Volkanuri anladığım kadarıyla sen geri kafalısın.Ateizm Tanrının varlığını kabul etmemektir.
Birinin Tanrıya inanıp inanmaması onunla Tanrı arasında bişeydir.
Sana ve bize sadece onada saygı göstermek düşer.
Demişsinki ben şeriat yanlısı değilim ama anlıyorumki çevrenden birisi ben inanmıyorum dese direk saldıracaksın buda şeriatçıların işidir.
Kimiside senin düşüncelerinide sevmiyordur ama saygı duyuyordur.
Sana düşen her düşünceye saygı duymaktır.
Saygılarımla..İyi forumLar...
Dilimize sahip çıkalım..!
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dilimize sahip çıkalım..!
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
Karaxsovalye yazdı:Volkanuri anladığım kadarıyla sen geri kafalısın.Ateizm Tanrının varlığını kabul etmemektir.
Birinin Tanrıya inanıp inanmaması onunla Tanrı arasında bişeydir.
Sana ve bize sadece onada saygı göstermek düşer.
Demişsinki ben şeriat yanlısı değilim ama anlıyorumki çevrenden birisi ben inanmıyorum dese direk saldıracaksın buda şeriatçıların işidir.
Kimiside senin düşüncelerinide sevmiyordur ama saygı duyuyordur.
Sana düşen her düşünceye saygı duymaktır.
Saygılarımla..İyi forumLar...
Sen ileri kafamısın
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Yazdıklarınada sanada ... Sen diyorsunki anlayışlı ol bende diyorumki Allah ı kabul etmeyen yok sayan anlayışın içine edeyim anladınmı? Nasıl adamsınız siz karşıma geçmiş Tanrıyı yok sayan düşüncelere saygılı ol diyorsunuz. Bu ülkede Osmanlı zamanındada şimdide bir sürü mezhebi değişik insanlara neler neler ediyolar. Adamlar Allah'a tapıyor yinede adamlara katlimlar zulumler yapılıyor. Onları savunmak yerine burda Tanrıya hayır diyenlere saygı duy diyorsun al o mermeri kafana vur başka diyecek birşey yok. Nato mermer tano kafasın kendi değiminle o hendekten birde sen atlaMarshall yazdı:Yazdıklarımdan yine bir nane anlamamışsın, bekle üç yaşındaki yeğenimi çağırıyorum, bekle. Kelime haznesinin az olduğunun ya da Türkçemizin yozlaştığının konu alındığı başlığı dini konuya çekiyorsun. Yine yine yine yazıyorum. Nato mermer nato kafa. Deve sürüsüne hendek atlatmaya gidiyorum.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkan,artık tüm muhabbetin icine ettin kardeşim. Canını kurtarmak içün içtiğin ilaçları bile o ateist dediğim adamlar üretiyor, hatta bu oynadığın bilgisayarın donanımını ateist dediğin Bill Gates üretiyor.O zaman ilaç da kullanma git ot falan bul ez akrep ez karıştır bir güzel iç bakalım hastalığın geçecekmi ? (hasta olduğunda eski usül). Hele bu teknoloji nimetlerinden hiç yararlanma kardeşim baksana pcnin ana fonksiyonu windows'un yaratıcısı Bill Gates 'de ateist o zaman pc falan takılma kardeşim.
Yani olaylara çok sığ bakıyorsun. Burada kimse şu'yum veya bu'yum demiyor kardeşim. Ama sen herkese kılıf uyduruyosun sen ateist'sin sen satanist'sin,sizle bir iş olmaz aman aynı yerde bulunmam sizinle. Saygı duymayı bilmiyorsan saygı göremezsin kardeşim.
Bağnaz düşünüyorsun,daha ateizm ile satanizm'i birbirine karıştırıyorsun,sonra bazı kişilere hakaret ediyorsun,dışlıyorsun. Kendince aforoz ediyorsun bizi ve yazarken saçmaladığının farkında da değilsin en kötüsü bu.
O zaman arabistan serbest git orada müslüman kardeşlerimizle yaşa,yani gerçekten orada bir tane böyle bizim gibi yazan 'satanist veya ateist' bulamazsın. Ama şunu söyleyeyim yaptıkları ibnelikleri çok rahat saklama yani saman altından su yürütme yeteneğine sahipler kardeşim.
Lütfen yazılarında daha fazla abes laflar kullanma,yanlış bilgilerini bize ısıtıp ısıtıp tekrarlama. İyi forumlar !
Yani olaylara çok sığ bakıyorsun. Burada kimse şu'yum veya bu'yum demiyor kardeşim. Ama sen herkese kılıf uyduruyosun sen ateist'sin sen satanist'sin,sizle bir iş olmaz aman aynı yerde bulunmam sizinle. Saygı duymayı bilmiyorsan saygı göremezsin kardeşim.
Bağnaz düşünüyorsun,daha ateizm ile satanizm'i birbirine karıştırıyorsun,sonra bazı kişilere hakaret ediyorsun,dışlıyorsun. Kendince aforoz ediyorsun bizi ve yazarken saçmaladığının farkında da değilsin en kötüsü bu.
O zaman arabistan serbest git orada müslüman kardeşlerimizle yaşa,yani gerçekten orada bir tane böyle bizim gibi yazan 'satanist veya ateist' bulamazsın. Ama şunu söyleyeyim yaptıkları ibnelikleri çok rahat saklama yani saman altından su yürütme yeteneğine sahipler kardeşim.
Lütfen yazılarında daha fazla abes laflar kullanma,yanlış bilgilerini bize ısıtıp ısıtıp tekrarlama. İyi forumlar !
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Sürekli 'kardeşim' diyorum Volkan.Çünki aramızda derin bir muhabbet var. Farklı düşüncelere saygılı olmanı dilerim KARDEŞİM.
YeNiLMeZzZ

Ben karakterin adını şeytan koyma dedim konu nereye kadar geldivivaelche yazdı:Volkan,artık tüm muhabbetin icine ettin kardeşim. Canını kurtarmak içün içtiğin ilaçları bile o ateist dediğim adamlar üretiyor, hatta bu oynadığın bilgisayarın donanımını ateist dediğin Bill Gates üretiyor.O zaman ilaç da kullanma git ot falan bul ez akrep ez karıştır bir güzel iç bakalım hastalığın geçecekmi ? (hasta olduğunda eski usül). Hele bu teknoloji nimetlerinden hiç yararlanma kardeşim baksana pcnin ana fonksiyonu windows'un yaratıcısı Bill Gates 'de ateist o zaman pc falan takılma kardeşim.
Allah'a Kitaba inanmayana ben hiç inanmam bu kadar basit. İnanılacak birşey var inanılmayacak bir şey var. Adam Allah yok derse bizde ona saygı duyarsak, adamda Allah korkusu yoksa o adamdan kork kardeşim
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Ben utandım gerçekten bir Türk gencinin böyle yorum yapmasından :!:Batuhangs730 yazdı:üf türkçe bm de adı geçmeyen bir dil bırakın almanca rusça öğrenin
Bukefala
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Kardeşim güzel bir konuya deginmişşin fakat bana biraz saçma geldi öncelikle ilk sayfada yazıgın kelimeler osmanlıca mı ne öyle bir şey demişşin ben hiç birini anlayamadım ve onlarında bana bi yararı oldugunu düşünmüyorum tamam osmanlı torunuyuz fakat şu anda o kelimeler hiç kullanılmıyor bilmekten zarar gelmez keşke herkes bilse ama açıkcası ögrenmek içinde zaman harcamam ayrıca bir başk konuda mesela oyunda çogu kişi mesela yapacagız yerine yapcaz diyor bu genelde herkesin bulundugu yerede bakıyor her yerin şivesi degişik ayrıca bende oyunda çok fazla kısaltmalı yazı yazıyorum fakat günlük hayatta işler degişiyor çogu kişide eminimki oyunda ne kadar degişik konuşşada normal hayatlarında türkçemizi en dogru şekilde kullanıyorlardır
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Emin ol,bir ateist heryerde çıkıpta ben allah'a inanmıyorum diye bağırmaz. Ve belkide gün içinde yaratılışı en fazla merak eden kişiler ateistlerdir.Bu konuda araştırma yapan okuyan gene onlardır. Birşeyi merak ederler,bilim doğrultusunda bazı şeyleri açıklamaya çalışırlar. İkiside allah'a inanmıyor diyorsun, ama ahlaki açıdan baktığımızda eğer beynimiz varsa 'satanizmin' nefret dolu bir inanç olduğunu anlarız ki burada zaten satanizmi savunan birinide görmedim henüz.
Ama 'ateist' kişilere baktığında hiçte 'akılsız' gibi durmuyorlar. Çoğu kitap okuyan,bilgili kişiler(istisnalar olabilir). Ki eğer bir kişi ateizm'i seçtiyse o kişi emin ol incil,kuran,tevrat,budizm...... ve daha birçok dini,mitolojik öğeleri inceleyipte bu yolu seçmiştir.
Arapların ne b.k yediğini biliyorsan,onların insanların beynini nasıl karıştırdıklarını iyi anla. Bizi nerelere sürüklediklerini iyi anla. Türk ve gerçek anadolu halkı kürt,azeri,türkmen,laz,çerkez ... ve daha birçok halkı nerelere sürüklediklerine ne hale getirdiklerine bir bak. Arapların kendilerine hayırları yoktur ömürlere ibadetle geçer ama 1 kırık iğne üretemezler,filistin'e bak, afganistan'a bak, ırak 'a bak, çeçenistan'a bak, ve heryere bak dünyanın her bölgesindeki müslümanlara bak ne işe yarıyoruz bir düşün be kardeşim.
Biraz dışarıdan bak olaylara, sor kendine millet neden isaya inanıyor ? Millet neden musaya tapıyor veya millet neden firavuna tapıyor ortak cevapları 'korku'.
Ve bu yazılarımı okuduktan sonra,biraz daha düşün kim dost kim düşman. Ve ateistlerin dünya için neler yaptıklarını araştır ve karşılaştır ikisini işte oradaki farkı bulacaksın. Ateizm'i kötülemekle eline birşey geçmez.
Ateizm, doğru yaratıcı ve doğaüstü olayları kabullenmez ama gidipte adam öldürelim zaten tanrı yok günahta yok demezler. Örneğin;bir budizm de tanrı inancı yoktur. Dualar doğrudan Buddha adına yapılır. Ancak budizm'de insan öldürmeyi bırak insan incitmek müthiş saygısızlıktır ve kesinlikle yasaklanmıştır. Ama gel tevrat'a bak hani şu ilahi din tevrat, insanları asın kesin diye emredip durur hangisi mantıklı ? İnsan ahlakını düşün bırak şuan dini ahlakı, bu insan ahlakına sığarmı ?
Yani bir insan sırf günah diyemi diye kişilerin hakkına tecavüz etmez ? Bu onurlumudur ? Sadece korktuğu için böyle davranıyorsa bu ikiyüzlülük değilmidir ?
İşte ateistler senin sandığın gibi insanlar değil, öyle yout.bede video larda gördüğün o 'salak' 'akılsız' diye tabir edilen kişiler hiç değildir ateistler.
KARDEŞİM !
Ama 'ateist' kişilere baktığında hiçte 'akılsız' gibi durmuyorlar. Çoğu kitap okuyan,bilgili kişiler(istisnalar olabilir). Ki eğer bir kişi ateizm'i seçtiyse o kişi emin ol incil,kuran,tevrat,budizm...... ve daha birçok dini,mitolojik öğeleri inceleyipte bu yolu seçmiştir.
Arapların ne b.k yediğini biliyorsan,onların insanların beynini nasıl karıştırdıklarını iyi anla. Bizi nerelere sürüklediklerini iyi anla. Türk ve gerçek anadolu halkı kürt,azeri,türkmen,laz,çerkez ... ve daha birçok halkı nerelere sürüklediklerine ne hale getirdiklerine bir bak. Arapların kendilerine hayırları yoktur ömürlere ibadetle geçer ama 1 kırık iğne üretemezler,filistin'e bak, afganistan'a bak, ırak 'a bak, çeçenistan'a bak, ve heryere bak dünyanın her bölgesindeki müslümanlara bak ne işe yarıyoruz bir düşün be kardeşim.
Biraz dışarıdan bak olaylara, sor kendine millet neden isaya inanıyor ? Millet neden musaya tapıyor veya millet neden firavuna tapıyor ortak cevapları 'korku'.
Ve bu yazılarımı okuduktan sonra,biraz daha düşün kim dost kim düşman. Ve ateistlerin dünya için neler yaptıklarını araştır ve karşılaştır ikisini işte oradaki farkı bulacaksın. Ateizm'i kötülemekle eline birşey geçmez.
Ateizm, doğru yaratıcı ve doğaüstü olayları kabullenmez ama gidipte adam öldürelim zaten tanrı yok günahta yok demezler. Örneğin;bir budizm de tanrı inancı yoktur. Dualar doğrudan Buddha adına yapılır. Ancak budizm'de insan öldürmeyi bırak insan incitmek müthiş saygısızlıktır ve kesinlikle yasaklanmıştır. Ama gel tevrat'a bak hani şu ilahi din tevrat, insanları asın kesin diye emredip durur hangisi mantıklı ? İnsan ahlakını düşün bırak şuan dini ahlakı, bu insan ahlakına sığarmı ?
Yani bir insan sırf günah diyemi diye kişilerin hakkına tecavüz etmez ? Bu onurlumudur ? Sadece korktuğu için böyle davranıyorsa bu ikiyüzlülük değilmidir ?
İşte ateistler senin sandığın gibi insanlar değil, öyle yout.bede video larda gördüğün o 'salak' 'akılsız' diye tabir edilen kişiler hiç değildir ateistler.
KARDEŞİM !
YeNiLMeZzZ

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Timurlenk yazdı:Marshall yazdı:Düşünceye kapalılara cevap vermek, onlarla tartışmak istemesem de, şu küçük yazıyı yazmak istiyorum.
Ateizm, satanizm gibi kelimeleri kullanış tarzından bunlara hoş bakmadığını, bu inanışlardaki kişilere de hoş bakmadığını, hatta yerdiğini görüyorum. İslamiyeti anlamakla başlamalısın önce. İslamiyette "ahlâh" ve "hoşgörü" kelimelerini de bir kez daha düşün, hatta araştır. Sen başka düşüncelere saygısızlık yapıp, islamiyete saygı bekliyorsan, islamiyeti hiç bilmediğini düşünürüm. Kaldı ki, yazılarından da annenden babandan gördüğün yalan yanlış islami bilgilerle burada ahkâm kestiğin görülüyor. Biraz okuyup araştırmanı tavsiye ederim.Yukardaki önceki yorumlardaki altı çizili cümleleri açıkla bakayım? Senin amacın ne ? Merak etme ben sen değilim. Daha ne yazdığını bilmiyosun. Diyoki; ''Ateizm, satanizm gibi kelimeleri kullanış tarzından bunlara hoş bakmadığını, bu inanışlardaki kişilere de hoş bakmadığını, hatta yerdiğini görüyorum'' Satanizm e hoş bakmadığımı satanistlere hoş bakmadığımı söylüyorsun nasıl bakayım? K.bakma ben senin kadar gamsız değilimki şeytani düşüncelere sahip çıkayım. Nerdeyse herşeye saygı duyulur ama buna duyulmaz. GM lerde ne zaman kitlicek konuyu merak ediyorum artıkMarshall yazdı:Yine diyorum, örümcek kafanın tekisin. Bu konularda zerre bilgin yok, verdiğin saçma örnekleri bâri düşünerek ver. Karıizmmiş. Ana rahmi terksin, bunu bil.
Şeytan adını kullanmaktan ne haz alıyorlar, ne eğlence buluyorlar diyorsun, peki ya sen Timurlenk isminden ne haz alıyorsun? Sana göre büyük bir imparator, bana göre büyük bir katil, tıpkı Almanların Hitleri övmesi ve yahudilerin Hitleri yermesi gibi. Çıkıp bana şimdi ergen ergen yahudiler lanetlenmiş ırk deme de.
Zeka parıltısından eser yok sende. Kaldı ki sende saygı arıyoruz. Dinini bile bilmeyen adam da dinini savunursa böyle olur.
abi konuyu baştan okudumda çok degişik yerlere gitmiş ama dikkatimi çeken bişey oldu marshall yazdıklarında volkanın altını çizdigi kelimeler var o yazıları dikkat et bence sonra laf et millete sen timurlek ismiyle seytan ismini bir tutuyorsun bende yalan söylemiyim ateistmiş satanistmiş onların ne anlama geldiklerini bilmem fakat şunu söyleyebilrim ALLAHA inanmayan veya ondan üstününü gören her kim olursa olsun işimde olmaz kimse bana buda onların inançları demesin herkesin düşüncesine saygılıyımdır isteyen istedigine inanır ama o kişileri savunanlardanda şüphe ederim
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend