insanlar BANA laF yap TAKILDIm iNSANLARI BULAŞTIR ma ?
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
kardeşim biliyorsun eskiden olsa gitme derdim bırakmazdım lakin şimdi benim olmadıgım yerde senin senin olmadıgın yerde benim ne işim var merak etme biz kendimizden eminiz gün gelir devran döner onlar kendi çamurunda bogulur unutmadan söylemek istiyorum memete hırsız diyenler şimdi güle güle kardeşim diyor üzüldüm gitmene diyor lakin siz degilmiydiniz onu göndermek için ugraşan şimsi sevinin işte amacınıza ulaştınız zaten oyundaki son günlerimdi bayramdan sonra oyun hayatım bitiyor alsın oyun onların olsun biz bize yeteriz oyunda bir cok insan tanıdım oyuna o kadar cok kaptırmıslardiki kendilerini oyun için her yola başvurabiliyorlar.
Ne anlamı kaldıki artık oyununHarbicocuK yazdı:kardeşim biliyorsun eskiden olsa gitme derdim bırakmazdım lakin şimdi benim olmadıgım yerde senin senin olmadıgın yerde benim ne işim var merak etme biz kendimizden eminiz gün gelir devran döner onlar kendi çamurunda bogulur unutmadan söylemek istiyorum memete hırsız diyenler şimdi güle güle kardeşim diyor üzüldüm gitmene diyor lakin siz degilmiydiniz onu göndermek için ugraşan şimsi sevinin işte amacınıza ulaştınız zaten oyundaki son günlerimdi bayramdan sonra oyun hayatım bitiyor alsın oyun onların olsun biz bize yeteriz oyunda bir cok insan tanıdım oyuna o kadar cok kaptırmıslardiki kendilerini oyun için her yola başvurabiliyorlar.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
AlpAykan yazdı:Selametle Mehmet.
Hakkında çıkarılan iddialara yanıt vermeyip gitmen üzücü.
Senin için doğru bir davranışsa , bu şekilde gitmen.Bize de selamet dilemek düşer.
Reel hayatında sonsuz başarılar....
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Ne masumu tanırım ne de seni. Masuma lafım yok benim kendi elimde bir kanıt yok eğer dediğinizi yapmışsa Allahü teala ıslah etsin yok Yapmamışsa arkasından bu kadar konuşan söyleyen adamlara hakkını helal etsin de gitsin. Yorum yazmayı bile seven biri değilim ancak bir kelime de olsa diyeceğim tek laf. Bir oyun için kimsenin diline mazkara olmayın. Bir oyun yüzünden mahkemelik oldular dedirtmeyin. Gördük geçirdik Elhamdüllilah bu bilişim davaları uzun ve yorucudur bir neticeye de bağlanması zordur. Uğraşmaya Değmez. Karar sizin Varın siz düşünün. SelametleMuktedir yazdı:ben bunu burda bırakmıyacam
1 rincisi gaziantep cumhuriyet başsavcılıgına suç duyurusunda bulundum
2 suç kesinleşmediyse iftiracışar hakkında agva açacam hakaret dagvası
3 gerekirse ikv yi dahi dagva edecem
4 zazael sende dahilsin sütten çıkmış ak kaşık degilsin
5 ayhilal üçkagıtçısın ben seni iyi tanırım oyuna senden evvel başladım
6 durmuş sırrage beni sen çok iyi tanırsın senin oyundan uzaklaşmana sevindim kendini kaybettigin için
savıcılıga verecegim ifade şudur
istanbul kıyamet vakti oyun da yaşanan olaylardan dolayı hırsız olaraktabir edilen kişi mehmet polat kimin veya kimlerin oyun içerisinde itemini ve parasını bilgisiz çaldıysa suç duyrusunda bulunacagım egerki çalmayıpta iftiraya magruz kaldıysa iftiracılar hakkında suç duyurusubda bulunacagım maddi ve manevi
gerek oyun kural ve disiplini uygulamayan istanbul kıyamet vakti yetkilileri ve yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacagım
taraflı yalakalarında dikkatine suçlu bulunmadıgı taktirde forumda yalakalık yaptıgınız kökü 5 para etmez saydıklarım ve aklıma gelmeyen bir çok tabiri çaiz ise çakal tabiri ile yandaşları hakkında suç duyurusunda bulunacagım
agır iftirada bulunan arkadaşlar size söylüyorum siz salakmısınız yoksa bizimisalak yerine koydunuz hem şifre verme ayagı var hemde foto çekme
foto var ya hırsız dediler ya sizin ne #@!? yediyinizi söyleyimmi zazael sen 39 ken kesilince bölgeden ettigin küfürler unutulmadı söyleyim ayhilal yalakalık yapacagına söyle bunları sende hem gelip bizi kesiyordun hemde küfürlü yada argo kelime kullanıyordun aşaglamanda cabasıydı
size sorsam siz hepiniz peygamber çocugu gibi temiz oldugunuzu savunacaksınız ama ben sizin ne #@!? oldugunuzu taaaaa o zamandan beri biliyorum bana diyeceksinizki sende kimsin ben betadan beri degil ama epey uzun süredir oyundaydım
ha bu arada söyleyim bu tür pislikler sadece tılsımda var 5 yaşından tut 16 yaşına kadar olan çocukların oynamasından kaynaklanıyor
şöle son sözle bitirmek istiyorum
küfürbaz ve bölgeyi karıştıran azazel ayhilal vesayre bir çok kendini bilmesler burda adam olduklarını sanıyorlar siz benim karşımda olsanız size iş vermem aş vermem yer vermem yol veririm sizinle mahkemede bunu görüşecegiz
her kim olaya karışıp iftirada bulunduysa yada yalancı şahitlik yaptıysa onlara sözümdür
ve hiç kimsedende özür dilemiyorum dogru sözlere özür istenmez
ayhilal ve zazel siz degilmisiniz giriş çıkışı tutan lodos kesen sonrada onlara iftira atan şimdi aklıma geldide söyleyim
sizin yalancılıgınızla daha çok oyuncu gitti hatrı sayılır insan gitti artık onlar degil siz gideceksiniz
oyundan degil
mahkemede inşallah karar size çıkar
Masum Mehmet ben seni Sarıölüm'ün bana anlattığıyla tanırım. İllaki aynı alem içinde yaşıyoz herkesin herkes üstünde hakkı vardır. Ben hakkımı helal Ettim. Var yolunu doğru çiz. Bu dünya Gelip geçici, asıl Sonsuz alemi ( Ahireti) kazanmak için çabala. Yoksa bu işler boş işler. Selametle. Allahü teala'ya emanet olasın. /color]
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!