42 Kez Kestim Junon Düşmüyor Düşmüyor Kuklacıda Arkadaşım Var Yaşlıkurt Ne Demiş Prof ARasında Şifordan Hariç Kimseye Zırh Düşmedi Kimse Darılmasın Şİfor Hariç Kime Zırh Düşmüşse Yani Anlarsınız
Hadi ya bu oyunda prof olayını kim belirliyor merak ettım sen sonradan yetme bi şifacı olarak profesyonellerimi belirliceksın.Oyunda benı bul sana biraz ders vereyım junondan nasıl tek poşette 2 farklı zırh düşürülür hemde ilk kesişte :roll:
Arkadaş bu konuyu açıklama çalışıyor Marul !
Kendisi 42 kez Junon Kesmiş Birşey Düşmemiş
Sen İlk Gidişinde 2 zırh düşürmüşsün ...
Sistem Neye Göre Zırh Belirliyor..
Bu Konuya Bir açıklık Getirilsin....
Umrumda değil son cümlesi beni sinirlendi oyunda 2 tane şifacı var yani şiforla yaşlıkurt mu ben buna başka bi yerimle gülerdimde oyunda bi itibarım var :evil: şimdi yol bu taraftan hayde :arrow:
KIZILBEY yazdı:YaHu biraz da bu yerdiğimiz insanların yerine koymak lazım, kendimizi.
Bizlerin bir oyun tasarladığını hayal etsek; oyun bizim tasarladığımız gibi işlemeyecek mi? Yani biz olsak; adına "Nadide" dediğimiz bu eşyaların herkeste olmasını ister miyiz? Oynadığımız hangi oyunda tasarlananın dışına çıkabiliyoruz ki İstanbul Kıyamet için bunun aksini istiyoruz.
Bende Call Of Duty de ekib arkadaşlarım ölseler de göreve devam edebilmek, istiyorum. Yada oyunda her bölümde yeni bir görevin dayatılmasını değil, kendi kafama göre takılabilmek, istiyorum. Ben M16 değil, sürekli keskin nişancı tüfeği kullanmak, istiyorum. Yada bombalamak zorunda olduğum yerlerin yakınların Müslümanlar ve Camiiler olmasın, istiyorum...
Kendisini sürekli geliştiren Call Of Duty her yeni çıkartığı bir sürümün de benim istemediğim ama oyunun temelinde olan bu özellikleri değiştiriyor mu? Hayır!...
Olaya biraz olması gerektiği gibi yaklaşabilsek; bence, en azından, en önemlisi kendi canımızı sıkmamış oluruz.
Çok haklısın bana zırh düştüde ne oldu göğemi yükseldim zırh düştükten 2 gun sonra marulu arkadasıma verdim artık ben girmıyorum bile bu ne ciddiyet ya oyun işte oyunnn
Gerçekten de çok saçma bir durum. 75 tane madalya oldu sadece madalya düştü. sadece madalya. ne centuriondan pantolon ne junondan zırh ne kenandan takı... Gerçekten lanet olsun böyle sisteme.
kfat4 yazdı:Gerçekten de çok saçma bir durum. 75 tane madalya oldu sadece madalya düştü. sadece madalya. ne centuriondan pantolon ne junondan zırh ne kenandan takı... Gerçekten lanet olsun böyle sisteme.
Marul yazdı:Toplasanaız 30 madalyam yoktur ama 2 tane zırhım var şans işi bunlar oyunun insafına kalmış hem zırh herkese düşse oyunda ne zevk kalırdı :?
Sana çıkınca şans ışı tabı banada çıksa banada şans ışı ballının en kralıyım kınq'ım herşeyım ama okadar qıtmene raqmen düşürememışsen ben bu oyunu bırakırım arkadaş