Madem yoktu neden satıyorsun dediğimizde bize küfür etmezdi. Fotoğrafı alsaydım keşke. O zaman o hesaptaki o kadar salak bir kişilik ki karşısındakine bilerek kazandırıyor sence mantiken saçma değil mi bırak böyle saçmalığı o adamların yaptıgı hersey doğru olacak diye birşey yok fotoğraflı kanıt koyuyorum önüne bu hesap bizim diyor adam halen adamın yoktum diyorsa yoktur diyorsun yuh sana nasıl büyüledi ise seni yazık sanada.. iyi geceler. Sahurdan sonra bakacağım cevap yazarsan saçmalıyorsun dikkatini çekerim Ayrıca lafım bütün arzlara değil iyi olarak bildikleriniz ve siz inatla bu adamları iyi diye tanımaya calısıyorsunuz size bu adamları kötüledigim de yok ama yaptıkları seyi düşünürseniz cevabı en yakın sürede bulacagınızdan eminim saçma sapan düşünmeyi bırakın olaylara mantıklı ve deliller ile yaklasın tmm soulanqel onların değil diyelim Utkuqwert temi değil ? İtirf etmiş adam Saçmalıyorsunuz bazen gerçekten ... !!MrxiLLEGAL yazdı:Sevdiği Ve Eski Nick'i oLabiLir.Cesurxyauk yazdı:SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Forum hesabının ismi de Soulangel fotodaki satanda Soulangel siz iyice saçmaladınız
Adam O Çarda Ben Yoktum Diosa Yoktur Bunun Aksini İspatLayana Kdr Bu Durum BöyLe Devam Edecek Eğer Aksini İspatLıyabiLirseniz Siz HakLısınız...
ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
Re: ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
O Diyor Ki o Hesap Bizim(ÇoğuL eki) Buda Gösterirki Çarda o Adamın DeiL Başka Bir Şahsın oLduğunu KanıtLar. Bu şahsın Onun Ark oLup oLmaması Beni İLgiLendirmez. Haa Diosun ki İyi Die BiLdikLerinize yazmışsın.Şahsım Adına Konuşayım Ben Tüm ArzLarı iyi BiLirim Ama Bana yada Yakın DosLarıma karşı Bir YanLış Yaptıysada Kötü Die BiLmem YanLış yaptı Der Siler Geçerim bu Kdr basit. yani o Lar Eki FazLaLık oLmuş Sende bunun Aksini İdda Etmekten Vazgeç BenceRocnqpung yazdı:Madem yoktu neden satıyorsun dediğimizde bize küfür etmezdi. Fotoğrafı alsaydım keşke. O zaman o hesaptaki o kadar salak bir kişilik ki karşısındakine bilerek kazandırıyor sence mantiken saçma değil mi bırak böyle saçmalığı o adamların yaptıgı hersey doğru olacak diye birşey yok fotoğraflı kanıt koyuyorum önüne bu hesap bizim diyor adam halen adamın yoktum diyorsa yoktur diyorsun yuh sana nasıl büyüledi ise seni yazık sanada.. iyi geceler. Sahurdan sonra bakacağım cevap yazarsan saçmalıyorsun dikkatini çekerim Ayrıca lafım bütün arzlara değil iyi olarak bildikleriniz ve siz inatla bu adamları iyi diye tanımaya calısıyorsunuz size bu adamları kötüledigim de yok ama yaptıkları seyi düşünürseniz cevabı en yakın sürede bulacagınızdan eminim saçma sapan düşünmeyi bırakın olaylara mantıklı ve deliller ile yaklasın tmm soulanqel onların değil diyelim Utkuqwert temi değil ? İtirf etmiş adam Saçmalıyorsunuz bazen gerçekten ... !!MrxiLLEGAL yazdı:Sevdiği Ve Eski Nick'i oLabiLir.Cesurxyauk yazdı:SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Forum hesabının ismi de Soulangel fotodaki satanda Soulangel siz iyice saçmaladınız
Adam O Çarda Ben Yoktum Diosa Yoktur Bunun Aksini İspatLayana Kdr Bu Durum BöyLe Devam Edecek Eğer Aksini İspatLıyabiLirseniz Siz HakLısınız...

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos

umarım bunlar bazı şeylerin anlaşılması hususunda sizlere biraz daha yardımcı olur bu kişiler bunları yapacak seviyeye düştülerse gerçekten acınacak haldeler demektir.
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
Bence sen kendini sadece bir şeye saptamışsın o da senin klanındakiler her zaman doğru yapar gerçeği bence unut bunu ha ben lodoslarda o kadar iyidir demiyorum ama lodoslar her em de bunları yapacak seviyeye düşmediler Dikkatini çekerim Her Emde Derim Onlarında yaptıgı olmustur elbet ama ben bu adamlarla ne zaman girsem özellikle Ceronımo o eski yönetici olacak kişi güya oyunculara örnek olacak kişi hep bu sorun ile karşılaşıyorum yazık ediyor. Günahımızı üstleniyorlar. 20 dk emeğimizi çalıyorlar halbuki ne var bi 20 dk adam akıllı er meydanı denen şeyi yapın yenilmekte var yenmekte üstün olma diye birşey söz konusu değil sonucta kim kimin nerede em yaptıgını yada oyunda ne yaptıgını neden büyütüp yazıp dursunki düşünsene er meydanında yenildin diye adamın seni bölgeden yok bu söyle yenildi yok bu böyle yenildi demesini mi beklersin tahminimce bu kişilikler sadece imajları ( !?) çizilmesin diye böyle birşey yapma girişimindeler yada gerçekten oyuna kaptırmıslar kendilerini iyi bir item düşer umuduyla başkalarının umudunu ve 20 dksını parçalıyorlar. Gerçekten yazık son yorumum budur birşey yazarsanız yarın bakacağım. Ayrıca Bir kişinin Başkasının ona Emanet Ettiği Bir Hesabı Böyle Amaçlar İçin Kullanması hayli düşündürücü ve iç açıcı değil bence. İyi forumlar Dilerim ;MrxiLLEGAL yazdı:O Diyor Ki o Hesap Bizim(ÇoğuL eki) Buda Gösterirki Çarda o Adamın DeiL Başka Bir Şahsın oLduğunu KanıtLar. Bu şahsın Onun Ark oLup oLmaması Beni İLgiLendirmez. Haa Diosun ki İyi Die BiLdikLerinize yazmışsın.Şahsım Adına Konuşayım Ben Tüm ArzLarı iyi BiLirim Ama Bana yada Yakın DosLarıma karşı Bir YanLış Yaptıysada Kötü Die BiLmem YanLış yaptı Der Siler Geçerim bu Kdr basit. yani o Lar Eki FazLaLık oLmuş Sende bunun Aksini İdda Etmekten Vazgeç BenceRocnqpung yazdı:Madem yoktu neden satıyorsun dediğimizde bize küfür etmezdi. Fotoğrafı alsaydım keşke. O zaman o hesaptaki o kadar salak bir kişilik ki karşısındakine bilerek kazandırıyor sence mantiken saçma değil mi bırak böyle saçmalığı o adamların yaptıgı hersey doğru olacak diye birşey yok fotoğraflı kanıt koyuyorum önüne bu hesap bizim diyor adam halen adamın yoktum diyorsa yoktur diyorsun yuh sana nasıl büyüledi ise seni yazık sanada.. iyi geceler. Sahurdan sonra bakacağım cevap yazarsan saçmalıyorsun dikkatini çekerim Ayrıca lafım bütün arzlara değil iyi olarak bildikleriniz ve siz inatla bu adamları iyi diye tanımaya calısıyorsunuz size bu adamları kötüledigim de yok ama yaptıkları seyi düşünürseniz cevabı en yakın sürede bulacagınızdan eminim saçma sapan düşünmeyi bırakın olaylara mantıklı ve deliller ile yaklasın tmm soulanqel onların değil diyelim Utkuqwert temi değil ? İtirf etmiş adam Saçmalıyorsunuz bazen gerçekten ... !!MrxiLLEGAL yazdı:Sevdiği Ve Eski Nick'i oLabiLir.Cesurxyauk yazdı:SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Adam O Çarda Ben Yoktum Diosa Yoktur Bunun Aksini İspatLayana Kdr Bu Durum BöyLe Devam Edecek Eğer Aksini İspatLıyabiLirseniz Siz HakLısınız...![]()
Senin Gözüne Perde İnmiş Dostum bi baktır derim
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
İlk resime bakmanızı istiyorum arkadaşlar Creedxtarhas ın bunları foruma koyacağım merak etmeyin sözünden sonra Soulanqel'' bende sana koyacam '' gibisinden İĞRENÇ bir tabir kullanmıştır. Keşke Fotoğrafını çekseydim Roc arkadaşımızın bahsettiği küfür de budur Yazık Bunun Gibilere Yazık İkv'nin Düştüğü Hallere. .. İyi GecelerCesurxyauk yazdı:
umarım bunlar bazı şeylerin anlaşılması hususunda sizlere biraz daha yardımcı olur bu kişiler bunları yapacak seviyeye düştülerse gerçekten acınacak haldeler demektir.
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
KEndinizi acınası hallere düşürüyorsunuz haberiniz yok.
Soulanqel çarındaki kişi ben Godfreyxamartis im demişmi de böyle konuşuyorsunuz ?
O lafla ilgili bir kanıtınız varmı ?
Hem Soulanqelden laf yazacam yönetecem oynatıcam büyü atıcam hemde kendi çarımdan büyü atıcam varmı böyle birşey..Neymişim ben arkadaş
Soulanqel çarındaki kişi ben Godfreyxamartis im demişmi de böyle konuşuyorsunuz ?
Hem Soulanqelden laf yazacam yönetecem oynatıcam büyü atıcam hemde kendi çarımdan büyü atıcam varmı böyle birşey..Neymişim ben arkadaş
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
-
- FareAdam Düşmanı
arzlar ile ne alakası var onu anlayamadık ama yapılan durum çok yanlış kimsenin eğlencesini kimse çalamaz.
ayıp
ayıp
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Biz Soulanqel deki sensin demedikki ?SouLaNqeL yazdı:KEndinizi acınası hallere düşürüyorsunuz haberiniz yok.
Senin istediğine bağlı olarak girmiş olan bir arkadaşın ( yada Ceronımo'nun )
O hesabın sizi bir yol ile tanıdığına eminiz.
Neyse Madem Yalan oynayıp devam edeceksiniz , edin milletin eğlencesini , umudunu çalın. Güzel birşey zaten değil mi her em kazanmak için karşıya adam atmak ? Merak ediyorum Bu bahsettiğin adam senin yada o emdeki birinin hesabı değilse ben böyle adamın aklından şüphe ederim ki sizin o resim de 5 kişi oldugunuzu aynı emde arzların 6 kişi gösterildiğini ve tekinin süpriz bir şekilde ortadan kaybolma ihtimalini düşündüğüm kadar bir olasılık ile. Hangisi daha mantıklı ? Bir çılgının tanımadıgı kişilere em satması mı ( aynı zamanda karşıdaki bir arzın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması şeklinde. ) Yoksa O karşıda kaybolan arzın Diğer hesaba geçip diğerlerinin önüne gidip bilerek ölmesimi ? Kusura bakma ama mantık çerçevesi dahilinde 2. seçenek insanlara daha mantıklı geliyor. Ama peki Ben ne dersem diyeyim hesaplar benim değil diyeceksin 1. resimde itiraf etmene rağmen.. . Sanıyorum Utkuqwert ' in sahibi size güvenip hesabını ödünç vermiş ve siz onun güvenini bayağı bir iyi çıkarıp onu em satmakta kullanmıssınız. Ben olsam hesap sahibinin yerinde gurur duyardım herhalde .) Bence sizin kendinizi toparlamanız lazım benim açımdan böyle yaptıgınız sürece benim gözümde yoksunuz.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
En azından loncamıza aldığımız adamı soyup sonra hırsız suçlamasıyla loncadan atmıyoruz 
Arzlara laf ediceğine kendi çevrene bakmanı tavsiye ederim..
Hadi iyi geceler..
Arzlara laf ediceğine kendi çevrene bakmanı tavsiye ederim..
Hadi iyi geceler..

Gocuman
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
++Enderxangel yazdı:En azından loncamıza aldığımız adamı soyup sonra hırsız suçlamasıyla loncadan atmıyoruz
Arzlara laf ediceğine kendi çevrene bakmanı tavsiye ederim..![]()
Hadi iyi geceler..
allah doyursun...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&