evet şahmeran ofirewall yazdı:o resim tangiriss değil şahmeranKaraXHayalet yazdı:Tangiriss yani meranın bilmem kaç kat büyüyle gelecek bir boss (Yılanların lideri)
Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)
<)
Bende gollum'u kesmekten onur duyarım xD

Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben ne dedim :lol: migratin görevleriyle meran görevlerini karşılaştırın tangirss yani gezgin şehir adından merandan 5 kat daha büyük bir şehirden bahsediyor yılanların lideride orda olmalıdırReymond yazdı:evet şahmeran ofirewall yazdı:o resim tangiriss değil şahmeranKaraXHayalet yazdı:Tangiriss yani meranın bilmem kaç kat büyüyle gelecek bir boss (Yılanların lideri)
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos

Titanların Savaşı Adlı Film ' den Oyuna Yakışır Bazı Notlar Çıkardım

Dev Çöl Akreleri

Cadılar
Tam Çölde Geçen Sahne Videosunu Bulamadım Fragmanda Az da Olsa Görünüyor.
Sonuç Olarak O Çöl İkv de Olabilir . Yeni Bir Bölge Gibisinden. Büyük Akrepler , Dev Yaratıklar , Tek Kişinin Kesemeyeceği Türden... Film de O Çölün Sonunda Bir Yaratık Var Medusa Diye Gözlerine Bakılınca Taşa Çevirebilen Yada Başka Bir Yaratık Olabilir . O Çöle Daha Farklı Yaratıklarda Konabilir ; Tek Gözlü Devler , Taş Kanatların Daha Gelişmiş Türleri , Eski Çağlarda Yaşayan Dev İnsanlar , Çöl Yılanları , Gelişmiş Komadolar , Ejderhalar vb.

BeşiktAŞK
Film her bakımdan harikaydı ilk çıktığında gitmiştim ..SenSizOlaMaM yazdı:
Titanların Savaşı Adlı Film ' den Oyuna Yakışır Bazı Notlar Çıkardım
Dev Çöl Akreleri
Cadılar
Tam Çölde Geçen Sahne Videosunu Bulamadım Fragmanda Az da Olsa Görünüyor.
Sonuç Olarak O Çöl İkv de Olabilir . Yeni Bir Bölge Gibisinden. Büyük Akrepler , Dev Yaratıklar , Tek Kişinin Kesemeyeceği Türden... Film de O Çölün Sonunda Bir Yaratık Var Medusa Diye Gözlerine Bakılınca Taşa Çevirebilen Yada Başka Bir Yaratık Olabilir . O Çöle Daha Farklı Yaratıklarda Konabilir ; Tek Gözlü Devler , Taş Kanatların Daha Gelişmiş Türleri , Eski Çağlarda Yaşayan Dev İnsanlar , Çöl Yılanları , Gelişmiş Komadolar , Ejderhalar vb.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Film Konusunda Haklısın Gerçektan Harika Bir Film Yapmışlar...

BeşiktAŞK
Krakeni de koyabilirler aslında oyunaSenSizOlaMaM yazdı:Film Konusunda Haklısın Gerçektan Harika Bir Film Yapmışlar...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
katılıyorum lutfen ikv yonetıcılerıne duyrulur lutfen bu aratıgı ekleyın xDmitmet yazdı:
Kesinlikle olmalı.
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşa katılıyorum ama kuklacı sadece bır ınsan olarak gozukuo hıkyada maskelı bır ınsan gucunun olması ıcın ya mutasyon gecırmesı yada cok guclu makınelerden yardım alması gerekr.ama cok haklısın kuklacı oyuna kotu bır dusman olarak getırılırse en guclu bence o olur..kadım halt eder yanında...rapper yazdı:Kafanızı yormayın Kuklacı geldiğinde göreceksiniz siz Boss'u
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'

-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
KEsinlikle katılıyorum. Çünkü Düşman olarak ismet ve handanı karşılaştırırsak handan ismetten daha zor büyücü olduğu için. Kuklacınında bir büyücü olduğunu göz önüne alırsak hatta en iyiyisi sonuçta fare adamlar taş kanatlar fln yarattı. Bence de hidradan beter olur. Test sunucusundan bi fotoda Gmlerden biri özel bi ateş saldırısı yapıyoduLiderxbuyucux yazdı:Arkadaşa katılıyorum ama kuklacı sadece bır ınsan olarak gozukuo hıkyada maskelı bır ınsan gucunun olması ıcın ya mutasyon gecırmesı yada cok guclu makınelerden yardım alması gerekr.ama cok haklısın kuklacı oyuna kotu bır dusman olarak getırılırse en guclu bence o olur..kadım halt eder yanında...rapper yazdı:Kafanızı yormayın Kuklacı geldiğinde göreceksiniz siz Boss'u