Nötr ws Chestirlip
Re: Nötr ws Chestirlip
sen o bu şu.. senin qibiler.
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Murat size saglam koymus anlasilan baksaniza kivira kivira asenayi gectinz Ibo ya bi tel cakimde sizi ibo show'a the best of dansoz diye cikarsin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mavirüyaxumut.. Oyunda öle demiodun dün ? Dur fotolarınıa tım sana. Oyun da sordum kime dedin diye aga valla sana demdm diyen kmdi ?
I lost my temper
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ata mütahasız salak sert agır yapmıo sadece zihin atıo öle adamları ben 100 canla alırım az önce essiz kralı arda arda 4 kere kestim
Gel M sine ws atalım diom yok XD öle laf etmeyle olmuo bebem sunucu kimin ne olduunu bilio burdan kimi kandıracan xD kop git işine akşam fotolarına bak 
I lost my temper
Lordsxgimli yazdı:ata mütahasız salak sert agır yapmıo sadece zihin atıo öle adamları ben 100 canla alırım az önce essiz kralı arda arda 4 kere kestim
Lordxgimli bi ara senle atalım ok. o kadar güçlüsün yaa...
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
EssizkraL'da Işık hanım kolye mi ne var zaten yenmesi kolay
Ayrıca ; Essizkral büyücümün zamanında ( Işık itemi yokken ) Bana abi çekip ilk düşürdüğü gün bana ws diyen bir insandır.
Nötr 2 tane adam kesmişsin ne fayda sen adam olmadıktan sonra . ?
Ayrıca ; Essizkral büyücümün zamanında ( Işık itemi yokken ) Bana abi çekip ilk düşürdüğü gün bana ws diyen bir insandır.

New StyLe
ematema yazdı:EssizkraL'da Işık hanım kolye mi ne var zaten yenmesi kolay
Kendini adam sanıo benle berabere kalıo madem herkesi kesebilir..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
SAna Abi çeken Furkandır ben Muart. o 17 yaşında ben 25. Sen kendini ne sanıosun peki ? Xematema diye bi savascı açmş herkese atlıon xD ben daha konuşmam aga Varsa az yiyen M sine atarz ws Hakem tutulur adam gibi ws atarz M sine burdan boş lafa gerek yok 
I lost my temper