İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün yasaklandı.
[GM]Erdoğan
smyradan
- poLatxaLemdar
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: smyradan
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα!
xDxDxD
xDxDxD
Ucube yazdı:uLubaya cok yaLatmıs deLıkurt ondan deLıyı sawunuyo
Cahil insanalrla muhattap olmuyrm cnm wujuq :mrgreen:

serhat öncelikle sana tşkr ederim yine kızdırdlar beni ya bir insan eşim diyorsa birileri cıkıp ahmakca o senin eşin değil dostun deme hakkını insanları özel hayatına müdahale etme hakkını nerden buluyor nikah şahitliğimi yapmış bu o insanın hangi karakterde nasıl bir seviyede olduğunu gösterir ve bu oyunda smyranın yani yağmurun arkadaş olduğu hepsi demiyorum bazı kişilerle muhebbet etmesini istemiyordum o inadına onlarla birlikte oynuyordu çünkü biliyorum özeline yazdığı yazılardan o kişilerin karakterlerinin düşük olduğu belli oluyordu ama oyun işte karşında canlı olarak konuşsa salak diye muahtap olmazsın ama bu oyunda yazınca tatlı geliyor buda bi gercek ve ilk başlarda tit loncasına girmesine karşı cıkmıştım ama serhatı tanıdıkca bu lonca iyi dedim iyi değince bu sefer loncadan cıktı her nekadar serhat atıldı desede cünkü ne dersem hep tersini yaptı kavgalarımız bu yüzdendi bana hep bunu söyledi aman ne olucak sanal işte eğleniyoruz takma kafana daha öncede söyledim serhatla her nekadar dünya görüşümüz farklı olsada bu oyunda mubbet edilebilicek nadide insanlardan. ve bundan sonra umarım yorum yaparken bazı kişilk vasıfları oturmamış insanlar daha dikkatli olurlar