Aynı anda 10 Tane karakterden ben çıkıyormuşum ne mutlu bana, insanötesi biriyim desenefurkangur yazdı:kırmızı olan alanda 2 carın oldugunu belirtiyorsun tit oldugum zamanlarda kime pm atsam sen cıkıyordunTitxdelikurt yazdı:Acıyorum sizlereOyunu bıraktım ama sizlerde de öyle acı izler
bırakmışım ki hala kıvranıp duruyorsunuz, bu beni çok mutlu etti,
demekki sizlerin eksik olan eğitimlerinizin tamamlanması hususunda
az da olsa bir katkım olmuş.
Not : Tit ön adlı çarlardan Titxdelikurt, Titxatasagun adlı karakterler
hariç başka bir karakterim olmadı, bazı kendini bilmez veledler dilediği
şekilde yorum yapabilir, Titxaybala, Titxırmak, Titxmeyra, Titxali, Titxmemo
Titxayışığı, Titxlivane, Titxrüzgar, Titxecell adlı karakterlerin sahipleri farklı
kişilerdir. Ve saydığım kişiler de hali hazırda oyuna devam etmektedirler, kendileri
ile msn veya telefon aracılığıyla görüşmeye devam etmekteyim.
Serhat
ayrıca titxdelikurt ismin kirlendigi icin titxreis adında car acıp sahte kimliginle gezdigini cok iyi bilirim artık sus bıraktıysan bıraktın kimse arkandan uzulmuyo !!!!!!!
Furkangur------>GaZaBııNeFeR
Titxdelikurt dönecek....
Re: Titxdelikurt dönecek....
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Titxdelikurt dönecek....
Merhaba;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi Forumlar.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi Forumlar.
Koray YAR