turkoxHAMSTER yazdı:şuan full bir buyucunun 14 binden fazla vurması imkansız o da anca çember ile.Birleşmeleri kendiniz vurdunuz sanıyorsunuz.
Eminmisin elektirk 3 katla 15 bini bulur hatta geçer. direnç kırma elektirkl 3 katıyla 14150 vurdum fotosunu almadım ama daha yükseğini vurup bu konuya koyacağım.Ayrıca direnç kırma konsantrasyon ve 3 kat elekrikle 17 bin vurrusun gibime geliyor.
Vurulabileceğine pek inanmıyorum ama eğer vurur da fotosunu koyarsan haksız çıkarım ama mutlu olurum.
turkoxHAMSTER yazdı:şuan full bir buyucunun 14 binden fazla vurması imkansız o da anca çember ile.Birleşmeleri kendiniz vurdunuz sanıyorsunuz.
Eminmisin elektirk 3 katla 15 bini bulur hatta geçer. direnç kırma elektirkl 3 katıyla 14150 vurdum fotosunu almadım ama daha yükseğini vurup bu konuya koyacağım.Ayrıca direnç kırma konsantrasyon ve 3 kat elekrikle 17 bin vurrusun gibime geliyor.
Vurulabileceğine pek inanmıyorum ama eğer vurur da fotosunu koyarsan haksız çıkarım ama mutlu olurum.
Çalışmalara başladım zaten. Direnç kırma+elektirkle 13 bin üzeri vurmaya çalışcam vurduktan sonrrada bide konsantrasyon+direnç kırmayla kaç vuruyor denicem.
Sivaslliyigido yazdı:OYUN BİLMİYORSUNUZ BOŞA YORUM YAPIYORSUNUZ.
1.İKV FORMUNA KONULAN RESİMLERİN ORJİNALİNDE PAİNT VE/VEYA FOTOMONTAJ YARDIMI AYARLAMA YAPILDIĞINDA KONUYU AÇAN ÜYELİK SÜRESİZ KAPATILIR.
2.OYUNU BİLMEDİĞİNİZ ÇOK BELLİ.HASAR VURUŞTAN ÖNCE GÖRÜNÜR.YANİ YARATIĞIN ÜZERİNDE METEORİT/BUZ/ELEKTİRK HER NEYSE BELİRMEDEN HASAR GÖRÜNÜR VE SONRA O ETKİ BELİRGİN OLUR.
3.SIĞINAKTAKİ YARATIKLARIN ZIRHININ %35 OLDUĞUNU SÖYLEDİNİZ.KISMEN BU BÖLÜMLER GELMEDEN SAKINMALI SAVASÇIYA 11 BİN VURMUŞTUM.YANİ %60 LIK ZIRHLIYA 11 BİN İSE %35 ZIRHLIYA 20000 VURULMASI DOĞALDIR.
4.YENİ BÖLÜMLERİN GELMESİ İLE TÜM KARAKTERLERİN HASARLARI ARTMIŞTIR.BUNA DAYANARAKTAN BÖYLECE
:::::::::K::A::P::A::K:::::::::::::::::::A::T::M::I::Ş::::::::::::::O::L::D::U::M::::::::::::::
2. yorumun yanlış.Bence oyunu sen bilmiyorsun verilen hasar büyü etkisinden önce gözükse büyücü vs.sinde büyücüler büyüleri bozamaz!
3.yorumunda yalan.Yüzde 60 zırhlı kişiye meteoritle 11 bin asla vuramazsın.
4.yorumunda yanlış.Hasarlar artmadı.Sadece belirli yaratıkların dirençleri düşürüldü ki sen meteoritle vurmuşsun bu imkansız.
Son olarak Kapak atmış oldum demişsin , git babana söyle sana kemik atsın.
Sivaslliyigido yazdı:OYUN BİLMİYORSUNUZ BOŞA YORUM YAPIYORSUNUZ.
1.İKV FORMUNA KONULAN RESİMLERİN ORJİNALİNDE PAİNT VE/VEYA FOTOMONTAJ YARDIMI AYARLAMA YAPILDIĞINDA KONUYU AÇAN ÜYELİK SÜRESİZ KAPATILIR.
2.OYUNU BİLMEDİĞİNİZ ÇOK BELLİ.HASAR VURUŞTAN ÖNCE GÖRÜNÜR.YANİ YARATIĞIN ÜZERİNDE METEORİT/BUZ/ELEKTİRK HER NEYSE BELİRMEDEN HASAR GÖRÜNÜR VE SONRA O ETKİ BELİRGİN OLUR.
3.SIĞINAKTAKİ YARATIKLARIN ZIRHININ %35 OLDUĞUNU SÖYLEDİNİZ.KISMEN BU BÖLÜMLER GELMEDEN SAKINMALI SAVASÇIYA 11 BİN VURMUŞTUM.YANİ %60 LIK ZIRHLIYA 11 BİN İSE %35 ZIRHLIYA 20000 VURULMASI DOĞALDIR.
4.YENİ BÖLÜMLERİN GELMESİ İLE TÜM KARAKTERLERİN HASARLARI ARTMIŞTIR.BUNA DAYANARAKTAN BÖYLECE
:::::::::K::A::P::A::K:::::::::::::::::::A::T::M::I::Ş::::::::::::::O::L::D::U::M::::::::::::::
3)Senin matematiğin ne öyle ya? %60 zırhlı ya 11 bin vurdun diyelim o nasıl oluyor da neyse.%60 zırhlıya nasıl onun 2 katı vuruabileceğini iddia ediyorsun.Eğer desen ki %0 zırhlıya vurduğumu %50 zırhlıya yarısı vururum neyse.%60 lıya 11 bin vurdysan %35 liye eeen en fazla 12500 vurursun ki senin vurduğun savaşçının zırhı %60 değildir yada buz ile vuröuşsunduR
hıhıhı
SENİ TINLAYAN KİM SEN YERİNDE KUDUR BEN VURAMADIM DİYE.
YAW BİRLEŞMEDE OLSA KİM ATMIŞ BU KADAR HASARI KOYSUN.İSTER BİRLEŞME İSTER NORMAL VURUŞ AMA SUNU BİLİN VARMI BU HASARIN ÖTESİ?