Break yazdı:Bu aralar oyundan sıkılmaya başladık bu arzlarında affedersiniz bi yerleri kalkmış galiba indirmek lazım Lodosların önde gelen choosens mega xukala beowulf loncaları toplaşıp ve loncasız lodoslarıda toplayıp kaleye güzel bir baskın düzenlesinler arzların da bir yerleri insin assağı bu loncalar var oldukca lodosların yere sırtı gelmez yere
Bir kişinin veya grubun adıyla LAF yapmak tam da sana göre... Oyun bu sonuçta yok bir tarafları kalkmış yok indirmek lazımmış... sen hala ilkokul çağını aşamamışsın anlaşılan.
Asil insanlar kendi yaptıklarıyla, sefil insanlar ise başkalarının yaptıklarıyla övünür. (Bu sözüm lodoslara değil bu yazıyı yazan karaktersize)
Korleg sana katılıyorum.Ama klanında kendini beğenmiş kendini hep üstün gören lodosları aşağılayan o kadar çok insan varki bu böyle k.bakma sen takdir görüyorsun lodoslar tarafından merak etme ama bazı arzlar gerçekten iyi bir ders hakediyor.
Heyy heyy korleg misin nesin sanane ne yazdıysam yazdım seninde bir tarafın kalkmış demekki üstüne alınıp yazdığım yoruma atlıyosun sazan gibi.Karaktersiz demişsin ulan sen çok mi iysin be bi insanı tanamadn ne yorum yapıyon sende ahlaksız birisin var mı bnde sana böyle diorum.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Break yazdı:Heyy heyy korleg misin nesin sanane ne yazdıysam yazdım seninde bir tarafın kalkmış demekki üstüne alınıp yazdığım yoruma atlıyosun sazan gibi.Karaktersiz demişsin ulan sen çok mi iysin be bi insanı tanamadn ne yorum yapıyon sende ahlaksız birisin var mı bnde sana böyle diorum.
Önceki yorumuna bakarak ne olduğun anlaşılıyo zaten. Ayrıca beni bilen bilir ne böbürlenirim ne ahkam keserim sadece oyunu oyun olduğu için oynar, eğlenir geçerim. Senin gibi oyunu hayatım yapmam. Şimdi sus daha fazla rezil etme kendini bu da sana abi tavsiyesi.
Reader yazdı:Korleg sana katılıyorum.Ama klanında kendini beğenmiş kendini hep üstün gören lodosları aşağılayan o kadar çok insan varki bu böyle k.bakma sen takdir görüyorsun lodoslar tarafından merak etme ama bazı arzlar gerçekten iyi bir ders hakediyor.
Takdirin için teşekkür ederim. Dediğine bi anlamda katılıyorum ama bu her iki klan için de geçerli. şöyle bir misal vereyim..
Her iki klanda da ÇOCUK diye tabir ettiğimiz kişiler var. Yaşından dolayı değil AKLINDAN dolayı bu tabire layık görülüyor o bahsettiklerim. Şimdi isim vermek yakışıkalmaz ama bunlar kendini belli ediyor zaten. Mesela eskiden ben de lodos idim ufak charımı görünce arzlar dalıyodu. Şimdi arz'ım büyücümü görünce lodoslar dalıyor. Sorun şu ki; oyuna fazla kaptırıyor oyuncular kendilerini.
Dediğim gibi oyunu oyun olarak oynayalım kırıcı-üzücü işler yapmak mantıksız.
Arkadaşın dediği gibi önemli olan demektir fakat ben şunu destekliyorum karşı klan öbür klanın liderini kesmeye geldiğinde klan üyeleri bence karışmamalı ve izlemeli özeliklede arzlar bende bir arzım fakat arz kale çok daha güvenli bir adım attığınızda 10 muhafız geliyor fakat lodos kalede tek tek çekip kesme imkanı var meganında dediği gibi apanın ordan dolanıp sadece 2 muafız kesitkten sonra ismeti çekmek mümkün ama arz kalesinin gerisi dağ olduğu için böle birşey mümkün olmuyor ben meranda handanı keseni görmedim gm den başka ama ismet mutlaka kesilmiştir ki lodosların kaleleri çok daha güvensiz lodos tüccarını 1 şifacı 2 savascı çok rahat kesiyor aynı olayı bir lodos yapmaya kalksa en az 30 kere muhafız kesmek zorundalar birde arz kale merdivenleri çok dar sanki tek sıra halinde gelin der gibi ama şuda var ki meteorda çok büyük avantaşları var çünkü arz meteora girdiğinde lodosların burnundan geçiyor ama genede oyunun denkl olduğu söylenemez sınıf yönündende klan yönündende
Sonuçta Bir Oyun Ne Sen Kır Başkasını Ne Başkası Kırsın Seni UNUTMA!!! Ölüm var
bendensairolmaz yazdı:Arkadaşın dediği gibi önemli olan demektir fakat ben şunu destekliyorum karşı klan öbür klanın liderini kesmeye geldiğinde klan üyeleri bence karışmamalı ve izlemeli özeliklede arzlar bende bir arzım fakat arz kale çok daha güvenli bir adım attığınızda 10 muhafız geliyor fakat lodos kalede tek tek çekip kesme imkanı var meganında dediği gibi apanın ordan dolanıp sadece 2 muafız kesitkten sonra ismeti çekmek mümkün ama arz kalesinin gerisi dağ olduğu için böle birşey mümkün olmuyor ben meranda handanı keseni görmedim gm den başka ama ismet mutlaka kesilmiştir ki lodosların kaleleri çok daha güvensiz lodos tüccarını 1 şifacı 2 savascı çok rahat kesiyor aynı olayı bir lodos yapmaya kalksa en az 30 kere muhafız kesmek zorundalar birde arz kale merdivenleri çok dar sanki tek sıra halinde gelin der gibi ama şuda var ki meteorda çok büyük avantaşları var çünkü arz meteora girdiğinde lodosların burnundan geçiyor ama genede oyunun denkl olduğu söylenemez sınıf yönündende klan yönündende
Sonuçta Bir Oyun Ne Sen Kır Başkasını Ne Başkası Kırsın Seni UNUTMA!!! Ölüm var
Bendensairolmaz
Sanırım Bir Arz OLarak OLayı En İyi Sen AçıkLamışsın Teşekkür Ederim.Bize KatıLmayan ArzLara Yukarıdak Yazıyı OkumaLarını Öneririm. . . .