Daha yoktunuz , biz ustaydık.morfinx35 yazdı:Valla Şuanlık Bir Fikrim Yok Ama Yakında Listede Bende Olacağım![]()
Çok boktunuz , Biz yoLdaydık.
Hep koktunuz , Biz damgaydık.
Siz çakaLken , Biz ASLANDIK.!
:mrgreen:
Daha yoktunuz , biz ustaydık.morfinx35 yazdı:Valla Şuanlık Bir Fikrim Yok Ama Yakında Listede Bende Olacağım![]()
Pusux yazdı:oLum o turnuwa unutuLurmu LanTkxxmanyak yazdı:arkadaslar güzel tamam de herkes den 1 ses cıkıyor şifacı - savascı wsleri 39 zamanında sarıyordu şimdi zırhlar falan geldi tekrar sarıcak Yakında yeni şifacımla aranızdayım ws lere geri dönüyorum
eyw Ömer'm Bizi 1 Unutmayan Joker iLe sensİnTufan benı eLemısdı
fınaLe senLe tufan kaLmısdın sana yakLasıp cakdırmadan ıtemLı qurz wermısdım ıkınzde qurz yokdu ınat kıranLa atıyodunuz
Tabı tufan cakmadı wazıyetı o zaman baskent cost faLan bayaqı kısı wardı sonra qurzLe daha ıyı wuruyodun zaten ıtemLerın 10 numaraydı
Sonra tufanı yenıp 1. oLmusdun
Ne qunLerdı #@!? keske hep 39 zamanında kaLsaydık
Not: Xlllxsanalxlllx sıfacısı o zamanLar benm degıLdı arkadasındı ama ben gırıyodum çara
waLLa tufan qarantı sen aLırdın o ws yı cunku bunu bıLıyoduk daha ws nın basında benden hemen aLdı qurzu hehehAdonis yazdı:Pusux yazdı:oLum o turnuwa unutuLurmu LanTkxxmanyak yazdı:arkadaslar güzel tamam de herkes den 1 ses cıkıyor şifacı - savascı wsleri 39 zamanında sarıyordu şimdi zırhlar falan geldi tekrar sarıcak Yakında yeni şifacımla aranızdayım ws lere geri dönüyorum
eyw Ömer'm Bizi 1 Unutmayan Joker iLe sensİnTufan benı eLemısdı
fınaLe senLe tufan kaLmısdın sana yakLasıp cakdırmadan ıtemLı qurz wermısdım ıkınzde qurz yokdu ınat kıranLa atıyodunuz
Tabı tufan cakmadı wazıyetı o zaman baskent cost faLan bayaqı kısı wardı sonra qurzLe daha ıyı wuruyodun zaten ıtemLerın 10 numaraydı
Sonra tufanı yenıp 1. oLmusdun
Ne qunLerdı #@!? keske hep 39 zamanında kaLsaydık
Not: Xlllxsanalxlllx sıfacısı o zamanLar benm degıLdı arkadasındı ama ben gırıyodum çara
lan..! Gürzmü.! Caktırmadan he..! (icimden gecenleri anladın umarımburası forum )
Sen tipten yatıyon qLo xDByefsane yazdı:2 senelik şifacıyım demekki 1 aylık şifacı benden daha iyimiş vay beaa![]()
:mrgreen: :mrgreen:ecoreis yazdı:Bakın bence en iyiler .
Qşifax , Rowxberru itemleri hem saglam hemde işi biliyorlar .
spxgreywolf sen heyecalanma sen de item varda ne oldu can basmayı bilmiyon .