Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs

Mesaj gönderen Byefsane »

Rocnqpung yazdı:
Byefsane yazdı:wsci yetenekleri

Şifa ve bilqisi 15

ruh kalkanı 15

çağrı 15

meditasyon 15 ( wsye başlarken aç ve süresi bitince daima aç )

can kurtaran 15

bi dene kardeş denemedn karar verme işini qörürsen kullan.
aynı yeteneği arkadaş vermiş sırf bnmle vs atmak için yine yıktım vs istiyorsan item bakımından dayanıklı olmak zorundasın . ( benim yeteneklerim savaşmaya yönelikti ;) )

Sen büyücümüsün ?
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

He pardon karıştırdım demekki arkadaşın ws konusunda fazla bilqiye sahip deyil yada ws için itemi yok wsci şifanın yetenekleri böyle...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Teknq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Teknq »

DavuTT yazdı:
MykonS yazdı:Şimdi amacın ne soru sorduk ya adam gibi cevabını ver yada konudan dışarı çık ..
Büyücü kullanmayı zerre kadar bilmiyor muşum ben büyücü kullnamyı bilmiyorsam sen şifacıyı çok mu iyi kullanıyorsun abuk subuk cevaplar yazıyorsun 10 yaşındasın daha (foruma öyle yazmışsın ..)
dostum onun adına özür dilerim çakma nick o
Hemen belli oldu zaten :)
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen manyetix95 »

Benden sana tavsiye wsyi eğer şifacıyla atıyosan canın yüzde 60-70lerdeyken şifa bas ama bu sadece başlangıçta işe yarar ayrıca elinde ashap olması lazım.
39 lwldeyken öyle yapardık.Yeni lwller geldi geleli ws atmadım oyuna yeni başladığım için ama şimdi wsci olarak gelişmeye çalışıyorum.Çünkü eğer 70 lerdeyken can basarsan canını can basma seviyesine getirene kadar senin kudret fullenmiş olur ve yüzde 30 -40 can önde olursun belki o senin kazanmanı sağlıyabilir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..!
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen trapzone1 »

MykonS yazdı:Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..

Şifacı vs yetenegi

iyiLeştirme 15
iyiLeştirme biLgisi 15
ruh kaLkanı 15
Çağrı 15
Can Kurtaran 15
Element Direnç Alanı 15
MeditaSyon 3
Büyü bozma 5 ( dikkatleri bozabilirsin )

üstüne geLince önerim yücelen + solucan

büyücüyüde bunlarla rahat kesebilirsin

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

manyetix95 yazdı:Benden sana tavsiye wsyi eğer şifacıyla atıyosan canın yüzde 60-70lerdeyken şifa bas ama bu sadece başlangıçta işe yarar ayrıca elinde ashap olması lazım.
39 lwldeyken öyle yapardık.Yeni lwller geldi geleli ws atmadım oyuna yeni başladığım için ama şimdi wsci olarak gelişmeye çalışıyorum.Çünkü eğer 70 lerdeyken can basarsan canını can basma seviyesine getirene kadar senin kudret fullenmiş olur ve yüzde 30 -40 can önde olursun belki o senin kazanmanı sağlıyabilir.

40 can yada 50 daha yükseği olmamalı kudreti 100 olmamalı demeye çalışıyorsun sanırım onu ck ve ruh kalkanıda halledebilir merak etme wscide kudretin 100 zor olur 1 taktik var sadece onuda yazdım şifa şifaya karşı olan bölümde o zaman işte 100 olur dediğini yapması gerekir ve baya bi öne geçer bi göz at istersen
...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

yeni gelen bölgelerden kendibe cent zırh kolye yüzük düşür cent yücelen solucan mor don veriyo bide ondan düşür çeket ayak elide yücelen solucan al gözünede m2 hedef elinede ya ashab yada yücelen solucan hint sopası al kesemediğin savaşçı kalırsa gel yüzüme tükür ciddiyim gel tükür :)
yeteneklerde
15 şifa bilgi etti 30
15 ruh kalkanı etti 45
15 ck etti 60
15 element diren etti 75
15 meditasyon etti 90 geriye kaldı 8
5 puan büyü bozmaya verdiekten sonra 3 puanı kafana göre dağıt asit yada zehire 1 puan vere bilirsin
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı

DavuTT yazdı:
manyetix95 yazdı:Benden sana tavsiye wsyi eğer şifacıyla atıyosan canın yüzde 60-70lerdeyken şifa bas ama bu sadece başlangıçta işe yarar ayrıca elinde ashap olması lazım.

40 can yada 50 daha yükseği olmamalı kudreti 100 olmamalı demeye çalışıyorsun sanırım onu ck ve ruh kalkanıda halledebilir merak etme wscide kudretin 100 zor olur 1 taktik var sadece onuda yazdım şifa şifaya karşı olan bölümde o zaman işte 100 olur dediğini yapması gerekir ve baya bi öne geçer bi göz at istersen
Yorumun için sağol ama şunu demişim dikkat ettiysen ilk şia basmada tabi herkesin kendş taktiği farklıdır. [/b 9
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı

veym2 yazdı:yeni gelen bölgelerden kendibe cent zırh kolye yüzük düşür cent yücelen solucan mor don veriyo bide ondan düşür çeket ayak elide yücelen solucan al gözünede m2 hedef elinede ya ashab yada yücelen solucan hint sopası al kesemediğin savaşçı kalırsa gel yüzüme tükür ciddiyim gel tükür :)
yeteneklerde
15 şifa bilgi etti 30
15 ruh kalkanı etti 45
15 ck etti 60
15 element diren etti 75
15 meditasyon etti 90 geriye kaldı 8
5 puan büyü bozmaya verdiekten sonra 3 puanı kafana göre dağıt asit yada zehire 1 puan vere bilirsin
Eğer zırh düşerse zaten sadece 2 parça solucannla zırh limitin 70 olur full solucan dizmesine gerek yok o itemleri de saldırı yaparsa daha iyi olur bence...
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

manyetix95 yazdı:
DavuTT yazdı:

Yorumun için sağol ama şunu demişim dikkat ettiysen ilk şia basmada tabi herkesin kendş taktiği farklıdır. [/b 9

şifa ws şifa bölümüne bakdın mı yazıma bak bi anlarsın ndn öle dediğimi sende haklısında bunun daha güsel bir çözümünü sunuyorum sana bilgin olsun bi göz at
...

“Şifacı” sayfasına dön