Usta biz 20 kez kestm 20snde elemanlara zırh dştü hayırlısı ==)Firelife yazdı:Kronic junonda taktiğini denemeye çalıştık düşmedi bence tamamen şans işi
Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Büyücüme zırh düşürdüm konudan çekiliyorum
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
55 de 0 basarılarımın devamını dılerım ...IYI forumlar...

- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Senin ejder asan yok - ashab ın varmı - tank bulduk saglam .. şeklindeki yanıtlardan dolayı daha junonu görmek bile nasip olmadı..Bazı çok bilmiş arkadaşlarım sayesinde burda yorum yazanlarda var pek görmekte nasip olmuyacak gibi duruyor loncası - şaheseri olmayan insan artk görev bile yapamıycak derecede hele ki klansızsan vay haline..bazı gercekler saygılarımla...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Arkadaşımız çok önemli bir konu üzerinde durmuş.Kardeşim seni destekliyorum.Sıgınkta öyle bi durum söz konusu degil .Ejderli Ejdersiz karışı kgiriyoruz ve kesyoruz ama bu Migrat ne hikmetse Sadece ejderlileri alıyorlar.Geçenlerde adamın birisi yanımda migrata büyücü alzım diyor.Saglamım beni alablrsn diyorum cevap vermeye bile tenezzül etmiyor.Ama biraz sonra ejderli biri si geldi ve aldıalr girdiler.Bari alamyacaksın cevap ver.Öyle degilmi.Yani elinde şaheseri olan kısacası kendisini bi halt sanıyor.Adam ejder için veaya ashab için üzerini satyor ejderi eline alıyor üzeride ful itemsiz eşya var.Ama adam heryere istedigi girip çıkıyor.Arkadaşlar ayrımcalıgı bırakın.Geçen bi yerde gördüm.Ejdersizin birisi şaka niyetine bişe söyledi adı ezik oldu , ejderlinn birisi bişe söyledi millet güldü.Yani kısacası sözü uzatmaya gerek yok. Bu oyunda ya şahesein oalcak yada oyunu oynamayacaksın.Eskiden bir mavi topaz 4m iken şimdi 10 m e alamıyoruz.3 MAvi kaya yı üretmek içn eskiden 25 veya 30 m giderken şimdi 70 m gidiyor.İnsaf. Eline item geçen veya degerli materyal geçen hemn piyasayı karştırmaya çalışıyor ve bazı enayi sınıfıda bunlara uyup aynı davranışları sergiliyorlar.TheOkqn yazdı:Senin ejder asan yok - ashab ın varmı - tank bulduk saglam .. şeklindeki yanıtlardan dolayı daha junonu görmek bile nasip olmadı..Bazı çok bilmiş arkadaşlarım sayesinde burda yorum yazanlarda var pek görmekte nasip olmuyacak gibi duruyor loncası - şaheseri olmayan insan artk görev bile yapamıycak derecede hele ki klansızsan vay haline..bazı gercekler saygılarımla...
:!:
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Arkadaşımız çok önemli bir konu üzerinde durmuş.Kardeşim seni destekliyorum.Sıgınkta öyle bi durum söz konusu degil .Ejderli Ejdersiz karışı kgiriyoruz ve kesyoruz ama bu Migrat ne hikmetse Sadece ejderlileri alıyorlar.Geçenlerde adamın birisi yanımda migrata büyücü alzım diyor.Saglamım beni alablrsn diyorum cevap vermeye bile tenezzül etmiyor.Ama biraz sonra ejderli biri si geldi ve aldıalr girdiler.Bari alamyacaksın cevap ver.Öyle degilmi.Yani elinde şaheseri olan kısacası kendisini bi halt sanıyor.Adam ejder için veaya ashab için üzerini satyor ejderi eline alıyor üzeride ful itemsiz eşya var.Ama adam heryere istedigi girip çıkıyor.Arkadaşlar ayrımcalıgı bırakın.Geçen bi yerde gördüm.Ejdersizin birisi şaka niyetine bişe söyledi adı ezik oldu , ejderlinn birisi bişe söyledi millet güldü.Yani kısacası sözü uzatmaya gerek yok. Bu oyunda ya şahesein oalcak yada oyunu oynamayacaksın.Eskiden bir mavi topaz 4m iken şimdi 10 m e alamıyoruz.3 MAvi kaya yı üretmek içn eskiden 25 veya 30 m giderken şimdi 70 m gidiyor.İnsaf. Eline item geçen veya degerli materyal geçen hemn piyasayı karştırmaya çalışıyor ve bazı enayi sınıfıda bunlara uyup aynı davranışları sergiliyorlar.TheOkqn yazdı:Senin ejder asan yok - ashab ın varmı - tank bulduk saglam .. şeklindeki yanıtlardan dolayı daha junonu görmek bile nasip olmadı..Bazı çok bilmiş arkadaşlarım sayesinde burda yorum yazanlarda var pek görmekte nasip olmuyacak gibi duruyor loncası - şaheseri olmayan insan artk görev bile yapamıycak derecede hele ki klansızsan vay haline..bazı gercekler saygılarımla...
:!:
Çok haklısın :!:
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Şaheseri olanlar adamda benim gbi şahesersizler ağaç çocuğu mu la 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
selamlarIIZMITLII yazdı:Senin durumun gene iyi be Kardeşim Ben en az 24 Junon kesimi yaptım24 kesimden şah eser olarak sadece Evocati ve Kenanın gücü yüzük düştü.. Kısmetsiz olmak böyle bişi heralde
![]()
Ama en büyük ahmaklık Junonu daha ilk kesiminde en iyi zırh düşüren, diğer yanda onlarca kez junon kesmiş birine en adi zırhın düşmemesi. İşte bu Oyun dengesizligini rahat gözler önüne seriyor.
Yani emek harcamayan adama En iyi zırh (; Gereken emegi harcamış kişiye hakkı verilmemesi gibi..
Buna çözüm bulamamalarıda Yönetimin acizligini gösterir..
Hani ben Zırhlar ilk cıktıgında Gece zırhını 1 hafta civarında kullandımda Hevesimi aldım.. Ya diğerlerinin durumu ne olacak..
suna deginmek isterım kı izmıtlı nicklı arkadas dogru söyluyor neden diye sorarsanız bi adam 24 kere gitmış o 24 kerede kım bilir kac kudret iksiri kac can iksiri kullanmış örs yapmış emek vermiş 1 ve zırh hala düşmemiş + plsıda var oysa ki plsı olanlara % 50 daha fazla item düşme sansı varmış evet belkı 1 kere giden arkadasda emek harcamış ama ne kadar kac can iksiri kullanmış kac kere ors yapmış kac kere kudret iksiri kullanmış ve ne kadar emek vermiş kı ilk seferde zırh düşüyor bu olay sansın dısına cıkıyor kardeşlerım ....
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Kardeşim şu ana kadar 15 defa Kenan kesimi yaptım ve elimde sadece 14 madalya ve Kıyamet Alevi Kolye var.Dün adamın birisi ile konuşuyordum ve bana Alternatör yüzük yansıttı.Kaçıncı kesiminde düştü diye sordugumda bana ilk gidişimde düştü dedi.Ben 15 defa gittim (tank büyüyüm) ve bu ara 10 goril + 2 kangal + 2 Ejderha + 2 shen kuo + 2 Bardini + 10 Foklor iksirim gitti.Bunların hepsini her kesişimde umut içinde harcadım bir item düşer diye ama iksir bile düşmedi.Tabi bunalrın bir kısmı şifacılar yüzünden gitt.Direnci zamanında basmamaları yüzünden.Yani demek istedigim biz 15 - 20 defa gidiyoruz elimizde görünür bişe yok ama diğer bir adam ilk kesmesnde itemi eline alıyor.Bu nasıl bir şans anlamış değilim.Eğer bunun adı şans ise demekki ben bu dünyaya şanssız gelmişim demektir...Japonn yazdı:selamlarIIZMITLII yazdı:Senin durumun gene iyi be Kardeşim Ben en az 24 Junon kesimi yaptım24 kesimden şah eser olarak sadece Evocati ve Kenanın gücü yüzük düştü.. Kısmetsiz olmak böyle bişi heralde
![]()
Ama en büyük ahmaklık Junonu daha ilk kesiminde en iyi zırh düşüren, diğer yanda onlarca kez junon kesmiş birine en adi zırhın düşmemesi. İşte bu Oyun dengesizligini rahat gözler önüne seriyor.
Yani emek harcamayan adama En iyi zırh (; Gereken emegi harcamış kişiye hakkı verilmemesi gibi..
Buna çözüm bulamamalarıda Yönetimin acizligini gösterir..
Hani ben Zırhlar ilk cıktıgında Gece zırhını 1 hafta civarında kullandımda Hevesimi aldım.. Ya diğerlerinin durumu ne olacak..
suna deginmek isterım kı izmıtlı nicklı arkadas dogru söyluyor neden diye sorarsanız bi adam 24 kere gitmış o 24 kerede kım bilir kac kudret iksiri kac can iksiri kullanmış örs yapmış emek vermiş 1 ve zırh hala düşmemiş + plsıda var oysa ki plsı olanlara % 50 daha fazla item düşme sansı varmış evet belkı 1 kere giden arkadasda emek harcamış ama ne kadar kac can iksiri kullanmış kac kere ors yapmış kac kere kudret iksiri kullanmış ve ne kadar emek vermiş kı ilk seferde zırh düşüyor bu olay sansın dısına cıkıyor kardeşlerım ....
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Oyundan düşme olduğundan dolayıaldatmaz2012 yazdı:Nasıl oluyor oyle olsaydı oyunda kımseye esya duşmezdı sebebını soranlar 2 dk dusunsunlerOzzy yazdı:GB lerine girdiğiniz anda kime hangi yaratıktan ne düşeceği belli oluyor.
Aoura
Bulutşifa
CHİCHaRiTo
Bulutşifa
CHİCHaRiTo