Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM 
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yokayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM
HİPHOPSTYLE
Sözün bittiği yerdesiniz deseneKayzer yazdı:dökün içinizi herkesi yavaş yavaş tanıyorum

..
.\.Emre./.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Evet insanların Söledikleri Hayvanlar icin bir onemi Yoktur nede olsa HayvanKayzer yazdı:senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yokayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM
seviyesizliğin hiç lüzumu yok kendini ve o salak beynini daha yararlı işlere yor bunu yapman insana benzemen için bir ilk adım olabilir.SCaRyx yazdı:Evet insanların Söledikleri Hayvanlar icin bir onemi Yoktur nede olsa HayvanKayzer yazdı:senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yokayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM
HİPHOPSTYLE
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Biz zaten insanız sizin gibi hayvan Deiliz KocumKayzer yazdı:seviyesizliğin hiç lüzumu yok kendini ve o salak beynini daha yararlı işlere yor bunu yapman insana benzemen için bir ilk adım olabilir.SCaRyx yazdı:Evet insanların Söledikleri Hayvanlar icin bir onemi Yoktur nede olsa HayvanKayzer yazdı:senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yokayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM
İnsan olsalar başkasının başarısını bu şekilde suistimal edecek ve son derece kıskandıklarını belli edecek tabirler kullanmazlar. Ben onları Allah'a Havale Ediyorum.Kayzer yazdı:seviyesizliğin hiç lüzumu yok kendini ve o salak beynini daha yararlı işlere yor bunu yapman insana benzemen için bir ilk adım olabilir.SCaRyx yazdı:Evet insanların Söledikleri Hayvanlar icin bir onemi Yoktur nede olsa HayvanKayzer yazdı:senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yokayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Avukatsanız baroya başvurun
))