15 saat bekleyip iridyum çekemediğimi bilirim Eminönü'ndekilerde bilir.Adam geldi tak çekti gitti napıcaksın adamdan alabilcen mi sanki ?
Herşeye kabullendiğimiz gibi bunuda kabullencez,
Ashab-ı Keyf in Max hasardan Hasara dönüştüğünü kabullendiğimiz gibi,
Kadim Hidra'nın güncelleme ile güçlendirildiğini kabullendiğimiz gibi,
Kafa koparanın Ecel Getiren'den daha iyi olduğu halde Ecel Getiren'i üretmenin daha pahalı olduğunu kabullendiğimiz gibi (Herkez benımle aynı fıkırde olamaz ama İKV'nin büyük bir bölümü benle hem fikir),
183 Hatasını oyunun başlangıcından beri kabullendiğimiz gibi,
Destekten mesaj gelmemesini kabullendiğimiz (binde bir gelir oda şans) gibi,
Macro yazılımını kabullendiğimiz gibi,
BUNUDA KABULLENİCEZ ..!!!
benim sunucumda maden satışı olmadığı için kasamda ne var sa kendim çektim.Maden çekmesi zor ama zor olmasa reçete üretmek çok zor olur.Kasamı açıklamıyacağım ama ecel-ejder ve bunların dışında yücelen çift efsunlu bir eşya üretsem yine malzemem artar.ve hepsini kendim çektim.
Saatlerce menekşenin başında bekledim.25 lwl lik ezme hzılı çıktı benden önce çekti şansa bak çektiğide menekşeymiş(Bide alay ediyo.GM ler bu durum adamın nasıl zoruna gidiyo bilirmisiniz siz?).Bumu emek karşılığı.Geceleri uyumadığımı bilirim mavi topazın başında iken 1 tane denk gelmezdi..B u mu adalet bumu emek karşılığı????
Böyle bir güncelleme gelse çok Kral oLur Biz her çektiğimiz saf gelsin demiyoruz zaten.
Ama 1 tane saf maden cekmek içinde 1 saat beklemeyelim gözlerimize yazık Şunun saf cıkma oranını azaltsalar
Çok Kral olur hadi hayırlısı,GÜNCEL :twisted: :twisted: