[MssR] MASSACRE LONCASI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: [MssR] MASSACRE LONCASI

Mesaj gönderen anilklc »

kFygFb yazdı:Ben tamamen iyi niyetli olarak söyledim RoA yı örnek almak çok büyük bir erdemliliktir.
Bazıları gibi başarısını kıskanıp her fırsatta kötülemek yerine savunan insanlar büyük erdem sahibidir.
Kalicc te sevdiğim bir insandı fakat ben bir loncayı yada bireyi eleştirdğimde en sorumlu kişisi veyada o kişinin cevap vermesini isterim beklerim doğru olanda odur fakat loncada olmayan hatta oyunda olmayan hayalet bir ismin bana burası sana göre bir yer değil gibi lafları ortaya yazıldığı vakit bende tüm hakkımla kendimi savunur kimseye ezdirmem
Hazırda bir kuklacı oyuncusuyum ;)
Kötürüya ya gelecek olursak RoA loncasına üyeyeken süperdide loncadan atılınca mı kötü oldu ya bir dakka sen loncadan 3 kere atıldıktan sonra başvuru yapmadın mı ? aaa hatta dur kfygfb yönetim paneline girip başvuru tarihlerinide buraya yazsın mı ? ;)

Tekrardan başarılar diliyorum arkanızda değil yanınızda olduğumu belirtmek ve sizleri sevdiğimi söylemek istiyorum.
_____________________________________________________________________________________________________
Kardeşim gereken cevapları sana alıntı şeklinde yazdım bende hiçbir zaman sizi karalamadım senide haksız bulmadım merak etme dediğim gibi RoA benim için önemli bir mevki önemli bir Lonca ve bu lonca ile dost olmak ve onların yanımızda olduğunu his etmekde gurur verici bir durumdur.

Teşekkür ederim kardeşim bizde sizi seviyoruz...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
aliveli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aliveli »

Hayırlı olsun Loncanız...
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle loncanız hayırlı ugurlu olsun güzel bir lonca kurmuşşunuz hepinize başarılar dilerim kyfb midir her ne haltsa işte kardeşim senin işin gücün yokmu millete ugraşıyorsun oyunda seni gören varmı merak ediyorum bu gune kadar hiç denk gelmedim inş bi gün denk geliriz:) heralde başka bir sunucudmı nesin yaylan kendi sunucuna
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Teşekkür ederim melihim...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
kaan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaan »

Selamun Aleykum (alahın selamını verelim öncelikle)...!!!

Arkadaslar Hepiniz Sagolun Olumlu Veya Olumsuz Yorumlarınız İçin...
Loncamız RoA Özentisi Değildir. Evet Bi Kaç Kişi RoA'dan Ayrılıdıkdan Sonra Bu Loncaya Gecti Bende Bunlara Dahilim Ve RoA Loncasının Yeri Herzaman Bizim İçin Ayrıdır... Bizim RoA Ya Saygımıs Sonsuz Böle Gereksiz Yorumlarla Aramız Acılmasın.

Herkese Tekrar Tekrar Tesekkürler...!!!..
>>> Şeklimiz Yeter <<<

ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

kaan yazdı:Selamun Aleykum (alahın selamını verelim öncelikle)...!!!

Arkadaslar Hepiniz Sagolun Olumlu Veya Olumsuz Yorumlarınız İçin...
Loncamız RoA Özentisi Değildir. Evet Bi Kaç Kişi RoA'dan Ayrılıdıkdan Sonra Bu Loncaya Gecti Bende Bunlara Dahilim Ve RoA Loncasının Yeri Herzaman Bizim İçin Ayrıdır... Bizim RoA Ya Saygımıs Sonsuz Böle Gereksiz Yorumlarla Aramız Acılmasın.

Herkese Tekrar Tekrar Tesekkürler...!!!..
_____________________________________________________________________________________________________
Haklısın Kardeşim...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen badxxxdream »

kFygFb yazdı:Ben tamamen iyi niyetli olarak söyledim RoA yı örnek almak çok büyük bir erdemliliktir.
Bazıları gibi başarısını kıskanıp her fırsatta kötülemek yerine savunan insanlar büyük erdem sahibidir.
Kalicc te sevdiğim bir insandı fakat ben bir loncayı yada bireyi eleştirdğimde en sorumlu kişisi veyada o kişinin cevap vermesini isterim beklerim doğru olanda odur fakat loncada olmayan hatta oyunda olmayan hayalet bir ismin bana burası sana göre bir yer değil gibi lafları ortaya yazıldığı vakit bende tüm hakkımla kendimi savunur kimseye ezdirmem
Hazırda bir kuklacı oyuncusuyum ;)
Kötürüya ya gelecek olursak RoA loncasına üyeyeken süperdide loncadan atılınca mı kötü oldu ya bir dakka sen loncadan 3 kere atıldıktan sonra başvuru yapmadın mı ? aaa hatta dur kfygfb yönetim paneline girip başvuru tarihlerinide buraya yazsın mı ? ;)

Tekrardan başarılar diliyorum arkanızda değil yanınızda olduğumu belirtmek ve sizleri sevdiğimi söylemek istiyorum.

:D Bu saklanan bişi deilki benim RoA ya başvurdugumu herkes bilio :D Ben RoA daykende durmadan eleştirirdim sanırım beberuhi sölememiş sana dimi musa abi ben lafımı saklamam içimde kalırsa uyuyamam deip kaç defa sana dert yandım ben yani roa daykende iyi demedim :D Madem RoA ya başvurdum sen niye oylama almadın şekerim aa biliosunki kötürüya gelirse sizi al aşa etcek demi :D Kendi yandaşlarınızı oylamasız sorgusuz süalsiz doldurmadınızmı şekerim roa ya siz ? kötürüya bunlara karşı çıkmadımı ? beberuhi sölesene abicim kaç defa birbirimize girdik yalan söleme çarpılırsın ben roa dayken hiç iyi demedim Müfreze ne zaman kuklacı yönetimini bıraktı işler sarpa sardı ki bu sizlerin tecrübesiz oluşundandı Dogan roa dan ndn ayrıldı ? beberuhi bunu bilmiomu :D Ben roa ya yenden girsem ilk başta seçim isterim bora abi kızma ama senin yerine bile gözümü dikerim ;) Cesaretiniz olsaydı aylar önce oylama alırdınız %75 evet oy çıkcaktı bunuda biliodunuz :D Saçmalamada git bi sor soruştur ögren :D Ett roa 20 milon bulamadı roa nın kasası içler acısı deilmi . Ben roa ya girdim toplanan paraları gününde verdim üstüne item verdim ilyasreno sölesene abicim Magnezyum şu tek item eşyalarımızı o kasaya verelim hiç item yok olmayan faydalasın demişti :D Konuşturtma beni RoA nın kasası çalışmıyor bile bunu bile söledim bu kasa çalışsın die saçmalamada çorbana bak şekerim :D

Dip not : Beberuhi söle şu yandaşına kaç defa kavga ettigimizi ne kadar ugraştıgımı veya git bora abiye sor :D deki kötürüya roa dayken beberuhiyle kaç defa kavga etti de :D Müfreze varken iyiydi sonradan gelenler kendini bişi sandı aslında hiçbişilerdi :D
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ha unutmadan ben kendi loncamı kurmuştum bununda altını çizerim eski forum duraydı nese bunu sölemiycem :D

Şekercik sen burda yaza dur inan zamanım boşa gidio ex yüzügü aldım şaman kasıom bi dediklerimi ögren sonra gel konuşalım özele yaz GM sende forum hesabımı kapayıp durma resim paylaşanların kapanmadıda benimki ndn kapanıyo birader ? :D RoA ya sonradan ndn girmek istedigimi oktay bilio sanırım ona sor veya ;)
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Bende artık bır [MssR] mensubuyum tekrar kuklacı ıçın hayırlı olsun loncamız

Ixcerenxl
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Allah aşkına kylgf sölesene geçenlerde bi konu açtın ikv yi tanıtmışsın forumlarda bende altına eskilerin yaptıklarıyla övünmeyin dedimde Beberuhi haklısın yakup yeni fikirler çıkmalı hatta yusufberanın fikri güseldi demiştim yaw ne çabuk unutuosun sen bunamanmı var . Tala konusunda msn de konuşurken s.iktir git dien sen deilmiydin şekerim ? ay utanmaz birde küfür eder :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön