yetkılıler benım ekran ozellıklerıde sunlar sıze zahmet bı ılgılenınde su srounu en kısa surede kaldırın ınanın oynanmaz bı duruma gelıyor oyun bu yuzden oyuna gıresım yok anlıyıcağınız en kısa surede bunu cozersenız sıze mınnettar kalırız saygılar******
ati ekran kartı oynlar içn başlıca bir sorn arkdşlar ekran kartnz zatn eski ve ya düşk se boyutu yeni model nvida almanzı önreririm o hata bndede olyordu ati ekran kartmdan kaynklnyordu ama aldğm yerdn yptrdm nsl yplcğ konsnda bilgm yok ama ati ekran kartı oyn sornları çok
Zwartan yazdı:Uzun zamandır bazı ekran kartlarında yaşanan bu sorun incelenmektedir. Malesef bazı sorunlar diğerlerinden daha dişli çıkıyor ve çözülmesi umduğumuzdan ve istediğimizden çok daha fazla zaman alıyor.
Lütfen bu sorunu yaşayan arkadaşlar;
Başlat menüsü çalıştır ksımından dxdiag yazıp enter a basarak dxdiag programını çalıştırın. Bu program açılmasını tamamladıktan sonra Display/Görüntü kısmındaki bilgileri bu konuya yazarak bizimle paylaşın.
Bildirimleriniz için şimdiden teşekkürler.
Sayın Zwartan,
bütün bu problemler YERALTI eklentisi geldikten sonra olmaya başladı. YERALTI eklentisi gelmeden önce normaldi. Hiç bir problem yoktu.
Ati Radeon x300'le oynuyordum.
Her neyse. Ağustos ayında;
-Ati Radeon Hd 4800
-2 GB Ram
geçen hafta ise 3 tane extra ekran kartı soğutucu aldım. Siz ekran kartı ısınıyor olabilir dediğiniz için. Ama fark eden bir şey yok.
Ekran kartının fanını çıkartıp tozlarını temizledim, içindeki chipset bölümünün üstünü güzelce temizledim.
Ama yine fark etmedi bir şey.
Neyse umarım çözersiniz. Yoksa böyle giderse ÇEMBERLİTAŞ eklentisinde Ati Radeon ekran kartları yüzünden kimse oyuna giremeyecek. Çözeceğinizi düşünüp başarılı olmanızı umuyorum.
Evet sorunun neden leri paylaşılmış ama bende kendi tecrübelerimi paylaşayım..
başka arkadaşlarında belirttiği gibi ati ekran kartı ve amd işlemci biraraya gelince problem oluşuyor(asus hd 5850--amd x4 965 3.4ghz)ve ne yazıkki problemi bende yaşıyorum..problemin asıl nedeni görünmeyen yaratıklar oyun içi karakterin veya yaratığın çok olduğu bölgeye(sancaklar,grup bölgeleri,mezarlık, vs..) yaklaştığınızda(menziline girdiğinizde) ekran kararıyor.eğer görünmeyen yaratığın veya karakterin menzilinden çıkıp tekrar gelirseniz görünür hale geliyor ve problem kısa süreli çözülmüş oluyor..Problemin asıl nedeni oyunun yapımıyla ilgili..ekran görüntüsü istenmesi bu problemin giderilmesi için çalışmaların olduğunu gösterir.. problem düzelene kadar Allah herkeze sabır versin.. gercekten çok sinir bozucu bir durum :twisted:
Performansda Yaşadığım Problem Kalitedede Var Yardımlarınızı Bekliyorum.
Sorunu Yaşadığım Bölgeler: Lodos Kalesine Giderken Kobraların Olduğu Alan,Labirent İçi,Mezarlık,Eminönünün Bir Çok Yeri. Ati CCC 9.12 Yüklü.
sadece oralarda mı oluyor yoksa genel mi genelse ekran kartın yetmiyodur sadece oralardaysa oranın grafiklerde problem vardır İKV'yi baştan kurmak çözüm olabilir.
Performansda Yaşadığım Problem Kalitedede Var Yardımlarınızı Bekliyorum.
Sorunu Yaşadığım Bölgeler: Lodos Kalesine Giderken Kobraların Olduğu Alan,Labirent İçi,Mezarlık,Eminönünün Bir Çok Yeri. Ati CCC 9.12 Yüklü.
sadece oralarda mı oluyor yoksa genel mi genelse ekran kartın yetmiyodur sadece oralardaysa oranın grafiklerde problem vardır İKV'yi baştan kurmak çözüm olabilir.