mitmet yazdı:Bence bu fikir yanlış o zaman senin gibiler klansız dolaşmak zorunda kalırlar.alem623 yazdı:zaaaaaaaaaa aslında bu oyunda keske bayan karakterler arz erkek karakterler ldoos olsun diorum![]()
Sonuna kadar katılıyorum ...
mitmet yazdı:Bence bu fikir yanlış o zaman senin gibiler klansız dolaşmak zorunda kalırlar.alem623 yazdı:zaaaaaaaaaa aslında bu oyunda keske bayan karakterler arz erkek karakterler ldoos olsun diorum![]()
Hatecrewxthree yazdı:Hahahaha :mrgreen: :mrgreen:
adamların tiplere ve seslendirmeye bittim :mrgreen:
sirjudgester yazdı:mitmet yazdı:Bence bu fikir yanlış o zaman senin gibiler klansız dolaşmak zorunda kalırlar.alem623 yazdı:zaaaaaaaaaa aslında bu oyunda keske bayan karakterler arz erkek karakterler ldoos olsun diorum![]()
Sonuna kadar katılıyorum ...
biz onları çoğaltırızmitmet yazdı:zaten en güçlü arzlar.EmirBerkKorkmaz yazdı:Öyle olsa düşünüyorum da en güçlüler Arzlar olurdu...Kurtulusxcadi yazdı:Hatecrewxthree yazdı:alem623 yazdı:zaaaaaaaaaa aslında bu oyunda keske bayan karakterler arz erkek karakterler ldoos olsun diorum
Mantığa bak.Kaça gidiyorsun sen?:D:D
![]()
Neden derseniz bayan itemler ucuz..![]()
![]()
bayan itemler ucuz ama bayan çar az ne olacak? :mrgreen: :mrgreen:
adam kendi klanına sövüyor resmen yamitmet yazdı:yalnız profilde lodos yazıyoxKankalarx yazdı:UYDURMA LAN BUNLAR DEMEK EN IYI KLAN LODOSMUŞ YALANA BAK YALANA KIM DEMİŞSE ONUN #@!? ONUN İÇİN LDOSLAR HEP EZİQLER
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:Bence bu fikir yanlış o zaman senin gibiler klansız dolaşmak zorunda kalırlar.alem623 yazdı:zaaaaaaaaaa aslında bu oyunda keske bayan karakterler arz erkek karakterler ldoos olsun diorum![]()