ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Mesaj gönderen punq »

burhanabi yazdı:
punq yazdı:
burhanabi yazdı:
punq yazdı:
KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır. :D
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .
hala cevap yok :D
Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .
Kıvırma, Leo sana şifacın varmı diye sormamış, neyle gelirsen gel demiş, yemedi de geç kısaca...Ayrıca kasa hesabındaki o meshur parayla 2 dk da ashab üretirsin sen...
Birincisi Şifacım yok ki Ashab Üreteyim İkincisi Yemedi Diyorsun Büyücüsü Varsa Gelsin Şifacılarla Ws Atmıyorum Ustum Büyücü Ws sine Göre Hadı Onu Bunu Geçtim Loncasındakı Bir Büyücü İle Gelsin . . . Vede Seni ilgilendırmez punq onla benim aramda
Çarda gerçek sahibinin olmadığını bile bile böyle bi konu açacaksın, ondan önce de aşağıdaki gibi saçmalıycaksın;
burhanabi yazdı:
DeathLord yazdı:Birisini yenersin dersin paramı vermedi diye fotoğrafları koydm yoksa koymam.Loa neyini vermedi?

Bak Kardeşim Ne konu Acacağımı Sanamı Sorucam Ayrıca Rezil Olmayı Hak Eden İnsanlar Var Meranda Çok Kişi Yendım Hepsini Koysam Forum Üyeliğim Kapanırdı ;)

Tebrik Eden Arkadaşlarım Teşekür Ediyorum

İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
sonra da bana seni ilgilendirmez diyeceksin, sen kendini ne sanıyosun karaktersiz insan, her açtığın konuda bize laf atıyorsun, adam gibi konu açmayı bilmiyorsun, sonra da cevap verince ağlamaya başlıyosun..Maşallah dansöz gibisin kıvır kıvır, hatalı oldugunu bildiğin bi konuda bile özür dilemeyi beceremeyek kadar karaktersiz birisin...
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Geophal »

Slm.. Kholpashalı Loncasında Oz abım,Ablam Gıbı sevdıgım Insanlar Var.Bı o kadarda SEvmedıgım Insanlar war.Ben Neyın neoldugunu Bılıyorum Ama susuyorum.Ne arzlar Olsun Ne Lodoslar olsun Kımse Kımsenın Karekterıne Laf Atamaz. Sonucta Bı oyun.Bı oyun Icınde Bu kadar Dusmeye Gerek Yok.Bu Konuyu Uzatmayada Gerek Yok Bence. Sefa kardesımız Omer abının Charından Hava Atmayı Bılıyor.Wsde Yenılıncemı Bu Konu Buraya geldı.Yada Burhan wsde Yendın Konu neden actın Bu Konu Boyle Uzar Gıder En ıyısı Susup Oyuna Bakmak.Konunda Kıtlenmesı Onemle Rca Olr.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

Excellence yazdı:Kendinizi ne sanıyosunuz ki.

Bizim Mahallede Bir Kadın Var sabah Akşam Konuşur Yolden Geçiyoruz Susmaz Koca karı Böyle Aynı Onun Gibisn sen lan :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Konu uzamamalıydı zaten araya kaynak olanlar uzattı , sunuda söyleyim player oynamayı biliosa her sınıfı keser. gel makina paranı ben vericem bahane etme yetenekleri.İtem ise görende 50 çeşit yetenek var sanacak.Fiziksel dizsen adam ruh kalkanı acar elemnt olsan direncler pek anlamasamda bildiğim iyi player sınıf farkı gözetmeksizin elinden geleni yapar.
...
Uygunsuz içerik silindi. Aynı davranışınızı tekrarı halinde hesabınız uzaklaştırılacaktır.
[DEV]Nerull
Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Japonn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Japonn »

selamlar
Aslında yorum yazmıcaktım ama sevgili kardeşlerım sadece ying için demıyorum acaba her vs yi daha dogrusu her kazanılan vsyi foruma koymanının mantıgı ney ?? alt tarafı bir vs yenmışsın paranı almıssın sana yakısan bunu foruma koymamaktı ama sen sana yakışmayanı yaptın

iyi forumlar...
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Royalyor »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır. :D
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .

Bu nasıl bir saçmalık yahu? Adam büyücü ve büyücüsünün güçlü olduğunu yenilmeyeceni iddea edıyor sen çıkmış şifamla vs atacam çık karşıma 500 mılyonuna dıyorsun. Eğer yiyorsa sen loncandan bir büyü ıle çık adamın karşısına 500 mılyonuna. ayrıca kendi büyünde var sıfanla çıkacana yiyosa büyünle çık. Laf olsun torba dolsun.
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

Royalyor yazdı:

Bu nasıl bir saçmalık yahu? Adam büyücü ve büyücüsünün güçlü olduğunu yenilmeyeceni iddea edıyor sen çıkmış şifamla vs atacam çık karşıma 500 mılyonuna dıyorsun. Eğer yiyorsa sen loncandan bir büyü ıle çık adamın karşısına 500 mılyonuna. ayrıca kendi büyünde var sıfanla çıkacana yiyosa büyünle çık. Laf olsun torba dolsun.
bence aslanım Leo size Laf oarak her yandan koydu çünkü Adam diyor ortaya 500 m koyuyorum Ben şifacımla Gelcem Senin neyle Gelceğin Önemi Yok xD Varmı böyle bişiy Adam belki şifacısını dizmiş Bu durumda Ezik Durumda Olan Leonun Karşı Koydugu Adamdır ;)
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

zeydan yazdı:
Royalyor yazdı:

bence aslanım Leo size Laf oarak her yandan koydu çünkü Adam diyor ortaya 500 m koyuyorum Ben şifacımla Gelcem Senin neyle Gelceğin Önemi Yok xD Varmı böyle bişiy Adam belki şifacısını dizmiş Bu durumda Ezik Durumda Olan Leonun Karşı Koydugu Adamdır ;)

KaTıLıYoRum Adam Şifacısı ,Lé 500m TéKLİF éTMiS Vé HanGi ÇarLa Geliyosan GeL Fark Etmez Demiş =)
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Royalyor »

SimonxDoRLeo yazdı:
zeydan yazdı:
Royalyor yazdı:

KaTıLıYoRum Adam Şifacısı ,Lé 500m TéKLİF éTMiS Vé HanGi ÇarLa Geliyosan GeL Fark Etmez Demiş =)
İstediğinize katılın, istediğiniyden ayrılın:) Adam büyüme güveniyorum diyor. taktığini biliyorum diyor. gidip şifamla demenin anlamı yok. kendine güvenen büyü ile çıkar karşısına. hem sanal alemde yok 500 milyon yok 100 milyon diye hava atmaya kalkışana çok gülüyorum:)) o 500 milyonla alabiliyosan reelde bir don al hadi donu geçtim bir çiklet al alabiliyosan:DD
Ayrıca zedyanmısın nesin.Parazıt kişi:D size dediğin kim lan:D ben tek kişiyim besilÇDD

“Genel Sohbet” sayfasına dön