xxcezaxx yazdı:Ahmet kardesım ıyı konustun guzel konustun ama 11 kere junon 55 kez kenan kestık daha o kadar kesımde bana ve grubuma 1 tane saheser dusmedı.Bı tek bı sıfacı arkadasımıza Oksidant Kolye çöp düştü.Bu kadar kesımden neden pekı bız faydalanamadık ogrenmek ıstıyorum.Şans dıceksen hıc deme 55 kenan 11 junon kesımınde şans yoksa artık dıyecek bı sey bulamıyorum.O saheser dusurenlelrde zaten TT . Bız o kadar kesım yapıyoz bı sey cıkmıyor adam 1 kere junon kesıyo grubunda 3 adama saheser dusuyor ve guzel saheserler buna acıklık getır hadı...
xxcezaxx yazdı:Ahmet kardesım ıyı konustun guzel konustun ama 11 kere junon 55 kez kenan kestık daha o kadar kesımde bana ve grubuma 1 tane saheser dusmedı.Bı tek bı sıfacı arkadasımıza Oksidant Kolye çöp düştü.Bu kadar kesımden neden pekı bız faydalanamadık ogrenmek ıstıyorum.Şans dıceksen hıc deme 55 kenan 11 junon kesımınde şans yoksa artık dıyecek bı sey bulamıyorum.O saheser dusurenlelrde zaten TT . Bız o kadar kesım yapıyoz bı sey cıkmıyor adam 1 kere junon kesıyo grubunda 3 adama saheser dusuyor ve guzel saheserler buna acıklık getır hadı...
sanada iyi oyunalr ....
söle grubuna bi abdest alsınlar o zaman
hamam a falan gidin iyicene kuru yer kalmayana kadar yıkanın
xxcezaxx yazdı:Ulan nerede bebe varsa gelmıiş yorum yapmış adam 7 yıldır oynuyomus oda guzel ne guzel bak.Canını alırlar yazmışsın gel alsana eger ole bı dusuncen varsa sana adresımı yerımı yurdumu teelefonumu verıryım.
Bu yonetımın konusuna gelınce daha en ufak bır sey bılmıyosunuz .İşte bılen arkadaslarım zaten gereken cevabı vermiş size.Şimdi o koca kafanıza sunu sokun 2 GM Lodos dıye Gm ler lodos nıye arzları tutsun demeyıde bırakın.
Sız bılmessınız o Arz sevgısını . O yüzden konusmayın oturun halınıze ağlayın. Bu arada bana IQ tstı yaptır dıyen arkadas onceden cok yaptırmıs galıbva yerını nerede yapılacagını cok ıyı bılıyor
Bu söz banamıydı anlamadım .
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?