Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İyi okuyun gerçekleri görün

Blizzard Entertainment, bilgisayar oyunları üreten bir şirkettir. 1994'te Warcraft oyununu çıkardığından beri, dünyanın en başarılı oyun geliştiricilerinden biri kabul edilir. Ürettiği Diablo, StarCraft, Warcraft oyunları ve bunların devam oyunları sayesinde tek-oyunculu ve çok-oyunculu video oyunları alanında büyük hayran kitlesi elde etmiştir.

Pek çok ünlü oyun üretici firmanın aksine, Blizzard az oyun üretmiştir ancak ürettiği oyunların hepsi alanında en iyi oyun seçilmiştir. Ultima Online ile başlayan ve günümüz oyuncularının en yoğun olduğu devasa çok oyunculu rol yapma oyunu piyasasına 2004 yılında Warcraft oyununun devamı olan World of Warcraft oyunu ile giren Blizzard, geçmişindeki başarısını yineleyerek bu oyunu ile de alanında en iyi olmayı başarmıştır. Bunun da en açık örneği World Of Warcraft'ın dünya çapında 11 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olmasıdır.

Blizzard ile hayranları arası her zaman iyi değildir. Hayranlarının isteklerini karşılamakta geciken ve verdiği tarihleri çoğunlukla erteleyen Blizzard, son yıllarda kadrosundaki yıpranma ile hayranlarını endişelendirmiştir. Blizzard, oyuncu uzaklaştırmaları ile de ünlüdür çünkü tek tek uzaklaştırmaktan ziyade toplu uzaklaştırmaları tercih eder (örneğin, yüzellibin kişi) ve hatta Blizzard'ın toplu uzaklaştırmalarının ulusal gazetelerde bile haber unsuru olduğu olur.

Sobee
Sobee, video oyunları geliştiren bir oyun firmasıdır. 2000 yılında Mevlüt Dinç önderliğinde "Dinç İnteraktif" adıyla İstanbul'da kurulmuştur. Şirket, 2004 yılında ünvan değişikliğine giderek Sobee adını almıştır. Firma, 2009 yılında Türk Telekom tarafından satın alınmıştır
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Dünya genelinde oynanan bir oyun ile İKV yi karşılaştıranlara soruyorum sizce yukarıdaki sonuçtan farklı olabilirmiydi.
Bakın WoW her yönüyle iyi bir oyun olabilir.Benim demek istediğim gelişmekte olan bir oyunda şimdiden işinizi sağlama alırsanız oyun geliştiğinde yararınıza olacaktır.Her oyuncu ikv nin gelişimine katkıdabulunuyor.Ne güzel tamamı ile Türk bir oyunumuz varken şikayet etmeyin bence.Ki oyun yöneticilerini face book ta bile konuşabileceğiniz paylşaımşarına yotum yapabileceğiniz insanlar bu fırsatı tepmeyin demek isterim.
İKV taktik bulup bırakılacak bir oyun değil.Onca taktiğim var ama uygulayamadım demekle olmuyor asıl iş uygulamaktır zaten bunuda hatırlatayım.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Hala aksini idda ediyosanız iyi saate olsun
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

