.. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: .. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Mesaj gönderen Odiseus »

Resim

Son Sözüm olsun Sana...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
AnatolianTigeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AnatolianTigeR »

Konuşma Kayıtlarını Yayınlarım Görürsün o zaman kim neyi kapatıyor.O zaman sadece bilgisayarı bir daha açmamak üzere kapatırsın.

Senin şer olduğunu ilk gün anlamıştım.Kalbim Temizdir!
Resim
Kullanıcı avatarı
kartalyer
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kartalyer »

Ulan dingil herif kendini yeterince rezil ettin.Millete çamur atmaya calısma adamın canını sıkma git kime ne yapıyorsan yap bizimle uğraşma.İnsalık dışı mahlukat nedir olum senden cektiğimiz.Adam gibi davranmıyorsun ban yiyorsun sonra bize çamur beyinsiz bücür.Sen yine resimlere devam et kimse seni ne takıyor ne de inanıyor.Anca kendine yaz mesajları.Gerizekalı mısın nesin orasını hala anlamadım.Kişiliksiz hayvan.Kendine hakaret ettirmeyi seviyor musun inek.2-3 yazı yazdın Türk Yazarı mı oldun lan.Mesleğiymiş sen git babanı kandır.Tak etti adamın canını sıkma hangi forumla uğraşırsan uğraş bizimle uğraşma ama.BU KONUYA BUNDAN BAŞKA YORUM YAZMIYORUM.Smyr. adlı hayvanıda Allah'a havale ediyorum.Benim gözümde insan değilsin resmen ODUNsun
www.sobeefan.et.tc
ErdemBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ErdemBey »

Çok fazla üzerinde durulacak bir olay olduğunu sanmıyorum adı geçen herkesin, ERDEMBEY olarak geçen ben yani yıllardır bilinen TUANAA'yı da herkes tanır. İnternet üzerinden, şizofrenik sorunlarını insanlara aksettiren birinin de ikvonline ailesini karalayamayacağı belldir. Önce bir tv kanalında sunucu sonra bir gazetede yazar olduğunu iddia eden birinin ruhsal yapısını pek de iç açıcı bulmuyorum açıkcası.

İkvonline olarak biz ikv oyununa destek olmak için açıldık. Bunun ıspatı ise içerik göstermek için bile üyelik gerekmemesidir. Resmi forum açılmadan önce de ikvonline vardı şimdi de var ve şimdiye kadar da ikv yönetiminden herhangi bir talebimiz, çıkar beklentimiz olmamıştır. Sen bilmesen de bu oyunun eskileri, bu oyun için gerçekten çaba sarfedenler bunu bilirler.

Çok fazla açıklama yapmaya gerek yok, resmi forumun yöneticisi arkadaşlar sanırım konuyla ilgilenecektir konuyu gördüklerinde.

Sevgili ikvonline yönetimi ve üyelerinden de bu densize cevap verilmemesini özellikle rica ediyorum.

ikvonline yönetici yardımcısı ERDEMBEY
ikv daimi destekçisi TUANAA
ErdemBey - Developer Admin

www.ikvonline.net
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Erdem bey , oyuna destek olan bir forum olduğunuz zaten şüphesiz ki en başlarında ben de desteğimi sürdürüyor paylaşımlar yapmaya çalışıyordum elimden geldiğince .

Ama anlaşılan ( bu oyunu da forumu da ) yine oyunun yöneticileri daha iyi yönetiyor , ikiletmeyin ;) yaptıklarınızı.

Küfürbaz bir yöneticiler kadrosu , dalavere içerisindeki üyeler ( zaten bir çok üyeyi forumdan ayrılmaya zorlamış ) anlaşılan . 15 bin üyeden en fazla 150 si zaten girmiş senelerdir . Gelen misafir görevlere geliyor gidiyor . Madem yönetemiyorsunuz bu oyunun tek forumu resmi forum olmalı diyorum ben de bu sizi bağlamaz .

Burası sizin forumunuz da değil buradaki yöneticilere görev saçıyorsunuz Kapatın diye ; karıştırdınız yine siteleri...

Beni tehtid ettiğiniz resimler , msn de İkvonline yöneticilerine olan (s)övgülerimse hiç çekinmeyin de ne kadar dalaverici bir sisteminiz olduğunu görsünler .. Nasıl oyuncu oldugunuzu . Msn de konuştuğum bir şeyde aynı şekilde ne kimseyi bağlar ne de ( iletişimimden ) bir nebze azaltır , burada . Rahatça da girerim ve msn de yine sövmekten çekinmem . ;)

Lyder , neden koyuyorsun demişsiniz . İstediğimi paylaşma özgürlüğüm vardır . Akıl hastası olmak mecburiyeti gerektiği kanaatinde değilim bunları paylaşmak için . Nasıl örgütlendiğinizi kanıtlıyorum sonuçta millete..

Yanlış söylemişim ( gazete ) değil sanal dergi köşe yazarıyım ben . Televizyona da çıkıyorum tarihte araştırıyorum . Dil bilimcilikte yapıyorum buradaki herkes bilir , oyunda da .. Sizin forumunuzdaki şahinkurt ta istediğinde benden bu konuda yardım alabilir , ayrılmam onunla irtibatımı keseceğim anlamını taşımaz .

Kendisi buradan bana ulaşabilir ..,

Konu burada ne kadar polemiğe taşındığından silinse de bu hususta her türlü gereken ( desteğe ) mesaj biteviye olarak yollanacaktır , tekrarlarım .

Sevgilerle .. Son mesajlarımız olsun .

He bu arada Lyder , çok güveniyorsanız önce neden ne amaçla oyuna getirildiğimi , böyle bir yetkinin nasıl olabileceğini soruşturun sonra da kalkın Muhammet ' inize sorun " Neden BAN lamış " banlama sebebi ne imiş ? :?: :D
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Erhan bey ve Yavuz beyle "oyununuzda" dediklerim : " yapmacık " idi oda o sırada kanmış iken bu hususta Emre nin düşüncelerini öğrenmek için di ..

Ama backwods la konustuktan sonra da Umut ( 2 ) ye gönderdiğim özel mesaj doğrudur . Orada Erhan beyden alıntı yaptıgım satırlarda doğrudur kendisine sorabilirsiniz . ;)

Kullanıcı avatarı
backwoods
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen backwoods »

Selamun Aleyküm ikvonline.net dostlarına..
Yöneticiniz backwoods (Erhan) olarak sizlere, bu yazılan tehditvari , aşağılayıcı , sebebi belli olmayan ve pekte can sıkmaya gerek olmayan mesajlara cevap yazmamanızı öneririm.
Hatırlarsınız ki bu tarz ihtamlarda bulunup, bizlere karşı üstünlük ve iftira girişimleri olmuştu. En azından benim beynime kazınmıştır çünkü ameliyat olup sıkıntılı bir yaz geçirdiğim zamana denk gelmişti hemen hemen..
Peki sonuç ne oldu? Sanırım yazmama gerek yok, hepimiz biliyoruz.
Pek süslü püslü ve uzun lafları sevmediğimide bilirsiniz. Uzun düşünüp ince eleyip sık dokumak ve kısa ama öz olmak hoşuma gidiyor yapı işte ;) ..
Cümleleri biraz toparlamak gerekirse: Hiç bir üyemin burada boş tartışmaya girip oyun ve forum hesabını tehlikeye atmasını istemiyorum. Bırakın isteyen hayal dünyasında kendine bir yer açsın. Eğer dediği gibi oyun yapım ve yönetim ekibi dikkate alıpta işlem başlatırsa ne mutlu o kişiye :) . Merak etmesin başarısından ötürü çok sevinç ve gurur duyarım.. ;)

Sonuç bölümüne geçmemiz gerekirse bu arkadaşımıza bir önerim var. Grigoriy Petrov un çok güzel bir eseri var ki sen büyük bir yazar olarak mutlaka bilirsin.. Beyaz Zambaklar Ülkesinde.. Eminimki okumuşsundurda ve sana önerim bu kitabı ciddi ciddi oku ve bir örnek çıkart.. Bu Dünya üzerinde her insanın kendi çizdiği bir yolu olmalıdır, eğer bir yolun,hedefin ve amacın yok ise tarihin tozlu sayfası olarak kalırsın..
backwoods www.ikvonline.net Yönetici..
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

backwoods yazdı:Selamun Aleyküm ikvonline.net dostlarına..
Yöneticiniz backwoods (Erhan) olarak sizlere, bu yazılan tehditvari , aşağılayıcı , sebebi belli olmayan ve pekte can sıkmaya gerek olmayan mesajlara cevap yazmamanızı öneririm.
Hatırlarsınız ki bu tarz ihtamlarda bulunup, bizlere karşı üstünlük ve iftira girişimleri olmuştu. En azından benim beynime kazınmıştır çünkü ameliyat olup sıkıntılı bir yaz geçirdiğim zamana denk gelmişti hemen hemen..
Peki sonuç ne oldu? Sanırım yazmama gerek yok, hepimiz biliyoruz.
Pek süslü püslü ve uzun lafları sevmediğimide bilirsiniz. Uzun düşünüp ince eleyip sık dokumak ve kısa ama öz olmak hoşuma gidiyor yapı işte ;) ..
Cümleleri biraz toparlamak gerekirse: Hiç bir üyemin burada boş tartışmaya girip oyun ve forum hesabını tehlikeye atmasını istemiyorum. Bırakın isteyen hayal dünyasında kendine bir yer açsın. Eğer dediği gibi oyun yapım ve yönetim ekibi dikkate alıpta işlem başlatırsa ne mutlu o kişiye :) . Merak etmesin başarısından ötürü çok sevinç ve gurur duyarım.. ;)

Sonuç bölümüne geçmemiz gerekirse bu arkadaşımıza bir önerim var. Grigoriy Petrov un çok güzel bir eseri var ki sen büyük bir yazar olarak mutlaka bilirsin.. Beyaz Zambaklar Ülkesinde.. Eminimki okumuşsundurda ve sana önerim bu kitabı ciddi ciddi oku ve bir örnek çıkart.. Bu Dünya üzerinde her insanın kendi çizdiği bir yolu olmalıdır, eğer bir yolun,hedefin ve amacın yok ise tarihin tozlu sayfası olarak kalırsın..
Evet , Finlandiya ' ya da bir kez gitmişliğim oldu , medeni ve seviyeli anlamda ilk defa sizin tarafınızdan atılmış bir yorum duymakta beni epey sevindirdi .. :) Sonunda , insanca konuşmayı başarabileceğim , dalaştan çok . Benim için söylediklerinizi iyice okudum , çok teşekkür ederim dediklerinizin sonunda kadar bütün iyi dilekleriniz için .

Bildiğiniz şekilde , ben bir parti üyesiyim ve bu hususta da gelecek yönlü amaçlarım oldu daima . Aynı şekilde kendi mesleki dozumda da . Sizin gibi minnacık bir şey için bile hedefsiz hareket etmem . Çizdiğim "idealist" yollarımdan da asla vazgeçmedim , geçmem de ..

O tip ( forumların ) kapatılması talebimdeki etkenler içerisinde inanın ki sizin gibi yöneticiler yoktur .. Kendinizi tanıdığınıza inanıyorum ki ; zaten bunu daha önceden sezinlemiş olmalısınız . Ama bu tarz ithamlar , üstünlük sağlamalar (değildir) buna da nolur biraz empati kurmaya çalışın ve inanın ayrıntılıca araştırın ve " saikleri " bulacaksınız bu husustaki girişimlerimizde .., hiç kuşkum yok .

İyi Geceler ..

Kullanıcı avatarı
LYDER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LYDER »

Ben hala sana yönelttiğim sorulara cevap alamamışım. Hİçbirşeyi ispat edememişsin. Herneyse Erhan da gerekeni söylemiş.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LYDER yazdı:Ben hala sana yönelttiğim sorulara cevap alamamışım. Hİçbirşeyi ispat edememişsin. Herneyse Erhan da gerekeni söylemiş.
Hmm .. Pardon unutmuşum . Bu arada ; konumu yukarılara aldığınız ve daha çok üyenin görmesini sağladığınız için çok teşekkürler .

Biraz sizin forumunuzdan ( diğer üyelerden ) duyduklarım , daha çoksa sizin forumunuz hakkında çıkan buradaki söylentilerde herkesin hemfikir oluşu sanırım yeterli . " Tanık gösterme " günümüzde de en çok kullanılan delillerdendir . Ama ben kimseyle delilcilik oyunu oynamıyorum . Ben talebimi sundum , oyunda desteğimi aldım , şimdi dim dik ayaktayım . Şu anda kabul edilsin , edilmesin ; Oyun kurucu ekibinden Özgür bey ile daima iletişimdeyim . Kendisiyle başka oyunlardan sık sık görüyorum . En son uğrayacağım adreste o olacak ama peşini bırakmayacağız bu hususta . Lütfen daha fazla kavgaya mahal vermeyelim , sakince hepimiz işimizi görelim Yavuz bey .

Bakın , bu köşe yazımda neler yazdım kısa kısa paragraflarını veriyim , forumunuza da okursunuz :

( İlk Paragraf ) (...) Ben yine sanal dünyaya akan tek yazar olarak bu sefer ki ( Sanal Dünya ) serimde ; sanal dünyanın daha da derinliklerine dalıyorum . Özel sektör , yan kuruluş oyunlarında vazgeçilmezidir . Özellikle biz bunlara " Fan" diyoruz . Gittim , gördüm , üye oldum ve türlü türlü maceralar yaşadım .

( Orta paragraf ) (...) Elim kadar çocuklar samimiyet mesajlarıyla güldürdüler , oyunumu bozmadım , içine atıldım ve herkes gibi o konuşmalardan sonra ne diyebilirdim diye düşündüm ve yanıtlarımı sundum . Ama bilin bakalım ne oldu ? Onlarda bana oyun oynuyorlarmış . Akıl yaşta değil başta ... O gün üzüldüm ama sonradan da o kadar çok güldüm ki . Küçücük bir çocuktan , " Kendimi tanıma " hususunda bu kadar eminken biraz saflığımı sezdim ve o çocuktan ben tecrübe dersi aldım .

( Son paragraf ) (...) Bir arkadaşın önerisi bu tür oyun ve platform da hiç kimseye sıkı sıkı bağlanmamak oldu . Ben de bir çok yeni şey öğrendim . İşte platformlarda ; " vicdan " olmuyor , " duygu " olmuyor . Biz gülüyoruz ama ileride bu çocuklar NE OLUYOR ?

İyi Günler sevgili okurlarım ...

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön