Fbbberkay yazdı:Böyle Adamlara Cevap Vermeyin... Royalx Loncası öyledir böyledir diyor.. Cümlenin sonunda gitmiş 2 3 düzenbaz Loncanın Reklamını Yapmış .. Amacın Ne Senin.. Adam Gibi Oyununu Oyna Böyle İşlere Karışma..Kadimi Onu Bunu Kim Ne Keserse Kessin. Sana .... mı Acaba ??? Şimdi Yol Al İşine Baqq...!
Sana Girip Çıkan Ne Dostum ...??
Asıl Sana Girip Çıkan ne Gerçi Sana Giren Çıkamazda!!!
biz onları yapmadık yalan konuşma o unrly lerle kavgayı bizde il onlar başlatıı bilmeden konuşuyon Doğu cephesi senide biliyoz merak etme tksl er kesergen gibip ölüyon kadim cnaı tavan yapıyor adamlar onun yüzünden kesemedi foto ları hala mevcut forumda bana nları buldurma tammı çiçem bukonuyuda sil ve kilitle
Bu yazdığını kitap haline getirsen çok satarsın böyle bir hikayeyi oluşturmak zaman alır Unrulylerle bir sorunumuz yok hepsi arkadaşımızdır kardeşimizdir bugüne kadarda aramızda hiçbir şekilde tatsız bir olay geçmedi.Kadim demişssin Batuhankusayyy ın emekleri demişsin iyi güzelde bu adam tek başınamı kesiyor ? Diğerlerinin emeği yokmu ayrıca ilk kadimde fotoları koyduk ve dedikki şunun şunun aracılığyla kadim bu cana düşürülmüştür herkese teşekkür ederiz die,üye alımlarına gelince hiçbirşey üzerinden bu güne kadr prim yapmadık üye toplama gibi bir derdimiz yok,emek hırsızı demişsin junon demişssin kimsenin kıçında boka konacak sinek gibi dolaşmadık kimseye dilenmedik biraz düşünüpte yazında Allah aşkına tutsun bari attıklarınız Royalx loncası hakkında tek bir gerçek vardır ki tanıyanlar bilir oyunda bizim gibi dürüst kimseyi satmayan kimseyi çalıp çırpmayan adam görebilecek misin bakalım
Bence sorun ; aylar sonra konuyu ilk sayfaya taşıma gereği duyan arkadaşımızda ... Konudan bi haberim ama aylardır mesaj yazılmayan bir konuyu baş sayfaya taşıyıp güncel tutmaya ne hacet