Yaslikurt yazdı:Her zaman ki gibi ''Meyve veren ağaç taşlanıyor'. Şimdisana maddeler haline çok güzel cevap verirdm ama boşa klavyeye yazı yazıpda parmalaımı yormak istemyrum
Bazı çapulcuların Mevlanayı çekemeyip iftira atması ve bu konudada turnuvaya katılan Mevlana üyelerine saldırması konusunda eğer yazımı okuyorsa şunu diyorum,senin iftiraların kanıtsız delilsizdi ve yönetimden olumsuz bir cevap aldın çektin gittin,bir özür bile dilemeden. Bu konuyada muhtemelen kıskanç tavırların nedeniyle yazmışsın,çünki senin bu turnuvayı düzenleyen mevcut loncaya sövdüğünü biliyorum bu kadar yüzsüz olma.
Ayrıca ,yöneticilerden şu boş adamın imzasındaki iftira niyetindeki yazının kaldırılmasını istiyorum.Embesillere prim vermeyin gmler.
Bu turnuvaya katılan Mevlana üyelerine başarılar dileyerek birşey söylüyorum.
Bize düne kadar atıp tutan sallayan birkaç üyenin de arasında bulunduğu loncanın düzenlediği turnuvaya katılmak ne kadar gerekliydi ?
Tabi hür iradenizdir,saygım sonsuz. Tekrar katılan Mevlana üyelerine başarılar. İyi etkinlik olur umarım kolay gelsin !
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
YeNiLMeZzZ21 yazdı:Bazı çapulcuların Mevlanayı çekemeyip iftira atması ve bu konudada turnuvaya katılan Mevlana üyelerine saldırması konusunda eğer yazımı okuyorsa şunu diyorum,senin iftiraların kanıtsız delilsizdi ve yönetimden olumsuz bir cevap aldın çektin gittin,bir özür bile dilemeden. Bu konuyada muhtemelen kıskanç tavırların nedeniyle yazmışsın,çünki senin bu turnuvayı düzenleyen mevcut loncaya sövdüğünü biliyorum bu kadar yüzsüz olma.
Ayrıca ,yöneticilerden şu boş adamın imzasındaki iftira niyetindeki yazının kaldırılmasını istiyorum.Embesillere prim vermeyin gmler.
Bu turnuvaya katılan Mevlana üyelerine başarılar dileyerek birşey söylüyorum.
Bize düne kadar atıp tutan sallayan birkaç üyenin de arasında bulunduğu loncanın düzenlediği turnuvaya katılmak ne kadar gerekliydi ?
Tabi hür iradenizdir,saygım sonsuz. Tekrar katılan Mevlana üyelerine başarılar. İyi etkinlik olur umarım kolay gelsin !
Kanka döktürüon gene . Turnuvaya katılan her oyuncunun zekasından şüphe ederim sizleri enayi yerine koyan ben niçin turnuva parası vereyim enayimiyiz dien bir liderin öncülügüdeki roa turnuvasına katılmak ne için ? Bu kadar paraya ihtiyacınız varsa kötürüya size verir
Listede gerçekten güçlü kişiler bu her sınıf için geçerli bir kural. Bazılar deneme amaçlı, bazıları kendini göstermek amaçlı,bazıları ise kazanıpta hava atmak için girmiştir... Ama söle bir gerçek var ki itemi iyi olan değil, kullanmayı bilenler kazanacaktır. Herkez item bulabilir ama kullanmak ayrı birşeydir... Konuşupta kafanızı şişirmicem.
Turnuvanın İLK sınıf listeleri bu isimlerden oluşmaktadır. İkinci listeler alınmaya devam eidlmektedir, Savaşçı ve Büyücü sınıfında 16, Şifacı sınıfında 8 katılımcıya ulaşılınca turnuvaya eklenecektir