turkoxHAMSTER yazdı:Dünya genelinde oynanan bir oyun ile İKV yi karşılaştıranlara soruyorum sizce yukarıdaki sonuçtan farklı olabilirmiydi.
Bakın WoW her yönüyle iyi bir oyun olabilir.Benim demek istediğim gelişmekte olan bir oyunda şimdiden işinizi sağlama alırsanız oyun geliştiğinde yararınıza olacaktır.Her oyuncu ikv nin gelişimine katkıdabulunuyor.Ne güzel tamamı ile Türk bir oyunumuz varken şikayet etmeyin bence.Ki oyun yöneticilerini face book ta bile konuşabileceğiniz paylşaımşarına yotum yapabileceğiniz insanlar bu fırsatı tepmeyin demek isterim.
İKV taktik bulup bırakılacak bir oyun değil.Onca taktiğim var ama uygulayamadım demekle olmuyor asıl iş uygulamaktır zaten bunuda hatırlatayım.
Türk oyunu olmakla yetmiyor çoğu Türkçeye çevrilen oyunlarda gm nin ilgisi sıfır,ve kaplumbağa hızı ile gelişiyor.Yabancı oyunlarda daha zevkli eventlar olsun her yönüyle bunu yapıp oyuncuyu çekiyorlar.Türk oyunumuz var hadi oynayalımla keşke olsa...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Arkadaşlar o zaman neyi tartışıyorsunuz ben İKV de zaten kendimi geliştirmiş belli bir yere gelmiş biri olarak İKV yi savunuyorum ve oynuyorum.Sizlerde hangi oyunu istiyorsanız onu oynayın.
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KaraXHayalet yazdı:Hala aksini idda ediyosanız iyi saate olsun
Kimsenin aksini iddia ettiğini sanmıyorum.Ama artık wow'un tahtı sallanacak.
Aion online geliyor daha 1 ay oldu çıkalı sorunlar çok az grafikler dünyanın en iyisi ve her mmorpg oyundan birşeyler katmış.
http://www.youtube.com/watch?v=5PAM0wr7cZ8
bu videoyu seyret,ileride olacak yenilikler ve şimdiki hali gösteriyor ve videoda gördüğün grafiklerin aynısı var ve videodaki herşeyi oyunda yapabiliyorsun ve yapılacak.
En son katakuli tarafından 08 Ağu 2010 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

bakın ben demiyorumki türkler yapamaz elbet bizde yaparız ama adamın elinde olan imkan bizde yok adamlar 100 kişi biz 6 kişi her röportajında mevlüt dinç bunu söyler elbet bizde yapacaz ama zamanı değil ya avrupalı bizden her konuda önde (gerçekleri görün)ama bakın crysis oyunun çoğu kişi bilmez CRYTEK firmasi tarafından yapılıyo ve firmanın başındaki isim aynı zamanda kurucu cevat yerli adam türkiye için 49 milyon yapıyo oyunu +full türkçe+türkçe dublaj hemde en kalitelisinde alın size türklerin yaptığı güzel bir oyun resiminide koyayım hatta

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Crysis 'i bilmeyen yoktur :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Birde herzaman ilkler başarılı olacak diye bir şey yoktur.
Örneğin ilk Tuvalet kültürü Türk lere aittir.Osmanlı da hijyen mevcutken avrupanın halini anlatmayayım isterseniz.
Ama şuan Türkiyede tuvalet kültürü maalesef aşağılara düşmüş bulunmakta zaten en çok tercih edilen Alafranga (FRANSA) tipi tuvaletlerdir.Ama bu kültürü kimden aldılar derseniz Haçlı Seferleri sırasında BİZDEN...

Yani benim demem o ki tabular yıkılabilir.Ama şuda bir gerçek ki Fransız İhtilali ve Rönesans ta insanlar topluca hareket etti ve isyan etti.Biz kendi oyunumuzu oynamazkan başka ülkelerden İKV oynanmasını beklemeyin bence.
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

WoW'da güzel grafiklerle oynayabilirsin ama ingilizce bilmiyorsan dakkada bir sözlüğe filan bakamazsın ki.
İKV türk oyunu anlarsın,5/10 arkadaşını da oyuna katarsın,bütçen yeterse plus'da alırsın keyfine oynarsın.Kapiş? Şimdi oyundan ayrılmak isteyen önümüze aynı bahaneyi ısıtıp ısıtıp koyuyor;
'' lag var'',''eşitsizlik var'',''oyun çocuk dolu'',''bölgede kavga var'' vs vs vs..
Hepsinin çözümü var.Sadece laf salatası.Efendi gibi oyunu bırakırsın,millete ben buraya gidiyorum falan diye de reklam yapmazsın.Bizi stresede sokmazsın.
Arkandan /elsalla
''Umarım yanlış yerde ve yanlış zamanda karşılaşmayız''
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön