OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)

Mesaj gönderen Rescuer »

Animasyonlar hakkında ki önerilerine katılıyorum ancak diğerleri bizim oyunumuzun kimyasına ters. Yeni seviyelerle beraber yeni eşyalar yeni görevler geliyor sadece seviye gelmiyor, bu nedenle kişi yeni bölgeler, görevler, eşyalar gelmeden sürekli seviye atlarsa bi' amaç kalmaz.Yine amaçsız olur ve sıkılırız, başı boş öylece kasmak...
Ayrıca bir turnuva düzenlensin demişsin; bu tarz turnuvalar olabildiğince "Teşkilimpiyatlar" başlığı altında düzenleniyor senin dediğinin benzeri Teşkilimpiyatlar yarışması ise "Ölüm oyunu" ancak kimseye kral vb. denmiyor bunun yerine ödül veriliyor -ki bence bu daha makbul- bu tarz turnuvalar bakımından oyunumuz gittikçe gelişiyor her zaman negatif yönlerine bakmayın lütfen, eskiye göre oldukça gelişme var örneğin dün Tılsım sunucusunda yapılan "Sunucu savaşı" gerçekten zevkliydi.

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

Rescuer yazdı:Animasyonlar hakkında ki önerilerine katılıyorum ancak diğerleri bizim oyunumuzun kimyasına ters. Yeni seviyelerle beraber yeni eşyalar yeni görevler geliyor sadece seviye gelmiyor, bu nedenle kişi yeni bölgeler, görevler, eşyalar gelmeden sürekli seviye atlarsa bi' amaç kalmaz.Yine amaçsız olur ve sıkılırız, başı boş öylece kasmak...
Ayrıca bir turnuva düzenlensin demişsin; bu tarz turnuvalar olabildiğince "Teşkilimpiyatlar" başlığı altında düzenleniyor senin dediğinin benzeri Teşkilimpiyatlar yarışması ise "Ölüm oyunu" ancak kimseye kral vb. denmiyor bunun yerine ödül veriliyor -ki bence bu daha makbul- bu tarz turnuvalar bakımından oyunumuz gittikçe gelişiyor her zaman negatif yönlerine bakmayın lütfen, eskiye göre oldukça gelişme var örneğin dün Tılsım sunucusunda yapılan "Sunucu savaşı" gerçekten zevkliydi.

Herkese iyi forumlar...
farkındaysanız herkes animasyon fikrime katılıyor ben illa ki bütün hepsi olsun demiyorum oyunun daha çekici olması için en azından birkaç tanesi uygulansın...
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

alisergvn yazdı:
Rescuer yazdı:Animasyonlar hakkında ki önerilerine katılıyorum ancak diğerleri bizim oyunumuzun kimyasına ters. Yeni seviyelerle beraber yeni eşyalar yeni görevler geliyor sadece seviye gelmiyor, bu nedenle kişi yeni bölgeler, görevler, eşyalar gelmeden sürekli seviye atlarsa bi' amaç kalmaz.Yine amaçsız olur ve sıkılırız, başı boş öylece kasmak...

Herkese iyi forumlar...
farkındaysanız herkes animasyon fikrime katılıyor ben illa ki bütün hepsi olsun demiyorum oyunun daha çekici olması için en azından birkaç tanesi uygulansın...

viewtopic.php?f=46&t=27337&start=0

konuyu baştan sona incelemeni tavsiye ederim çok güzel fikirler var

animasyonların iyileştirilmesi İKV'nin ihtiyacı olan şey belki okuduktan sonra aklına daha güzel fikirler de gelebilir bunlar hakkında
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Şu Öneri Çok Daha güzel
viewtopic.php?f=46&t=27337
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Animasyonlar çeşitlendirilebilir arkadaşa katılıyorum.Aklımdaki bir kaç öneri:
1-Rol yapma kanalındaki komutlar çoğaltılsın tamam şimdide var baya ama çevredeki karakterlerle olan etkileşim daha çok artırılabilir.Örnek vermek gerekirse oyunda uçurum sayılabilecek yerler var bu yerlerde karakterimiz çok uca yaklaışırsa düşüyormuş izlenimi verecek bir animasyon konulabilir.Monotonlaşan anlarda iyi bir çözüm olur.
2-Etrafta bulunan duvarlara yaslanılabilir.Oturma yada yatma yerine duvara yaslanıp karakter dinlendirlebilir.
3-5 yada 10 dk yı geçen bekleme sürelerinde karakter ordaki diğer oyuncularla sohpet eder gibi bir şekilde durabilir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Haklısın vl canlılık katılsın oyuna bıraz dımı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

[quote="Forumkral"]Animasyonlar çeşitlendirilebilir arkadaşa katılıyorum.Aklımdaki bir kaç öneri:
1-Rol yapma kanalındaki komutlar çoğaltılsın tamam şimdide var baya ama çevredeki karakterlerle olan etkileşim daha çok artırılabilir.Örnek vermek gerekirse oyunda uçurum sayılabilecek yerler var bu yerlerde karakterimiz çok uca yaklaışırsa düşüyormuş izlenimi verecek bir animasyon konulabilir.Monotonlaşan anlarda iyi bir çözüm olur.
2-Etrafta bulunan duvarlara yaslanılabilir.Oturma yada yatma yerine duvara yaslanıp karakter dinlendirlebilir.
3-5 yada 10 dk yı geçen bekleme sürelerinde karakter ordaki diğer oyuncularla sohpet eder gibi bir şekilde durabilir.

GM ler buyrun herkes katılıyor biraz renklenmesi lazım bu oyunun

Yetenekler biraz daha efektlendirilsin sert vuruşta adamın kafasında simge çıkacağıma adam bi tur atıp gerçekten sert vuruyormuş gibi yapabilir.
Kanatma yeteneğinin hedefinin bastığı yerler 5 sn liğine kırmızılaşabilir.
Zihin toplama yeteneği kullanıldığında adam başını hızlıca sağa sola sallayabilir
bunları çoğaltmak mümkün...
Kullanıcı avatarı
Hancerxprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Hancerxprens »

aynen animasyon hoş bir fikir ama sürekli kasmak olmaz sıkar biyerden sonra ve şu kral fikride iyi bence hayatta kalan son kisiye ödül verilsin...!!
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

iLqiLenin LütfeN aDminLeR iLqiLeninceye kaDaR qünceL tutacaqım
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

HaNdSoMe yazdı:Şu Öneri Çok Daha güzel
viewtopic.php?f=46&t=27337
ikisi aynı :D :D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön