ANKET ...
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ANKET ...
Öncelikle Oyunda Bir Adeletsizlik Var Evet bende katılıyorum.
Fakat bu adeletsizlik yüzünden oyunu bırakma yerine dahada inatlaşıp Oyunda kalmanı tercih ediyorum Lorddragon
Diger Arkadaslara gelince Turnova düzenlense evet iyi olur .
Bir kaç kişi daha eklemek lazım 10 geçmesin yalnız.İyi Oldugumu idda etmiyorum.İyide degilimdir belki kimilerine göre
Fakat Herzaman Söylerim zevk için bile olsa ilk kesilen ben bile olsam böle faliyetler yapmak lazım
Ws yeni yeteneklere göre 2 tane 35 lwl birisi bile artık ne kdr üstünüz iyi bile olsa kesiyorlar Taktik işi
İlk yetenek kullanan nerdeyse ws alıyor İStisnalar haricinde
Herşeye ragmen Oyunu cok güzel yapmalıyız.Hepbirlikte
İyi forumlar
Fakat bu adeletsizlik yüzünden oyunu bırakma yerine dahada inatlaşıp Oyunda kalmanı tercih ediyorum Lorddragon
Diger Arkadaslara gelince Turnova düzenlense evet iyi olur .
Bir kaç kişi daha eklemek lazım 10 geçmesin yalnız.İyi Oldugumu idda etmiyorum.İyide degilimdir belki kimilerine göre
Fakat Herzaman Söylerim zevk için bile olsa ilk kesilen ben bile olsam böle faliyetler yapmak lazım
Ws yeni yeteneklere göre 2 tane 35 lwl birisi bile artık ne kdr üstünüz iyi bile olsa kesiyorlar Taktik işi
İlk yetenek kullanan nerdeyse ws alıyor İStisnalar haricinde
Herşeye ragmen Oyunu cok güzel yapmalıyız.Hepbirlikte
İyi forumlar
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
İnsan sonra sonra ögreniyorki ikv de güçlü yok çünkü karakterini geliştiremiyorsun . Önce yetenek işini çözmesi lazım ikv nin benim sert vuruşum 15 ötekininde 15 , benim sakınmam 15 dierininde 15 gelde güçlüyü ayır sadece üstündeki itemlerle güçlü oluyorsun . Yav şu işi zorlaştırın sadece iteme baglı kalmayın güçlümü olcaksın soyunukken bile dierlerinden güçlü olcaksın
İteme baglı kalınmasından herkes memlun gibi ama aslında hepiniz aynısınız
Yetenek işini çözünce daha sonra item işini çözmeli ikv bi item devamlı aynı hasarı vermeli 45 ken 168 verip 46 olunca 84 vermemeli . Statları bize bırakmalılarki farkımız olsun . Unutmayın o kişiler kötü eşya bile giydiginde sizi kesiyorsa güçlüdür kesemiycegine göre alayınız eziksiniz
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
-
- İskele Babası
aMa Harbiden Takıo Izlerken Zevk Alıyorum Adam Hem Sevılen Hem SAyılan Bı adam Ws lerı Falan Cok guzel
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
takıo ya 5 kısı daldı lınc ettı adamı
.oda arkadaslarını cagırdı 5 e 5 bırbırımıze gırdık arz sancakta çok manyaktı .D.ruh kalkanını yıyıp oturdu o ayrı d
Unıqueturk hepsını alcak qorceksın :lol: :lol: :lol:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Konuyu açan aRkadaşım deqerli bir savaşçımızı yazmayı unutmuş LaStSiN... KesebiLen qoRmedim şimdiye kadaR.. 
IIxaRSiZqönüLxII = [(^)Ecel Getiren] - [(^)Latif]
IIExCeLLenTII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSıZqöNüLxII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSızGöNüLxII = [(^)Ashab-ı Kehf]
IIExCeLLenTII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSıZqöNüLxII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSızGöNüLxII = [(^)Ashab-ı Kehf]