xDxDxDmitmet yazdı:13 seviyede klana gir de gör konyayı. :mrgreen: :mrgreen:
Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
Re: Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
olay budur daha neden başka yönlere çekip uzatıyosunuz ki.Hatecrewxthree yazdı:Konuyu nereye çekmişsiniz arkadaş sizden yardım istemiş :? Şimdi bak güzel kardeşim önce bir tarihçeyi oku,kaleleri ziyaret et,her iki klanında öncülerini gör bir.Sonra da uzaktan klan savaşlarını izle.Ama sana tavsiyem +40 tan sonra klana girmendir,yeraltı ve Meran bölgesinde her iki klanın özellikle de Lodos'ların şifaları bulunur bombada ölürsen,senin için kolaylık olur klanda olman.Ben şöyle yapmıştım 45e kadar Lodos'tum çünkü şifaları çok boldu Meran'da epey yardımcı oldular sağolsunlar,sonra kendi isteğimle Arz'ın Çocukları klanına geçtim.Arz klanında az ama öz insan vardır.Lodoslarda iyidir ama aralarında garip insanlarda olabiliyor tıpkı bizim klandaki bazıları gibi![]()
Her neyse umarım yardımcı olabilmişimdir
Saygılar;
Hatecrewxthree
Teşkilat.

- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
/alkışapache0990 yazdı:lodoş ol ARZ lar zeka ve normal yaşı üstte olanlar içindir
açıkta bişi mi gördünde alkışlıon :mrgreen:Amazon yazdı:/alkışapache0990 yazdı:lodoş ol ARZ lar zeka ve normal yaşı üstte olanlar içindir
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
kesinlikle lodos olmanı öneririm. arz klanı zeka ve fiziksel yaşı 18'den yüksek olan oyuncular içindir.

sen kimsin kendini ne zannediosun anlamıyorum sanki senin yaşın başkasını bu şeklide küçümseyecek kadar büyük özelden adres ver görüşelim ...Rapid yazdı:kesinlikle lodos olmanı öneririm. arz klanı zeka ve fiziksel yaşı 18'den yüksek olan oyuncular içindir.
- EsEsKiziLciKLi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
rapidin kastettiğide bu işte. en küçük bir şeyde adres isteyecek kadar yaşınız küçük.13misafir yazdı:sen kimsin kendini ne zannediosun anlamıyorum sanki senin yaşın başkasını bu şeklide küçümseyecek kadar büyük özelden adres ver görüşelim ...Rapid yazdı:kesinlikle lodos olmanı öneririm. arz klanı zeka ve fiziksel yaşı 18'den yüksek olan oyuncular içindir.

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dünyanın Çocukları=İnsanlar...utku yazdı:mitmet yazdı:Benim bildiğim kadarıyla arz dünya demek. Yanlış mıyım?EmirBerkKorkmaz yazdı:Arz'ın ne demek olduğunu bilmeden saçma yorumlar yapma...utku yazdı:apache0990 yazdı:lodoş ol ARZ lar zeka ve normal yaşı üstte olanlar içindir
haklısın bu yüzden arzlara
arzların veleti deniyo
ha öleysede sen o klandan çık tutmuyo seviyen 0 a seviye deniyosa tabi
Yaşının 7den fazla olduğunu zannetmiyorum...
ne farkeder dünyanın çocukları
Kısacası senin mahrum olduğun şey...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
yaşım küçük olsa gerçek hayatta görüşücek kadar cesaretim olmazEsEsKiziLciKLi yazdı:rapidin kastettiğide bu işte. en küçük bir şeyde adres isteyecek kadar yaşınız küçük.13misafir yazdı:sen kimsin kendini ne zannediosun anlamıyorum sanki senin yaşın başkasını bu şeklide küçümseyecek kadar büyük özelden adres ver görüşelim ...Rapid yazdı:kesinlikle lodos olmanı öneririm. arz klanı zeka ve fiziksel yaşı 18'den yüksek olan oyuncular içindir.
yaşınızın ve zekanızın büyük olduğunu söylüyorsunuz ama başka insanları rencide edicek kadar küçük insanlarsınız :evil: