şerruh boşluk tuşunda mı sorun var ? benim klavyeye su kaçtığı zaman da böyleydi de%20vermeseydi%20emin%20ol%20rezil%20edebilirdin%20fakat%20bu%20durumda%20kesinlikle%20rezil%20olma%20gibi%20bir%20durum%20yok%20Kholpashalixloaa'da%20Rezil%20olmamıştı%20Zamanxying'de%20Olmaz%20%20%20Vs'i%20Yenilen%20rezil%20olacak%20diye%20tanıtırsanız%20millet%20Vs%20atmaz%20lütfen%20kısmetimizi%20kapatmayın%20daha%20cok%20Vs'ler%20atılacak%20%20%20[/color][/img]
BLackthrine 5-0 Zamanxying (50m'na ws) Ve Sonuçççç
Re: BLackthrine 5-0 Zamanxying (50m'na ws) Ve Sonuçççç

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Konuları bilmeden yorum yapmayı ne kadar cok seviyor bu ikv oyuncularıaldatmaz2012 yazdı:Eger o adam vs de sana yenılıp paranı vermeseydı konu açmana tepki göstermezdim
Fakat yenmışsın paranı almışsın bence konu açman bencıllıkten başka birşey degıl
Kendini bu kadar fazla övme belki çok güçlü olabılırsın oyunun kralı olabılırsın ama kendını bu kadar övme
Keşke senın sunucunda olsaydım ınan bana sana buyucunun item degil taktik oldugunu gösterırdım
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Merhabalar,
Öncelikle ben bu konunun tartışma gölgesi altında değil, dostluk mesajları altında süregelmesini beklerdim.
Bahsi geçen iki büyücü de, orada o müsabakayı izleyen biri olarak nazarımda, fazlasıyla başarılı ünvanını pekala hak ediyor. Kaybeden taraf da dahil olmak üzere, iki oyuncu da centilmence yarışıp sonuca razı oldular. Müsabakaların bir diğer özelliği de zaten anatomisinden mütevellit gelen sonuç hüsranıdır. Biri kazanacaktı, iyi olan kazandı. Lakin bu demek değildir ki karşı taraf iyi değildi.
Yinelemek gerekirse, Kindar'ın nazarında böyle centilmence yarışan iki kişi de galip geldi.
Bir kez daha tebrik ediyorum.
Teşekkürler,
Kindar
Öncelikle ben bu konunun tartışma gölgesi altında değil, dostluk mesajları altında süregelmesini beklerdim.
Bahsi geçen iki büyücü de, orada o müsabakayı izleyen biri olarak nazarımda, fazlasıyla başarılı ünvanını pekala hak ediyor. Kaybeden taraf da dahil olmak üzere, iki oyuncu da centilmence yarışıp sonuca razı oldular. Müsabakaların bir diğer özelliği de zaten anatomisinden mütevellit gelen sonuç hüsranıdır. Biri kazanacaktı, iyi olan kazandı. Lakin bu demek değildir ki karşı taraf iyi değildi.
Yinelemek gerekirse, Kindar'ın nazarında böyle centilmence yarışan iki kişi de galip geldi.
Teşekkürler,
Kindar
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Konuları bilmeden mi ? ben bir yorum yaptım oda malup eden tarafın kendını bu kadar övmesi hoş degil bunun sonucunda konuyu bılmekle ne alakası var anlamadım ?xDarkiMMortaLx yazdı:Konuları bilmeden yorum yapmayı ne kadar cok seviyor bu ikv oyuncularıaldatmaz2012 yazdı:Eger o adam vs de sana yenılıp paranı vermeseydı konu açmana tepki göstermezdim
Fakat yenmışsın paranı almışsın bence konu açman bencıllıkten başka birşey degıl
Kendini bu kadar fazla övme belki çok güçlü olabılırsın oyunun kralı olabılırsın ama kendını bu kadar övme
Keşke senın sunucunda olsaydım ınan bana sana buyucunun item degil taktik oldugunu gösterırdımAyrıca vs'yi yapan iki kişi sırayla büyü atmıyor emin ol.
![]()
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Konunun kilitlenmemesi için özeline yazıyorum.aldatmaz2012 yazdı:Konuları bilmeden mi ? ben bir yorum yaptım oda malup eden tarafın kendını bu kadar övmesi hoş degil bunun sonucunda konuyu bılmekle ne alakası var anlamadım ?xDarkiMMortaLx yazdı:Konuları bilmeden yorum yapmayı ne kadar cok seviyor bu ikv oyuncularıaldatmaz2012 yazdı:Eger o adam vs de sana yenılıp paranı vermeseydı konu açmana tepki göstermezdim
Keşke senın sunucunda olsaydım ınan bana sana buyucunun item degil taktik oldugunu gösterırdımAyrıca vs'yi yapan iki kişi sırayla büyü atmıyor emin ol.
![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aldatmaz2012 yazdı:Eger o adam vs de sana yenılıp paranı vermeseydı konu açmana tepki göstermezdim
Keşke senın sunucunda olsaydım ınan bana sana buyucunun item degil taktik oldugunu gösterırdım
Al İşte Kendini Bilmez DAha sana cvp yazmakla ugrasmıcam kardşm neyın ne oldugunu bılmıosun bu adam her gun herkesle bölgeden atışan ıftıralarla dolu ve önceki konularında kısılerı yenıp paralarını almasına ragmen en altta yazdıgı cumlede '' Susturulması gereken cok kısı war '' yazmısdı al işte o konuyu okursan sevınırım ... ,) herşeye sazan gıbı atlamayın

Deathxmagnetic...Blackthrine...
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kindar yazdı:Merhabalar,
Teşekkürler,
Kindar
SAolasın ilyas abi sen beni tanırsın ben eski oyunculardanım Ve ADam olana Adam gibi muamele yapılır ... Zamanxying benı ıftırayla sucladı arkadaşlarım bana sen ona kufurmu ettın dedı bnm tek lafım foruma koy yada sıkayetlesın dedım ama o gene devam ettı ve bekledıgım o 50m'lık wsyı teklıf ettı yanı kendı kuyusunu kendı kazdı Bundan önceki 2 wssinde foruma konu açtı ve 2 arkadaşımıda aşşagılarcasına dalga geçdi lonca arkadaşlarıyla bu ona az bile oldu ,)

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Böyle bir sonucu pek beklemiyorum açıkçası.. Black'e büyük bir tebrikler gelsin benden.Gerçekten para da forumda istediği kadar reklamda hakkıdır. Kimsede onu zırhından dolayı suçlamasın bence. Körü körüne vs atmakla rövanş istemek farklı şeyler. Rövanşta burhan'ın hakkıdır bence. Neyse Tebrikler, iyi forumlar..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- Kuzeyxaskr
- İri Fare Avcısı
TbRKleR DiLerim KardeşiMe Blackthrine .
.:.:.:. ^^ ' [iminent typed]KuzeyxAsKeR[/typed] ' ^^ .:.:.:.: