NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

BuRSaSpoRLu yazdı:
katakuli yazdı:
BuRSaSpoRLu yazdı:bütün doğulular yazmış size kısaca ../nah diorm
Bu arada çok beklersiniz gelmelerini doğuya /nah gelirler hahahaha

Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi :D:D:D

Senin gibi zihniyetlerin içine tüküreyim.Ayrıca büyük şehirlere gelmesi daha mantıklı çünkü herşehirden insan var ve buluşturucu bir etkinlik.Doğuda da belki ilerde olur,Bitlis değil de daha büyük illerde olabilir.O zamanda bir zahmet kıçınızı kaldırıp gelin.
Gerçi isteyen İstanbul'da veya Ankarada olduğu zaman gelirdi.
1 Bnm zihniyetim en iyi zihniyet doğululardan bize ne onlar bu sonucu yarattı sonuç==
istanbulu ankarayı taşı topğrağı altın diyip geldiniz kendi memleketine sahip çıkamadan Kalabalık yaptınız
2 Madem Büyük şehir olcanız batıdan çıksın doğulular bizde batımızda yaşıyalım
3 Ne kdr haklıyım
4 Kapa çeneni
Lan Embesil Sen Doğudakiler Olmasa Yemek YiyeBilirmisin? Senin Ne Kadr Yaşama Hakkın Varsa Onlarında İstedeği Yerde Yaşamaya Hakkı Vardır.Sen Çocuk Beyninle Bu İşlere Karışma
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı

M3rt yazdı:
BuRSaSpoRLu yazdı:büyük illere göre olack gibi istanbul ankara izmir sıra bursada :D:D:D Neyse
Konuya geçem sizin gibi doğulular İş var taşı toprağı altın diyip istanbula bursaya izmire göç edmeseniz büyük şehir olmasdık huzurla yaşardık buluşma sizde olurdu
İşte hemşerimden verilecek en iyi cevap. ;)
Yani öyle Bi Aptalca Şey Diyiyorsunuz Yani Bursa büyükşehir doğudaki iller büyükşehir değilmi İşte Neden Kürt Türk Ayrımı Var Diyiyorsunuz Böylece Aptalca Zihniyetler yüzünden böyle olur biz gelişmişiz bize gelecek diye bişi yok
eğer ikv yönetimi 4 imza günü olarak Batıya Giderse Oyunu Bırakacam Resmen Ayrımcılıktır Bu!!!
İkveyi D.bakır.Van.Bitlis.Urfa.Mardinden Binlerce Kişi Oynuyor İkv Yönetimi Bu Sese Kulak Vermeli D.bakıra Gelsin Stand Ana Baba Günü Olur Sadece Ben Ve 35 İkv Oynuyan Hemşerilerim Orayı Doldururuz

Ayrımcı Zihniyete Hayırrr
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi :D:D:D
Sen Kaç Yaşındasın Velet Korkudan Maça Glemedeniz Taraftarlar Olarak... Bide Küme Diyor Salak Futbolu Karıştırma Bu İşe Biz ne diyoz sen ne diyiyorsun Bursalı Olmak Sana Ayrıcalıkmı Kazandırıyor Ver Msnneni Bakalım Kim Kültürlü Kim Havalı Kim Kendini Geliştirmiş
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BuRSaSpoRLu yazdı:bence yapılsın 2-3 kişi için 10 kişilik gurup mu gelcek doğuya zuhahaha yarım beyinliler yha xD
Lan Klavye Erkeği Kolaysa Gel Bunu Doğuda Gel Kıçını Rahat Yere Dayamışsın Konuşuyorsun Boş Boş
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bursasporlu kardeş şuan sen baya aşağılardasın.Hemde baya o yüzden senle sohbet etmeye deymez küçük çocuk olarak kabul ediyorum seni.Hiçbir cevabına mesaj yazmayacam sizde yazmayın aşaılarda dolansın.
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Eğer ki böyle imza günleri fuar günleri filan yapılacaksa Bir Batı'da Bir Doğu'da yapılması bence en güzeli olur.Ve sanki bu oyunu Doğu illerinde oynuyan insan yokmuş gibi davrananlara sesleniyorum.Bundan o kadar emin olmayın.İKV yönetiminide buralara bekleriz..Elimizden gelen bütün desteği wermeye hazırız..!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Yok böyle bir konuşma tarzı yok böyle kendini beğenmişlik.Senin insan olduğundan bile şüphe etmeye başlıyorum..!! Her ne olursa olsun böyle konuşamazsın kendini bil aynaya bak yazacağın şeyi ilk başda düşün sonra yaz..Sonradan pişman olacağın cümleler kullanıpda kendini millete rezil etme..!! Konuşma tarzını düzelt ondan sonra uğra bu foruma..!! Rezil herif..!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

nüfusa göre konuş bak izmirden sora bursa olabilir die bekliyorus sıranı bil dha bursaya gelmemiş siz kmsniz size gelior?
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

BuRSaSpoRLu yazdı:nüfusa göre konuş bak izmirden sora bursa olabilir die bekliyorus sıranı bil dha bursaya gelmemiş siz kmsniz size gelior?
Çoluk çocuk uğraşmaya değmez İnsan bi kitap açar okur
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

silahlı saldırı yaparsınız orada adama be :D mayın döşersiniz yollara :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön